ייעוץ אבקת חלבון או גיינר?

בעיקרון, בגלל שאתה במסה אז מן הסתם צריך יותר קלוריות לא? , במה יש יותר קלוריות ? בגיינר . אני אישית בגיינר אחד שאני שותה זה 600 +- קלוריות ו-30 גרם חלבון - עכשיו בעיקרון בסייקל כשאעשה אני הולך לעלות את המינון של הגיינר שלי מ-2 ליום ל3 , יוסיף אחד בבוקר כשאני קם . ככה שרק מהגיינרים אני מגיע ל-90 גרם חלבון בלי קשר לכל האוכל שאני אוכל מסביב - לא רואה סיבה אם זה לא חיטוב לשתות אבקות חלבון - הוא עם קצת קלוריות ועם אותה כמות של חלבון שאתה יכול להגיע מגיינר , אולי באמת יש לו קצת יותר ערכים טובים אבל זה לא מה שיזיז לך ת'ביצה ה-2 גרם של מי גבינה שאין בגיינר . כול עוד זה מסה כן ?

ASI על תשכח שהגיינר שלך מפוצץ בסוכר, אפשר להכין גיינר ביתי ולא להיות עצלן. בכל זאת אתה רוצה עלייה נקייה והמון קלוריות זה לא הכל במאסה
אני מתסף באבקת חלבון כל הזמן בלי קשר לסייקל

Calvin אתה צודק, אבל אני רואה בזה פיתרון מהיר וקליל - בלי להכין בבית עכשיו במיוחד שאתה כל היום לא נמצא בבית מגיע רק ב-18:00 בערב וב-19:00 כבר צריך ללכת לחדר כושר , אז בין לבין אני לא מוצא זמן להכין שייק נקי מסוכרים אז מעדיף גיינר צי'ק צ'ק 😃
וכן אני בקרוב אעבור לאבקות חלבון בלבד 3 פעמים ביום .

בגיינר ובאבקת חלבון אין אותה כמות ממש לא.
אם תיקח את הכמות המומלצת על האריזה של הגיינר אתה תראה שבסך הכל הוא מספיק לקצת יותר משבועיים(בערך 50 גרם חלבון בכמות המומלצת הזאת).
באבקת חלבון יש לך בערך 60-70 מנות של 25 גרם חלבון כל אחת. וסתם מנסיון גיינר יעלה אותך משקל נוסף ולא הכרחי של שומן..

גיינר לרוב הוא בעל פחמימות פשוטות הוא מצוין לאחר אימון בעקבות קפיצת האינסולין שהוא מיצר לך,
אבל במהלך היום אין סיבה לתת קפיצות כל כך גדולות של אינסולין זה יעודד השמנה בסופו של דבר , אולי רק בבוקר אבל גם במידה מסוימת.
במהלך היום עדיף לך להיות עם ערך גליקימי גבוהה בדם ככל האפשר אך שיהיה מתון בלי קפיצות וירידות דרסטיות (פחמימות מורכבות)

שני דברים די שונים.
תחשב את הכמות קלוריות שלך לצריכה יומית ואת הכמות חלבון שאתה צריך לאכול ביום, אם תראה שאתה מגיע לכמויות האלה בלי הגיינר (אין סיבה שלא תצליח אלא אם אתה מתכנן תפריטים של 4000+ קלוריות ליום שזה כבר נושא אחר לדיון) לדעתי זה עדיף, תיקח רק שייקים של חלבון בתיזמון אחרי אימונים/בבוקר (בהנחה שזה חלבון מי גבינה, חלבון קזאין תיקח לפני השינה) או פעמיים ביום לדוגמא אם אתה צריך את זה בשביל להגיע לכמות חלבון הרצויה ביום.
בקיצור, תאכל טבעי, תגיע לכמות חלבון שאתה צריך ביום בעזרת אבקת חלבון מי גבינה, תקפיד על העקרונות של תיזמון פחמימות מורכבות וחד סוכרים כמו שרשום במדריכים ותראה תוצאות.
בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית