ריץ' פרונינג. אחד ה-אתלטים.

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
זה באוף טופיק כי נכנסים לכאן יותר.
בקיצור. ניצח שוב. מעבר לזה שהוא מפלצת, היכולת והחכמה התחרותית שלו לא נופלת מאף אתלט היסטורי אחר. פשוט מדהים. מה שהוא עשה לקאליפה בC&J. רק מי שיש לו עבר תחרותי במשהו יבין כמה משמעותי ומטורף הקטע הזה. והיכולת לתכנן קצב בתחרות של משהו אקראי שבחיים לא עשית, WTF. וביום האחרון, בכלל... פשוט מדהים. אחד האתלטים היותר אהובים עלי, למרות שאני ממש לא אוהב קרוספיט.
גרם לי לצפות בכל התחרות, לרוב בלייב 😍

הוא מטורף, ראיתי אותו בקרב מול קאליפה [שוויתר דרך אגב] והוא המשיך גם אחרי שהוא ידע שהניצחון בידיים שלו, סגר 221 חזרות [נכון או שאני טועה?].
🙌

עריכה: סגר 226 חזרות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בסרטון שעשו סיפרו שלקליפה בגאראג' יש שלט שכתוב עליו "מה ריץ' עושה עכשיו?"
זה אומר הכל.
אגדה.

פרונינג אתלט אדיר , מי שראה את כ-ל התחרות ראה שאחרי ה4 איוונטים קליפה היה מקום ראשון עם (13 בבריכה ו1-1-1 בשלושת האיוונטים האחרים) ופרונינג היה מאחורה שם למטה חיכה לו.

אבל מהקטע שהם הגיעו לC&J (שאגב מי שראה את הטכניקה של פרונינג מול קליפה יכול להבין את ההשקעה והרצינות של פרונינג) כבר היה אפשר לראות איך פרונינג חכם, שמר כוח בדיוק עד לנקודה הזאת כדי לתת את הפוש בסוף.
כל שנה בשלוש שנים האחרונות הוא היה ככה, כל איוונט בפני עצמו הוא יודע בדיוק כמה כוח לתת ומה הוא רוצה להוציא מהאיוונט.
באמת כל הכבוד לו אבל האתלט קרוספיט האהוב עליי אחרי התחרות הזאת זה ללא ספק לוקאס פארקר.
530038_380831721983931_1556089334_n.jpeg

הוא נתן C&J 345 ותפר במטקון של הדדליפט\פיסטולים - 405 דדליפט לחמישיות(3 סיבובים) כמו כלום. הוא הקרוספיטר אם לא הכי חזק אז בטופ שלוש בחוזק (וגם בטכניקה)

בן אדם מטורף!
חוץ מי זה שהוא חזק בטירוף הוא יודע גם לשחק את המשחק, אני זוכר שבריג'יונל באיוונט הראשון כולם ציפו שהוא יסיים ראשון והוא סיים בערך במקום החמישי, שאלו אותו למה הוא לא נתן את כול כולו והוא אמר שהוא לא בא לשבור שיאי עולם הוא בא להיום מקום ראשון וזה מראה שלא רק להיות אתלט מטורף חשוב אלא גם לחשוב כמה נקודות תקבל כול סיבוב ואיך להגיע לפסגה.

נערך לאחרונה:
האאאא דיברת על הסרט שסייקו העלה. (חשבתי דיברת על הקרוספיט גיימס).

תשמע בעיקרון זה טרסטרס לא "סקוואט" , אני באותה גישה איתך שצריך לעשות כל חזרה בטכניקה הכי טובה שאפשר אבל המשקל נמוך (יחסית) והוא נותן שם מליון חזרות, אז סביר להניח שהטכניקה שם תישבר מתישהו שהוא ייתעייף.
אני מבטיח לך שלמשקל כבד חזרות נמוכות הטכניקה שלו מצויינת, אז אי אפשר להגיד שהוא לא יודע להסקביט.

נערך לאחרונה:
מישהו יודע אם עושים להם בדיקת סמים\חומרים לא חוקיים לפני הריג'יונלס והגיימס?

אני 99 אחוז בטוח שעוד אין בדיקות סמים בספורט הזה, אני גם בטוח שכולם שם על GH ושדן ביילי הגיע על טסט GH ועוד דברים נחמדים (וזה הפריע לו לדעתי ולא שיפר אותו)

מישהו יודע אם עושים להם בדיקת סמים\חומרים לא חוקיים לפני הריג'יונלס והגיימס?

רשמית, רק בארועים עצמם. וגם בזה יש לי פקפוק עצום.
לפני שנה נחשף מקרה של טרנסג'נדר (גבר שהפך אשה), והוא "עבר" את כל הבדיקות.

קישור שאומר הכל:
https://twitter.com/CrossFitGames/status/315240389105840130

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית