הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

galaxy s3 VS nexus 4

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום
אני יכול לקנות את אחד משתי הטלפונים ב399$. מה עדיף ? או שיש טלפון אחר ששווה במחיר דומה ?

עד לא מזמן גם אני התלבטתי בין 2 המכשירים הללו ובסוף לקחתי את הנקסוס.

חוץ מווליום לא מפותח(אני שומע הרבה שירים עם אוזניות ככה שזה משהו שמפריע לי) ואי יכולת לראות את המסך כשאתה מחוץ לבית ביום שמשי

באמת שהוא מכשיר מצוין.

אין יותר מדי מה להשוות, אם הווליום ברמקול והמצלמה לא -קריטיים- לך, הנקסוס 4 טוב בהרבה.
חוץ מזה יש לנקסוס 4 את החיסרון המובהק של SDCARD (אין כזה).

• פותח/ת השרשור
שמעתי שבגלל שאי אפשר להוציא את הסוללה, אם הוא נתקע אז צריך לחכות מלא והוא נתקע מלא אז זה בעייתי. זה נכון ?

לכל טלפון יש מנגנון מסוים של HARD RESET, (בחלק מהטלפונים זה לדוגמה כל להחזיק את כל לחצני הווליום+לחצן הדלקה), שזה בדיוק כמו להוציא את הסוללה.

בינהם הנקסוס יותר טוב לדעתי בגלל הממשק הנקי ושהמסך שלו הרבה יותר טוב בשמש. + עדכונים ראשונים.

בכללי אני הייתי הולך לכיוון של THL W8 BEYOND יש אותו לחבר שלי. זה מכשיר סיני אבל על תטעה הוא מאוד איכותי מסך FHD ענק, מעבד חזק מאוד, מצלמה טובה.. והמחיר ברצפה, עם אתה מצליח להתחמק ממכס 850 שקל והו שלך

לאבא שלי יש את הנקסוס 4, אני לא יודע למה אני יותר אוהב את הגלקסי 3 אבל בכל מקרה הנקסוס טלפון מעולה ולא שמעתי את אבא שלי מתלונן פעם אחת שהוא נתקע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית