מכור: "מי סוגר מקום שבאים אליו הומלסים רעבים לקבל פרוסת לחם, מזרק נקי וכוס מים?"

לא קראתי את הכול כי אני שונא כתבות חסרות תוכן כאלה.
אבל הם תומכים בהזרקת סמים? הרי הם מחלקים מזרקים נקיים

להשתמש בסמים הם ישתמשו בכל מקרה אבל לפחות שלא ידביקו אחרים במחלות ממזרקים נגועים

תחשוב שאתה מכור למקדונלדס,אבל בגלל הכלכלה לא מתאים לך לשלם 60שקל לארוחה אז החלטת להכין אוכל בבית ב30שקל.
ויום בהיר אחד מקדונלדס מחלקים ארוחות שעלו 60שקל בסכום סימלי של אגורה,אתה תאכל שם נכון? הרי רק בגלל הכסף לא אכלת שם.

המרכז הזה מעודד שימוש בסמים על ידי כך שהוא מחלק מזרקים,ואין לי מושג איך עדיין לא סגרו אותו.

תחשוב שאתה מכור למקדונלדס,אבל בגלל הכלכלה לא מתאים לך לשלם 60שקל לארוחה אז החלטת להכין אוכל בבית ב30שקל.
ויום בהיר אחד מקדונלדס מחלקים ארוחות שעלו 60שקל בסכום סימלי של אגורה,אתה תאכל שם נכון? הרי רק בגלל הכסף לא אכלת שם.

המרכז הזה מעודד שימוש בסמים על ידי כך שהוא מחלק מזרקים,ואין לי מושג איך עדיין לא סגרו אותו.

אתה מכור לסמים ומשתמש במזרקים שמצאת ברחוב נדבק במחלות משתמש עם חברים שלך במזרקים האלה וגם הם נדבקים במקום לקחת מזרקים חדשים ונקיים שלא יגרמו לך להידבק.

אתה מכור לסמים ומשתמש במזרקים שמצאת ברחוב נדבק במחלות משתמש עם חברים שלך במזרקים האלה וגם הם נדבקים במקום לקחת מזרקים חדשים ונקיים שלא יגרמו לך להידבק.

ואם יש כאלה שהחליטו לא להשתמש כי המזרקים שלהם לא טובים ואין להם כסף לקנות,אבל פתאום כמה חברה שמחלקת מזרקים נקיים אז הם ימשיכו בסמים.

לדעתי אין פה דיון שיכול להתמשך,הם מחלקים מזרקים למכורים לסמים זה עידוד להמשכיות..

• פותח/ת השרשור
ואם יש כאלה שהחליטו לא להשתמש כי המזרקים שלהם לא טובים ואין להם כסף לקנות,אבל פתאום כמה חברה שמחלקת מזרקים נקיים אז הם ימשיכו בסמים.

לדעתי אין פה דיון שיכול להתמשך,הם מחלקים מזרקים למכורים לסמים זה עידוד להמשכיות..
אין דבר כזה יפסיקו כי אין נקי.
זה לא סיגריות (למרות שגם שם ברמות של התמכרות רצינית אנשים יעשו דברים בסגנון), זה לא אלכוהול, זה דבר הרבה יותר רציני.
הם לא חושבים כמוך שאם אין נקי נפסיק.
הם אוכלים מעט מאד, רוב הכסף הולך על סמים, כי זה יקר מאד (נדיר, קשה להבריח ויש סיכון בהברחה, כמו כל הקטע עם התפילין והשופרות שזה עולה המון כי קשה להכין ועל כל אחד מוצלח לא מעט נהרסים בהכנה).
המרכז נותן להם אוכל, מזרקים איכותיים ונקיים ועל הדרך עוזרים להם להיגמל.
נראה לך שמשרד הבריאות יממן לנרקומנים חיים טובים סתם כי אין להם על מה להוציא והם רוצים להקל על הנרקומנים?

אין דבר כזה יפסיקו כי אין נקי.
זה לא סיגריות (למרות שגם שם ברמות של התמכרות רצינית אנשים יעשו דברים בסגנון), זה לא אלכוהול, זה דבר הרבה יותר רציני.
הם לא חושבים כמוך שאם אין נקי נפסיק.
הם אוכלים מעט מאד, רוב הכסף הולך על סמים, כי זה יקר מאד (נדיר, קשה להבריח ויש סיכון בהברחה, כמו כל הקטע עם התפילין והשופרות שזה עולה המון כי קשה להכין ועל כל אחד מוצלח לא מעט נהרסים בהכנה).
המרכז נותן להם אוכל, מזרקים איכותיים ונקיים ועל הדרך עוזרים להם להיגמל.
נראה לך שמשרד הבריאות יממן לנרקומנים חיים טובים סתם כי אין להם על מה להוציא והם רוצים להקל על הנרקומנים?

אני בעד חלוקת אוכל לאנשים שצריכים,אבל חלוקת מזרקים?
במקום לחלק מזרקים צריך לארגן מקום שיעזור להם להיגמל,בלי שום תשלום כמו רוב המקומות שקיימים בארץ.

אני בעד חלוקת אוכל לאנשים שצריכים,אבל חלוקת מזרקים?
במקום לחלק מזרקים צריך לארגן מקום שיעזור להם להיגמל,בלי שום תשלום כמו רוב המקומות שקיימים בארץ.

בן אדם לא יכול להיגמל אם הוא לא רוצה להיגמל. הרוב לא רוצים אז לפחות הם ממזערים נזקים

ראיתי סרט על זה, הם לא מספקים סמים אלא רק מקלט מהרחובות המסוכנים וצוות רפואי למכורים בנוסף לציוד נקי והשגחה ומלמדים אותם איך להזריק ולא לפגוע בעצמם.
הם מציעים גם תכניות גמילה, המטרה היא למנוע מהם לקבל מחלות ברחובות כי שם הם חולקים מזרקים אחד עם השני,הם לא מעודדים כלום.

אני לא מבין את הקטע של מזרקים נקיים.
אם הם בוחרים להזריק, הם מוכנים לקחת את הסיכונים שמכרוכים בזה.
מצדי שידבקו ויקבלו אלף מחלות.
אין לי שום הערכה לאנשים כאלה.

אני לא מבין את הקטע של מזרקים נקיים.
אם הם בוחרים להזריק, הם מוכנים לקחת את הסיכונים שמכרוכים בזה.
מצדי שידבקו ויקבלו אלף מחלות.
אין לי שום הערכה לאנשים כאלה.

הם עומס על הקהילה המקומית,פוגעים בתיירות ומפיצים מחלות ביניהם ומפחיד להסתובב ברחובות זה למה אכפת להם.
(ראיתי סרט על מרכז כזה בחו"ל)

הם עומס על הקהילה המקומית,פוגעים בתיירות ומפיצים מחלות ביניהם ומפחיד להסתובב ברחובות זה למה אכפת להם.
(ראיתי סרט על מרכז כזה בחו"ל)
לא הבנת אותי נכון.
צריך לעזור להם בגמילה, לא צריך לעזור להם להזריק באופן בטוח.

לא הבנת אותי נכון.
צריך לעזור להם בגמילה, לא צריך לעזור להם להזריק באופן בטוח.
אז אתה רוצה ליצור מצב של 10 על מזרק נגיד לאחד יש אידס עכשיו זה עבר ל 6-7 נגיד 3 מהם זונות יש לך 20 אנשים שסתם נדבקו באידס כי לא רציתה לספק להם מזרקים נקים :(

איך אתה בכלל משווה בין מקדונלדס לסמים???

אז אתה רוצה ליצור מצב של 10 על מזרק נגיד לאחד יש אידס עכשיו זה עבר ל 6-7 נגיד 3 מהם זונות יש לך 20 אנשים שסתם נדבקו באידס כי לא רציתה לספק להם מזרקים נקים :(

שאני יבין,אתה תומך בהזרקת סמים?
אם כן אז תחלק מזרקים בכיף.

אם לא,אז תעזור להם בדרך אחרת ולא בחילוק מזרקים.
תיקח אותם למכוני גמילה.

עדיף לך שיסתובבו לך ברחובות אנשים מסוממים מאשר אנשים חולים, זה השיקול- פה נגמר הסיפור ואין פה שום עידוד לצרוך סם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית