מכור: "מי סוגר מקום שבאים אליו הומלסים רעבים לקבל פרוסת לחם, מזרק נקי וכוס מים?"

• פותח/ת השרשור
שאני יבין,אתה תומך בהזרקת סמים?
אם כן אז תחלק מזרקים בכיף.

אם לא,אז תעזור להם בדרך אחרת ולא בחילוק מזרקים.
תיקח אותם למכוני גמילה.
אתה לא מבין שיש 2 אפשרויות:
1. מסוממים חולים שיפיצו מחלות בין כולם
2. מסוממים בריאים שלא יעשו נזק מיוחד לסביבה.
מי שרוצה מתוכם מקבל עזרה בגמילה, הרוב לא רוצים ואין אפשרות מלבד למזער נזקים.

אתה לא מבין שיש 2 אפשרויות:
1. מסוממים חולים שיפיצו מחלות בין כולם
2. מסוממים בריאים שלא יעשו נזק מיוחד לסביבה.
מי שרוצה מתוכם מקבל עזרה בגמילה, הרוב לא רוצים ואין אפשרות מלבד למזער נזקים.

יש דרכים אחרות לתיקון הבעיה,ומה שהם עושים זה ממש לא דרך לתיקון,זה המשכיות.

אתה מוזמן להציע ואל תציע שוב את הקטע עם הגמילה, כי אם זה היה כל כך פשוט לא היו מכורים לסמים בעולם הזה...

אה נכון.

אז תחלקו גם סמים כי הסמים שאנשים משתמשים בהם ברחובות מזוהמים מרעלים.

• פותח/ת השרשור
רון, אתה פשוט אוטיסט.
זה עלבון לכל האוטיסטים באשר הם.

אתה לא מבין שאם בן אדם לא רוצה להיגמל לא משנה מה הוא לא יגמל?
הנרקומנים שרוצים להיגמל מקבלים גם את זה במרכזים האלה, אבל הרוב לא רוצים אז לפחות דואגים שלא יפיצו מחלות בקרב הציבור וביניהם, מה קשה להבין?
זה או שהם יפיצו מחלות ויזריקו או שהם יזריקו בלי להסב נזק לשאר הציבור, מי שרוצה להיגמל מקבל גם את זה אבל מעטים רוצים את זה.

זה עלבון לכל האוטיסטים באשר הם.

אתה לא מבין שאם בן אדם לא רוצה להיגמל לא משנה מה הוא לא יגמל?
הנרקומנים שרוצים להיגמל מקבלים גם את זה במרכזים האלה, אבל הרוב לא רוצים אז לפחות דואגים שלא יפיצו מחלות בקרב הציבור וביניהם, מה קשה להבין?
זה או שהם יפיצו מחלות ויזריקו או שהם יזריקו בלי להסב נזק לשאר הציבור, מי שרוצה להיגמל מקבל גם את זה אבל מעטים רוצים את זה.

לפי מה שאני יודע זה לא שהם לא רוצים,המכונים האלה עולים כסף מה שאין להם אותו כי הם קנו איתו סמים.

אני לא חזק בתחום הזה אז אני מניח שאני מוותר בדיון חסר טעם נגד 6אנשים

המכוני גמילה חינמים, בסרט ישראלי שראיתי הציעו להם גם מקומות שינה, לינה, אוכל ומקלחות ובחינם רק הציבו תנאי אחד, לא להשתמש בסמים.

לפי מה שאני יודע זה לא שהם לא רוצים,המכונים האלה עולים כסף מה שאין להם אותו כי הם קנו איתו סמים.

אני לא חזק בתחום הזה אז אני מניח שאני מוותר בדיון חסר טעם נגד 6אנשים
אין כאן מה לדון, זה פשוט מאוד.
לקחת לגמילה אי אפשר בכוח, המדינה לא אחראית עליהם וגמילה יכולה להתבצע רק אם האדם משתף פעולה והוא מחליט,
אי אפשר לכפות על נרקומן מהרחוב להפסיק, אבל המינימום שכן אפשר הוא לפחות למנוע העברת מחלות כמו איידס, הרפס, צהבת ועוד.
אני מבטיח לך, בוודאות, שאם נרקומן מחליט להגמל (ולא בקטע של "הלוואי והייתי יכול להפסיק" אלא פשוט מצהיר שהוא רוצה להיגמל והוא צריך עזרה)
והוא אומר את זה במרכז הזה- הם יעזרו לו איך שהם יוכלו וייתמכו בו.

אז אתה רוצה ליצור מצב של 10 על מזרק נגיד לאחד יש אידס עכשיו זה עבר ל 6-7 נגיד 3 מהם זונות יש לך 20 אנשים שסתם נדבקו באידס כי לא רציתה לספק להם מזרקים נקים :(
רצית*
באמת אתה חושב שמי שהולך לזונה לא לוקח בחשבון שיש סיכוי טוב שיש לה איידס?
מי שמספיק מפגר כדי ללכת לזונה בכל זאת או אפילו להשתמש באמצעי הגנה אז מגיע לו להדבק.
דרווין עשה את שלו.

זה שמחלקים מזרקים, זה על מנת למנוע הפצת מחלות בקרב האוכלוסייה, לא בשביל לעודד אותם לעשות סמים.
ומציעים להם גמילה, בחינם.

• פותח/ת השרשור
חשבתי בהתחלה אתה אומר לWHITE OWL (גם לו קוראים רון) לא הבנתי במה הוא טועה לדעתך
גם אני חשבתי ככה, לא הבנתי למה אני אוטיסט אם אנחנו באותה דעה, בסוף הבנתי שהוא אומר את זה לron121

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית