הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון המושבניק מעדכן.

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
טוב אז היום התחילו השבועיים וחצי האחרונים לחיטוב. היום התחלתי לקחת MCT בבוקר ומשום מה כל כמה דקות אני משלשל ... פשוט לא להאמין. הייתי בשירותים היום אין ספור פעמים אני לא צוחק. כולל באימון. עשיתי סינגל 182.5 לפני הסט עבודה ושלשלתי כמות נכבדת של מים!! כל הרצפה הייתה מים צהובים [בוקסר סבא] זה נזל אפילו דרך הבוקסר! על חזרה אחת זה לא השפיע אבל בסט הכבד זה השפיע ביותר על הטכניקהה זה פשוט מוציא מריכוז כל חזרה יוצא לך כמות של פיפי מהתחת LOL. בכל זאת לא וויתרתי , הטכניקה סבירה חזרה אחרונה קצת פחות אבל מרוצה. שבוע הבא נשפר טכניקה לא נעלה משקל. מה דעתכם? [לדעתי הגו התחתון כמעט ישר לגמרי ומה שרפוי יותר זהו הגב העליון]

משקל גוף: 72.5

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כל הכבוד, אחל'ה טכניקה משקלים מעולים! לגבי הMCT, גם אני לוקח בלי תופעות לוואי, אני ממליץ לך להסתכל אחורה בתפריט ולא ישר להאשים את התוסף, לאנשים יש נטייה לחשוב שכל תופעה מוזרה של הגוף קשורה לתוספים, תמשיך תראה אם זה לא נעצר, אז תפסיק. אם אתה רוצה להפטר מזה אגב, אשמח לקנות במחיר נחמד.

• פותח/ת השרשור
טוב שזה לא קרה לך במכון, או בתחרות 😆
תותח כמו תמיד ! מוניטין
מזל שהתאמנתי לבד היום חחח תודה.
כל הכבוד, אחל'ה טכניקה משקלים מעולים! לגבי הMCT, גם אני לוקח בלי תופעות לוואי, אני ממליץ לך להסתכל אחורה בתפריט ולא ישר להאשים את התוסף, לאנשים יש נטייה לחשוב שכל תופעה מוזרה של הגוף קשורה לתוספים, תמשיך תראה אם זה לא נעצר, אז תפסיק. אם אתה רוצה להפטר מזה אגב, אשמח לקנות במחיר נחמד.
תודה, וכן אנ אמשיך ואראה אם זה מזה אני אמכור , אין לי בעיה למכור לך במחיר עלות.

טוב אז היום התחילו השבועיים וחצי האחרונים לחיטוב. היום התחלתי לקחת MCT בבוקר ומשום מה כל כמה דקות אני משלשל ... פשוט לא להאמין. הייתי בשירותים היום אין ספור פעמים אני לא צוחק. כולל באימון. עשיתי סינגל 182.5 לפני הסט עבודה ושלשלתי כמות נכבדת של מים!! כל הרצפה הייתה מים צהובים [בוקסר סבא] זה נזל אפילו דרך הבוקסר! על חזרה אחת זה לא השפיע אבל בסט הכבד זה השפיע ביותר על הטכניקהה זה פשוט מוציא מריכוז כל חזרה יוצא לך כמות של פיפי מהתחת LOL. בכל זאת לא וויתרתי , הטכניקה סבירה חזרה אחרונה קצת פחות אבל מרוצה. שבוע הבא נשפר טכניקה לא נעלה משקל. מה דעתכם? [לדעתי הגו התחתון כמעט ישר לגמרי ומה שרפוי יותר זהו הגב העליון]

משקל גוף: 72.5

למה אתה לוקח MCT ולא שמן קוקוס? יש הבדל גדול? MCT טהור יותר אפקטיבי משמן קוקוס?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ריספקט על המשקל החזרות נראות בסדר האחרונה לא משהו אבל נתחשב בתנאים, משקל יפה בעיקר ביחס למשקל גוף שלך אתה לא נראה שוקל יותר מידי...השראה!

• פותח/ת השרשור
למה אתה לוקח MCT ולא שמן קוקוס? יש הבדל גדול? MCT טהור יותר אפקטיבי משמן קוקוס?
MCT הוא החומר הפעיל, ופשוט יצא לי הכי משתלם
משקל כבד מאוד במיוחד למשקל גוף ושלך וגם טכניקה מעולה.
תודה רבה.
ריספקט על המשקל החזרות נראות בסדר האחרונה לא משהו אבל נתחשב בתנאים, משקל יפה בעיקר ביחס למשקל גוף שלך אתה לא נראה שוקל יותר מידי...השראה!
תודה לך.
איזה ילד חרא, תרתי משמע .
לא אתה ;)

חזק מאןד, בטח ביחס למשקל גוף.
אכן יש לך עתיד...

כמו אריאל, אשמח לשמוע מהו החומר הזה ולמה הוא טוב... תודה.

• פותח/ת השרשור
גדלת בחורצ'יק 😃
הלוואי והייתה לי טכניקה כזאת טובה, כל הכבוד.
תודה פסיכו הכל עניין של תירגול.
סליחה על הבורות אבל מה זה MCT ?

נ.ב שובבני אתה , חזק ! זה כבר לא חדש...מוניטין .
תודה אריאל.
חזק מאןד, בטח ביחס למשקל גוף.
אכן יש לך עתיד...

כמו אריאל, אשמח לשמוע מהו החומר הזה ולמה הוא טוב... תודה.
תודה אברהם.
החומר הוא טריגליצרידים מפורקים לאנרגייה זמינה. בCBL הוא ממליץ להשתמש בחומר על הבוקר בין הייתר לשריפת שומן , אני קניתי בגלל שזה שמן בריא וגם בגלל לקבל אנרגיה זמינה.

לגבי השאלה על ההבדל בין MCT לשמן קוקוס - השתמשתי בשניהם, אגב. בשמן קוקוס יש 66% MCT שזה התכל'ס שומן שאתה רוצה להשיג דרך שמן קוקוס. שמן קוקוס מעולה לטיגון, עם ריח חזק מאוד של קוקוס (מפתיע... -_-). שמן MCT ללא טעם ללא ריח ללא חגורה וללא מגנזיום. לא ניתן לטגן איתו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית