הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה ההבדל בין סקס בפורנו, לסקס אמיתי?

אבא שלי נכנס באמצע לא הבין מה אני רואה. אמרתי לו שזו תוכנית בישול

לא הבנתי מה מצחיק בזה?
זה ידוע שפורנו זה חרטה בהתגלמותה.

אה והקטע עם הבננה גועל נפש חחחח

האמת, מעניין אם אלה נתונים אמיתיים. כי בתכלס, יש כמה דברים שם שלא נשמעים נכונים בעליל
אבל אני מניח שבכל מקרה זה לא דבר כזה מדיד, במיוחד לאור העובדה שההבדל בתשובות יהיה משמעותי אפילו אם שואלים אוכלוסייה בגיל 20 או 35.

אבל הסרטון מצחיק,
אז ניחא 😃

אני לא רואה את הסרטון, כנראה נמחק.
אבל בכל מקרה, אפילו אני יודע שההבדל בין סקס בפורנו לבין סקס אמיתי הוא כמו ההבדל בין עזה לתל-אביב - אי אפשר להשוות.

אבל בכל מקרה, אפילו אני יודע שההבדל בין סקס בפורנו לבין סקס אמיתי הוא כמו ההבדל בין עזה לתל-אביב - אי אפשר להשוות.

כי רק אחד מהם העז ועלה לאינטרנט.

נתפסת חזק על המשפט של הניגרי אהה? 👏

• פותח/ת השרשור
לאון התכוון שכנראה חצי מהבדיחות לא הבנת. אבל הנוער של היום זה לא הנוער של הלילה 🤘

סרטון נחמד. טוב צריך לזכור ולהבין שסקס אמיתי זה משהו בין שני אנשים ועם כמה שבא לך לנסות תנוחה חדשה או משהו כזה, לרוב תיהיה התנגדות מהצד השני (כל מני סיבות מפגרות מתסביכי אישיות כמו "אני לא עושה דוגי אני לא מוכנה לרדת על 4 זה נראה לי משהו מבזה). הפיתרון? להיות שחקן פורנו ולהשתגל עם נשים בלי תסביכי אישיות (לפחות במה שקשור לסקס). 🤡

וואלה אני זוכר אותי בכיתה ז מחפש באינטרנט אתרים כמו סקס.קום או נכנס לאתר של פלייבוי. אני זוכר את האושר שמצאתי את עולם הסקס של ענת. אתר סקס בחינם!

אני מתגעגע לימים שהייתי מסוגל לשפשף על עיתון "לאישה". הפורנו הרס אותי בתכלס.

דווקא השקטות והחנוניות הן הכי קינקיות, פעם מישהי אמרה לי: "lady in the streets freak in the sheets"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית