מה ההבדל בין סקס בפורנו, לסקס אמיתי?

• פותח/ת השרשור
לאון התכוון שכנראה חצי מהבדיחות לא הבנת. אבל הנוער של היום זה לא הנוער של הלילה 🤘

כל שיעורי חינוך מיני תמיד לימדתי את המורה משהו שהיא לא ידעה, ויש לה ניסיון של כמעט 10 שנים בללמד את זה.
אני יודע כל כך הרבה בנושא שזה מפחיד.
במילים אחרות הבנתי הכל

כל שיעורי חינוך מיני תמיד לימדתי את המורה משהו שהיא לא ידעה, ויש לה ניסיון של כמעט 10 שנים בללמד את זה.
במילים אחרות הבנתי הכל

watch-out-guys-we-got-a-badass-over-here.jpg

• פותח/ת השרשור
בסך הכל אמרתי שאני הבנתי את הבדיחות, לא משהו אחר
Sengoku_facepalm.jpg

במילים אחרות הבנתי הכל

על מה אתה מדבר לעזעזל??? אתה (ילד בתול בן 14) לימדת מורה דברים שהיא לא תדע בתחום?.... הפוסטים שלך בפורום אוף טופיק הולכים מהפח אל הפחת וכולם קשורים לסקס כאילו אתה מנסה להוכיח משהו או לשעשע מישהו.

תגובות כאלה לא מוציאות אותך "גבר" או בוגר יותר אלא הופכות אותך ליותר ליצן.
אם אתה באמת רוצה להוכיח למישהו משהו תתמקד בפוסטים המקצועיים ובאימונים ולא כל יום למצוא כתבה חדשה שלא מעניינת כבר אף אחד ולהרגיש כמו קולומבוס.

• פותח/ת השרשור
על מה אתה מדבר לעזעזל??? אתה (ילד בתול בן 14) לימדת מורה דברים שהיא לא תדע בתחום?.... הפוסטים שלך בפורום אוף טופיק הולכים מהפח אל הפחת וכולם קשורים לסקס כאילו אתה מנסה להוכיח משהו או לשעשע מישהו.

תגובות כאלה לא מוציאות אותך "גבר" או בוגר יותר אלא הופכות אותך ליותר ליצן.
אם אתה באמת רוצה להוכיח למישהו משהו תתמקד בפוסטים המקצועיים ובאימונים ולא כל יום למצוא כתבה חדשה שלא מעניינת כבר אף אחד ולהרגיש כמו קולומבוס.
בשביל ללמוד מדע אתה חייב להיות במעבדה ולהתנסות בכל דבר?
בשביל ללמוד היסטוריה אתה חייב ללכת למקומות מקצועיים בשביל זה?
לא. אפשר ללמוד את זה גם באינטרנט, וככה גם את הנושא הזה, לפחות חלק ניכר ממנו.
פרסמתי פה סרטון, כולם צחקו ונהנו, מה רע?
שלא נדבר שאני לא פירסמתי הרבה זמן פוסט בנושא...

ההשוואה שלך לא קשורה למציאות

זה לא מדע ולא היסטוריה ולא צריך ללכת פה לשום מקום מקצועי
זה עניין שמגיע עם הבגרות והגיל.
ובלי להתנסות בזה אלא רק לאונן מול האינטרנט ולקרוא דברים ולחשוב שאתה יודע זה שווה ערך כמו לקרוא על אימונים ותזונה נכונה מבלי לגעת במשקולת אחת בחיים שלך או לעשות תפריט דיאטה...אם כבר זו השוואה נכונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית