▒▒▒▒▒ דיווח תקלות/באגים/בעיות בתרגום במערכת החדשה ▒▒▒▒▒

1. הרגע כשהתחברתי קיבלתי התראה שobzion נתן לי מוניטין להודעה הזו:
http://www.lbs.co.il/threads/43902/#post-549644

ובפועל מי שנתן את המוניטין זה הוקיסט שוקיסט.

2. כרגע העמוד הראשי (lbs.co.il) לא עולה לי - פשוט כל המסך ארור אחד גדול ורשום בו:
Array ( [stickUnstickThread] => 1 [manageAnyThread] => 1 [viewOthers] => 1 [viewContent] => 1 [like] => 1 [postThread] => 1 [postReply] => 1 [deleteOwnThread] => 1 [editOwnPost] => 1 [deleteOwnPost] => 1 [editOwnPostTimeLimit] => -1 [editOwnThreadTitle] => 1 [viewAttachment] => 1 [uploadAttachment] => 1 [votePoll] => 1 [editAnyPost] => 1 [userReputationPower] => 1 [lockUnlockThread] => 1 [viewDeleted] => 1 [hardDeleteAnyPost] => [undelete] => 1 [viewModerated] => 1 [hardDeleteAnyThread] => [deleteAnyThread] => 1 [approveUnapprove] => 1 [deleteAnyPost] => 1 [warn] => 1 [markAnyPostAsBestAnswer] => 1 [markPostAsBestAnswer] => 1 [canBookmarkPost] => 1 [minMessageCanPostLink] => 10 [minMessageSpecialForum] => 30 [minDaySpecialForum] => 0 [view] => 1 ) 33 Array ( [stickUnstickThread] => 1 [manageAnyThread] => 1 [viewOthers] => 1 [viewContent] => 1 [like] => 1 [postThread] => 1 [postReply] => 1 [deleteOwnThread] => 1 [editOwnPost] => 1 [deleteOwnPost] => 1 [editOwnPostTimeLimit] => -1 [editOwnThreadTitle] => 1 [viewAttachment] => 1 [uploadAttachment] => 1 [votePoll] => 1 [editAnyPost] => 1 [userReputationPower] => 1 [lockUnlockThread] => 1 [viewDeleted] => 1 [hardDeleteAnyPost] => [undelete] => 1 [viewModerated] => 1 [hardDeleteAnyThread] => [deleteAnyThread] => 1 [approveUnapprove] => 1 [deleteAnyPost] => 1 [warn] => 1 [markAnyPostAsBestAnswer] => 1 [markPostAsBestAnswer] => 1 [canBookmarkPost] => 1 [minMessageCanPostLink] => 10 [minMessageSpecialForum] => 30 [minDaySpecialForum] => 0 [view] => 1 ) 12 Array ( [stickUnstickThread] => 1 [manageAnyThread] => 1 [viewOthers] => 1 [viewContent] => 1 [like] => 1 [postThread] => 1 [postReply] => 1 [deleteOwnThread] => 1 [editOwnPost] => 1 [deleteOwnPost] => 1 [editOwnPostTimeLimit] => -1 [editOwnThreadTitle] => 1 [viewAttachment] => 1 [uploadAttachment] => 1 [votePoll] => 1 [editAnyPost] => 1 [userReputationPower] => 1 [lockUnlockThread] => 1 [viewDeleted] => 1 [hardDeleteAnyPost] => [undelete] => 1 [viewModerated] => 1 [hardDeleteAnyThread] => [deleteAnyThread] => 1 [approveUnapprove] => 1 [deleteAnyPost] => 1 [warn] => 1 [markAnyPostAsBestAnswer] => 1 [markPostAsBestAnswer] => 1 [canBookmarkPost] => 1 [minMessageCanPostLink] => 10 [minMessageSpecialForum] => 30 [minDaySpecialForum] => 0 [view] => 1 ) 3 Array ( [stickUnstickThread] => 1 [manageAnyThread] => 1 [viewOthers] => 1 [viewContent] => 1 [like] => 1 [postThread] => 1 [postReply] => 1 [deleteOwnThread] => 1 [editOwnPost] => 1 [deleteOwnPost] => 1 [editOwnPostTimeLimit] => -1 [editOwnThreadTitle] => 1 [viewAttachment] => 1 [uploadAttachment] => 1 [votePoll] => 1 [editAnyPost] => 1 [userReputationPower] => 1 [lockUnlockThread] => 1 [viewDeleted] => 1 [hardDeleteAnyPost] => [undelete] => 1 [viewModerated] => 1 [hardDeleteAnyThread] => [deleteAnyThread] => 1 [approveUnapprove] => 1 [deleteAnyPost] => 1 [warn] => 1 [markAnyPostAsBestAnswer] => 1 [markPostAsBestAnswer] => 1 [canBookmarkPost] => 1 [minMessageCanPostLink] => 10 [minMessageSpecialForum] => 30 [minDaySpecialForum] => 0 [view] => 1 ) 8 Array ( [stickUnstickThread] => 1 [manageAnyThread] => 1 [viewOthers] => 1 [viewContent] => 1 [like] => 1 [postThread] => 1 [postReply] => 1 [deleteOwnThread] => 1 [editOwnPost] => 1 [deleteOwnPost] => 1 [editOwnPostTimeLimit] => -1 [editOwnThreadTitle] => 1 [viewAttachment] => 1 [uploadAttachment] => 1 [votePoll] => 1 [editAnyPost] => 1 [userReputationPower] => 1 [lockUnlockThread] => 1 [viewDeleted] => 1 [hardDeleteAnyPost] => [undelete] => 1 [viewModerated] => 1 [hardDeleteAnyThread] => [deleteAnyThread] => 1 [approveUnapprove] => 1 [deleteAnyPost] => 1 [warn] => 1 [markAnyPostAsBestAnswer] => 1 [markPostAsBestAnswer] => 1 [canBookmarkPost] => 1 [minMessageCanPostLink] => 10 [minMessageSpecialForum] => 30 [minDaySpecialForum] => 0 [view] => 1 ) 37 Array ( [stickUnstickThread] => 1 [manageAnyThread] => 1 [viewOthers] => 1 [viewContent] => 1 [like] => 1 [postThread] => 1 [postReply] => 1 [deleteOwnThread] => 1 [editOwnPost] => 1 [deleteOwnPost] => 1 [editOwnPostTimeLimit] => -1 [editOwnThreadTitle] => 1 [viewAttachment] => 1 [uploadAttachment] => 1 [votePoll] => 1 [editAnyPost] => 1 [userReputationPower] => 1 [lockUnlockThread] => 1 [viewDeleted] => 1 [hardDeleteAnyPost] => [undelete] => 1 [viewModerated] => 1 [hardDeleteAnyThread] => [deleteAnyThread] => 1 [approveUnapprove] => 1 [deleteAnyPost] => 1 [warn] => 1 [markAnyPostAsBestAnswer] => 1 [markPostAsBestAnswer] => 1 [canBookmarkPost] => 1 [minMessageCanPostLink] => 10 [minMessageSpecialForum] => 30 [minDaySpecialForum] => 0 [view] => 1 ) 33 Array ( [stickUnstickThread] => 1 [manageAnyThread] => 1 [viewOthers] => 1 [viewContent] => 1 [like] => 1 [postThread] => 1 [postReply] => 1 [deleteOwnThread] => 1 [editOwnPost] => 1 [deleteOwnPost] => 1 [editOwnPostTimeLimit] => -1 [editOwnThreadTitle] => 1 [viewAttachment] => 1 [uploadAttachment] => 1 [votePoll] => 1 [editAnyPost] => 1 [userReputationPower] => 1 [lockUnlockThread] => 1 [viewDeleted] => 1 [hardDeleteAnyPost] => [undelete] => 1 [viewModerated] => 1 [hardDeleteAnyThread] => [deleteAnyThread] => 1 [approveUnapprove] => 1 [deleteAnyPost] => 1 [warn] => 1 [markAnyPostAsBestAnswer] => 1 [markPostAsBestAnswer] => 1 [canBookmarkPost] => 1 [minMessageCanPostLink] => 10 [minMessageSpecialForum] => 30 [minDaySpecialForum] => 0 [view] => 1 ) 33 Array ( [stickUnstickThread] => 1 [manageAnyThread] => 1 [viewOthers] => 1 [viewContent] => 1 [like] => 1 [postThread] => 1 [postReply] => 1 [deleteOwnThread] => 1 [editOwnPost] => 1 [deleteOwnPost] => 1 [editOwnPostTimeLimit] => -1 [editOwnThreadTitle] => 1 [viewAttachment] => 1 [uploadAttachment] => 1 [votePoll] => 1 [editAnyPost] => 1 [userReputationPower] => 1 [lockUnlockThread] => 1 [viewDeleted] => 1 [hardDeleteAnyPost] => [undelete] => 1 [viewModerated] => 1 [hardDeleteAnyThread] => [deleteAnyThread] => 1 [approveUnapprove] => 1 [deleteAnyPost] => 1 [warn] => 1 [markAnyPostAsBestAnswer] => 1 [markPostAsBestAnswer] => 1 [canBookmarkPost] => 1 [minMessageCanPostLink] => 10 [minMessageSpecialForum] => 30 [minDaySpecialForum] => 0 [view] => 1 )

3. בניסיון כניסה לעמוד השני של הפוסט הנוכחי, הופיע הארור הבא:
Parse error: syntax error, unexpected end of file, expecting ')' in /home/admin/domains/lbs.co.il/public_html/library/WidgetFramework/WidgetRenderer/Threads.php on line 81

אחרי רפרש העמוד עלה.

4. בגלישה מהגלאקסי 2 דרך דפדפן הדולפין (הגרסא הנוכחית והכי עדכנית, בדקתי), הפורום לא עובד. הוא עולה אבל לא ניתן לגלול למטה, רק כשעושים זום אאוט לרגע ניתן לגלול למטה, אבל ברגע שעוזבים את האצבע זה מחזיר אותך לטופ (החלק הכי עליון של העמוד), ולמעשה לא באמת ניתן להכנס לפורום כלשהו.

אני חייב לציין שדרך הפלאפון המערכת הרבה יותר נוחה!

ולמה אני לא יכול לראות את המוניטין של עצמי? נכנסתי לפרופיל שלי>מוניטין וזה לא עושה כלום, גם לא מפנה אותי למקום אחר.

אגב, מה עם הסמיילים? תוהה1

נ.ב- תוכל לאפס לי את תיבת הדואר? למחוק 30 כל פעם זה לא נוח במיוחד..
ולמה הפעולה היא "עזיבת הודעה פרטית" במקום "מחיקה"?

מסך ה FAQ (קישור מתחתית העמוד) לא תורגם

לינק האימג'בנק מעביר לאיזה עמוד שמספר על תביעה...

• פותח/ת השרשור
1. הרגע כשהתחברתי קיבלתי התראה שobzion נתן לי מוניטין להודעה הזו:
http://www.lbs.co.il/threads/43902/#post-549644

ובפועל מי שנתן את המוניטין זה הוקיסט שוקיסט.
שיחקנו עם המוניטין בזמן שכנראה הוא נתן לך את המוניטין. אם זה יקרה לך בשנית (או כל משתמש אחר), יידע אותי בבקשה.

2. כרגע העמוד הראשי (lbs.co.il) לא עולה לי - פשוט כל המסך ארור אחד גדול ורשום בו:
תיקנו כמה דברים, בגלל זה קרה לך באותו הרגע. כרגע עובד תקין.

3. בניסיון כניסה לעמוד השני של הפוסט הנוכחי, הופיע הארור הבא:
אותו עיקרון כמו סעיף 2.

אחרי רפרש העמוד עלה.

4. בגלישה מהגלאקסי 2 דרך דפדפן הדולפין (הגרסא הנוכחית והכי עדכנית, בדקתי), הפורום לא עובד. הוא עולה אבל לא ניתן לגלול למטה, רק כשעושים זום אאוט לרגע ניתן לגלול למטה, אבל ברגע שעוזבים את האצבע זה מחזיר אותך לטופ (החלק הכי עליון של העמוד), ולמעשה לא באמת ניתן להכנס לפורום כלשהו.
אתה יכול לעשות תמונות מסך מהגלקסי? איזה אנדרואיד יש לך במכשיר? יש לך custom ROM? אם כן איזה ומה הגירסה?
בעיקרון יש בעיה עם דופלין והעורך בפורום (לא ניתן להקליד בעורך טקסט העשיר אבל כן בעורך ללא תגים (האייקון הכי שמאלי בצד שמאל בעורך עצמו). אבל אתה אמור לראות את הפורום באופן תקין, כנראה יש בעיה בקידוד.

אני חייב לציין שדרך הפלאפון המערכת הרבה יותר נוחה!

ולמה אני לא יכול לראות את המוניטין של עצמי? נכנסתי לפרופיל שלי>מוניטין וזה לא עושה כלום, גם לא מפנה אותי למקום אחר.

אגב, מה עם הסמיילים? תוהה1
נכנסתי למשתמש שלך ואני רואה את הפרופיל שלך בחוצץ מוניטין:http://www.lbs.co.il/members/7377/

הוספתי סמיילים למערכת.

נ.ב- תוכל לאפס לי את תיבת הדואר? למחוק 30 כל פעם זה לא נוח במיוחד..
ולמה הפעולה היא "עזיבת הודעה פרטית" במקום "מחיקה"?
הגדלתי את תיבת הדואר של המשתמשים ל 250, מקווה שעכשיו יותר טוב. עזיבת הודעה פרטית נבחר כהטקסט המתאים מאחר וניתן לעשות שיחות וועידה במערכת. אולי אני אשנה להסרה, נראה איך זה מסתדר.

מסך ה FAQ (קישור מתחתית העמוד) לא תורגם לינק האימג'בנק מעביר לאיזה עמוד שמספר על תביעה...
עמוד האימג'בנק זה תקין. לגבי ה FAQ זה לא אמור להיות שם בכלל, אז זה הוסר.

• פותח/ת השרשור
כמות המוניטין לא תקינה, לי לדוגמא הורד הכוכב החום שהיה לי.
המוניטין לא עובד עם אותם הכוכבים במערכת הנוכחית. מאחר והרבה יותר צפוף מתחת לשם המשתמש, כוח המוניטין שונה וכל כוכב שווה יותר מוניטין ממה שהיה לפני כן. שים לב כמה כוכבים יש לי וכמה היה לי לפני כן.

זה היה בנושא שלו עצמו, היו קודים TR TD אם אני לא טועה של טבלה, זה העתיק HTML אבל עכשיו זה תוקן
מה לגבי הפייסבוק ושאר הדברים, הסתדר?

המוניטין לא עובד עם אותם הכוכבים במערכת הנוכחית. מאחר והרבה יותר צפוף מתחת לשם המשתמש, כוח המוניטין שונה וכל כוכב שווה יותר מוניטין ממה שהיה לפני כן. שים לב כמה כוכבים יש לי וכמה היה לי לפני כן.

מה לגבי הפייסבוק ושאר הדברים, הסתדר?

הכל הסתדר חוץ מפייסבוק וגוגל שעדיין מחזירים שגיאה

אבל עדיין בהרבה אשכולות ישנים כל מי שהשתמש בעורך עשיר יש לו קודים עכשיו באשכול,
אבל כנראה שאין מה לעשות עם זה

• פותח/ת השרשור
הכל הסתדר חוץ מפייסבוק וגוגל שעדיין מחזירים שגיאה

אבל עדיין בהרבה אשכולות ישנים כל מי שהשתמש בעורך עשיר יש לו קודים עכשיו באשכול,
אבל כנראה שאין מה לעשות עם זה
את האמת יש מה לעשות עם הקודים. אני יכול למחוק אותם באופן אוטומטי מכל האשכולות שהם מופיעים. לפעמים אנשים העתיקו דברים מ WORD וזה עשה דאבל קודים ולכן אתה רואה המון כפולים.
לגבי הפייסבוק, האם שם המשתמש שלך במערכת הקודמת היה זהה? אני לא מוצא שם משתמש donic שהתחבר עם פייסבוק במערכת הקודמת (אני מסתכל בטבלה במסד נתונים עצמו).

את האמת יש מה לעשות עם הקודים. אני יכול למחוק אותם באופן אוטומטי מכל האשכולות שהם מופיעים. לפעמים אנשים העתיקו דברים מ WORD וזה עשה דאבל קודים ולכן אתה רואה המון כפולים.
לגבי הפייסבוק, האם שם המשתמש שלך במערכת הקודמת היה זהה? אני לא מוצא שם משתמש donic שהתחבר עם פייסבוק במערכת הקודמת (אני מסתכל בטבלה במסד נתונים עצמו).

כן זה תמיד היה השם משתמש, אבל לא קישרתי אותו לפייסבוק במערכת הקודמת

השגיאה מתקבלת כבר בפייסבוק עצמו אחרי שאישרתי "LBS מעונין לפרסם בשמך לחברים שלך"

• פותח/ת השרשור
כן זה תמיד היה השם משתמש, אבל לא קישרתי אותו לפייסבוק במערכת הקודמת

השגיאה מתקבלת כבר בפייסבוק עצמו אחרי שאישרתי "LBS מעונין לפרסם בשמך לחברים שלך"
ואתה מאשר את זה? אם לא תאשר את זה, הוא יתן לך שגיאה.
אני כרגע ניסיתי להירשם מחדש דרך פייסבוק והצלחתי. אם אתה מנסה להירשם מחדש עם שם המשתמש שלך אתה לא תצליח. אתה כן יכול לשייך את חשבונך הקיים לפייסבוק כאן:
http://www.lbs.co.il/account/facebook

ואתה מאשר את זה? אם לא תאשר את זה, הוא יתן לך שגיאה.
אני כרגע ניסיתי להירשם מחדש דרך פייסבוק והצלחתי. אם אתה מנסה להירשם מחדש עם שם המשתמש שלך אתה לא תצליח. אתה כן יכול לשייך את חשבונך הקיים לפייסבוק כאן:
http://www.lbs.co.il/account/facebook

כן אני מאשר וזה הדף שנכנסתי דרכו

ד"א

החתימה גם לא סודר

עריכה:

למרות שזה החזיר שגיאה זה קישר את הפייסבוק למשתמש

משה הייתה לי כאן:
http://www.lbs.co.il/threads/43957/#post-550001
תגובה אחרי התגובה של יוני, פירסמתי אותה היום ב-8:30 בערך בשעון ישראל, ועכשיו היא נעלמה לי...
אני לא יודע אם להגיב מחדש, אם זה באג רק אצלי והתגובה קיימת או מה...
מבחינת התוכן הכל נשמר אצלי כטיוטה.

• פותח/ת השרשור
כנראה זה לא נשלח אם זה נשמר כטיוטה. אתה יכול לשלוח שוב.

משהו דיי מוזר שמצאתי.. לא יודע אם זה חשוב לך אם לא אבל:
אם אתה מוסיף "." לכתובת אחרי .co.il (לחץ כאן) אפשר להירשם או להתחבר למשתמש אחר בעוד שבכתובת הרגילה אתה עדיין מחובר למשתמש הרגיל.

אני מחפש עוד 😃

אגב, אם אתה רוצה לתרגם שגיאות אז:
http://www.lbs.co.il/account/bookmarks2

יש עוד כמה כאלה אבל אני בטוח שאם תתקן את זה כל השאר יתוקנו.

החיפוש אשכולות הסתדר פתאום אולי זה הייתה בעיה אצלי או בעיה זמנית אם זה יופיע שוב אני אגיד
לא כתוב בשום מקום את המוניטין שיש לך בערך מספרי כלשהו והמראה של המוניטין ירד אצלי ואני לא יודע אם זה בגלל המערכת החדשה ואם כן אז לדעתי זה ממש לא יפה או בעיה,
אתמול פסיכו נתן לי מוניטין על ההודעה פה :
http://www.lbs.co.il/threads/43960/#post-550124
או שזה הראה לי לפחות שהוא נתן...
ועכשיו זה נעלם

נערך לאחרונה:
אפשר לסדר את ההתראות והדואר שיהיה יותר בולט לעין אם יש התראה או משהו?

אתה יכול לעשות תמונות מסך מהגלקסי? איזה אנדרואיד יש לך במכשיר? יש לך custom ROM? אם כן איזה ומה הגירסה?
בעיקרון יש בעיה עם דופלין והעורך בפורום (לא ניתן להקליד בעורך טקסט העשיר אבל כן בעורך ללא תגים (האייקון הכי שמאלי בצד שמאל בעורך עצמו). אבל אתה אמור לראות את הפורום באופן תקין, כנראה יש בעיה בקידוד.
אה, גרסת מערכת ההפעלה קשורה? אז בטוח שזו הבעייה. כי למרות שקניתי בחנות פרטית במסגרת "ניתוק זיקה", ביקשתי באותו זמן שהבחור יתקין לי את המערכת של סלקום - כי היא הייתה היחידה בעברית באותו זמן לפי מה שהבנתי - וגם כי חשבתי שאולי ארצה לבטח אצלם את המכשיר. אני מתחרט על זה עד היום, אבל אין לי באמת כוח לשנות כי זה כולל פירמוט. זו המערכת הכי עדכנית שהייתה להם כשקניתי את המכשיר, באוגוסט 2011.
מבחינת תמונה - פשוט רואים את הטופ של העמוד. אבל אחרי ששיחקתי עם זה קצת לחצתי למטה על "אתר מלא", וזה עובד כמו כל אתר אחר. לא מותאם - אבל לא בעייה להסתדר איתו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית