עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כנ"ל, גם אצלי נהיה ממש איטי ולמה אי אפשר לשים סמיילים במוניטין?האם זה רק נדמה לי או שהמערכת מגיבה הרבה יותר לאט מאז השדרוג? "צטט אותי" הפסיק לעבוד אצלי מתישהו אתמול בערב.
תוקן, תודה.עוד משהו שמצאתי:
עכשיו שהדף של הייעוץ אישי כן עובד בתחתית הדף הקישור מפנה לדף לא קיים
"לבירור הטבות, שאלות על תשלום ומה נדרש מכם לפני תחילת הייעוץ: לחצו כאן"
http://www.lbs.co.il/consultfaq.php
היה באג היום מבחינת מהירות המערכת. ניסית למחוק קבצים זמיניים בדפדפן? איזה דפדפן יש לך?האם זה רק נדמה לי או שהמערכת מגיבה הרבה יותר לאט מאז השדרוג? "צטט אותי" הפסיק לעבוד אצלי מתישהו אתמול בערב. "צטט אותי" חזר לפעול באופן תקין.
לא ניתן לתת סמיילים במוניטין מבחינת טכנית כרגע ולא ניתן לשנות את זה (אין שם תגים, זה עורך plain text).כנ"ל, גם אצלי נהיה ממש איטי ולמה אי אפשר לשים סמיילים במוניטין?
עריכה: יש רווח בין הנושאים כשאתה נכנס ל"דואר נכנס", מ"צב תמונה.
אגב, אשמח אם תוסיף קישור ישיר למוניטין בחלון הנפתח [תמונה 2].
האיטיות סודרה, תבדוק שזה עובד לך טוב עכשיו. שיחקתי אתמול בכמה דברים וכנראה שברתי משהו. כרגע זה עובד לי תקין.גם אצלי המערכת עובדת ממש לאט
אני חושב שתיקנתי את זה. תבדוק אם זה תקין עכשיו.כשעושים לייק לסטטוס של מישהו זה רושם בפעולות האחרונות של המשתמש "X אהב את Y מצב" במקום "X אהב את הסטטוס של Y"
אתה עולה למעלה לתיבת החיפוש ויהיה לך לסמן וי בתחתית "חפש בנושא זה בלבד" כשאתה לוחץ על שורת החיפוש.איך עושים חיפוש בתוך פוסט מסויים ? (בתוך לוג של מישהו או בתוך הפוסט של הייעוץ).
זה כי הקישורים לא הוזנו כמו שצריך. אבדוק את זה, תודה.בפורום תזונה ותוספים באשכול ביקורת המוצרים הגדול כשאני לוחץ על מוצר בשביל שזה יעביר אותי לתגובה זה מעביר אותי לראש העמוד..
*הייתי מוסיף קישור אבל אני לא יכול לפרסם עדיין קישורים..
איזה דפדפן?עוד בעיה : כשאני נכנס לאשכולות שמפורסם בהם סרטונים אני רואה את הסירטון לחצי שנייה (במקרה הטוב) ואז הוא פשוט נעלם , כאילו ההודעה ריקה . ניסיתי כבר לעשות רענון F5 אבל זה לא עוזר...
אני לא מבין גדול במחשבים , אני נכנסתי "לעזרה" אבל לא מצאתי " אודות"..איזו גירסה? (עזרה --> אודות).
הבעיה שלך נובעת בד"כ מ:
1. תוסף שמותקן בדפדפן שמונע ממך לצפות בסירטונים (בטל את כל התוספים).
2. משהו במחשב שנדפק (כי לי זה עובד בכרום ואם זה לא היה עובד לעוד הרבה אנשים היו פה כבר המון תלונות).
אם אתה לא יודע איך לבטל את כל התוספים בדפדפן דרך ההגדרות, תיכנס לפורום במצב Incongnito (קובץ --> Incongnito) ונסה לגלוש מהפורום שם ולומר לי אם זה חוזר על עצמו במצב זה.
אני לא מבין גדול במחשבים , אני נכנסתי "לעזרה" אבל לא מצאתי " אודות"..
28.0.1500.95 גרסה mאיזו גירסה? (עזרה --> אודות).
הבעיה שלך נובעת בד"כ מ:
1. תוסף שמותקן בדפדפן שמונע ממך לצפות בסירטונים (בטל את כל התוספים).
2. משהו במחשב שנדפק (כי לי זה עובד בכרום ואם זה לא היה עובד לעוד הרבה אנשים היו פה כבר המון תלונות).
אם אתה לא יודע איך לבטל את כל התוספים בדפדפן דרך ההגדרות, תיכנס לפורום במצב Incongnito (קובץ --> Incongnito) ונסה לגלוש מהפורום שם ולומר לי אם זה חוזר על עצמו במצב זה.