▒▒▒▒▒ דיווח תקלות/באגים/בעיות בתרגום במערכת החדשה ▒▒▒▒▒

• פותח/ת השרשור
  1. בסרגל למעלה להחליף את "פעילות משתמש אחרונה" ל- "פעילות משתמשים אחרונה".
  2. רשימת ה- "משתמשים מחוברים" לא זמין ליוזרים רגילים. מתקבלת ההודעה: "אנו מתנצלים, רשימת המחוברים אינה זמינה", משתמע שהאי זמינות הזו היא זמנית. כדאי להחליף את ההודעה או בכלל להתנות את ההופעה של הלינק הזה בתפריט ברמת הרשאה של היוזר.
  3. שגיאה נוספת שחוזרת הרבה פעמים היא חוסר במקף לפני ה- LBS, יש לכתוב "ב- LBS".
  4. חסרה תמונה ל- "מוניטין שהתקבל" בתפריט צד של ההגדרות.
  5. נושאים/פורומים במעקב נפתחים על חשבון התפריט בצד, שלא כמו שאר הלינקים ב- "החשבון שלך".
  6. בהגדרות תיוג יש לשנות את "יכול לתייג אותך" ל- "יכולים לתייג אותך".
  7. באפשרויות התראה של הגלריה יש פעמיים שגיאת כתיב במילה "אוהב", כתוב "אהוב".
תמונות מצורפות.
1. אותו המשפט קיים בפרופיל המשתמש תחת אחד החוצצים ולכן זה לא מתאים. שיניתי ל"פעילות אחרונה".
2. זה בכוונה. אין לי שליטה על המשפט שם.
3. אתה יכול לתת לי אזור שזה קורה לך בפורום באופן קבוע?
4. זה בטיפול
5. אתה יכול לתת תצלום/דוגמה? אני לא ממש מבין למה הכוונה
6. תוקן
7. תוקן

תודה 😃

1. אותו המשפט קיים בפרופיל המשתמש תחת אחד החוצצים ולכן זה לא מתאים. שיניתי ל"פעילות אחרונה".
2. זה בכוונה. אין לי שליטה על המשפט שם.
3. אתה יכול לתת לי אזור שזה קורה לך בפורום באופן קבוע?
4. זה בטיפול
5. אתה יכול לתת תצלום/דוגמה? אני לא ממש מבין למה הכוונה
6. תוקן
7. תוקן

תודה 😃

1. אוקיי.
  2. כמובן שיש לך 😃
  3. זה קורה בתיאורים של התפריט של הגלריה.
  4. אוקיי.
  5. צירפתי תמונות ואני אסביר שוב. בתפריט "החשבון שלך" כשאתה נכנס ל- "מועדפים" לדוגמא, הוא נפתח לך לצד התפריט, אבל כשאתה פותח את נושאים/פורומים במעקב אין לך תפריט יותר ואתה נאלץ לחזור אחורה כדי להכנס למשהו אחר.

קבצים מצורפים

• ss21.png
    ss21.png
    KB 42.5 · צפיות: 118
  • ss22.png
    ss22.png
    KB 47.8 · צפיות: 112
  1. אוקיי.
  2. כמובן שיש לך 😃
  3. זה קורה בתיאורים של התפריט של הגלריה.
  4. אוקיי.
  5. צירפתי תמונות ואני אסביר שוב. בתפריט "החשבון שלך" כשאתה נכנס ל- "מועדפים" לדוגמא, הוא נפתח לך לצד התפריט, אבל כשאתה פותח את נושאים/פורומים במעקב אין לך תפריט יותר ואתה נאלץ לחזור אחורה כדי להכנס למשהו אחר.
2. עדכנתי את המשפט
5. ישנם קישורים שנפתחים מחוץ לדף החשבון. זוהי אינה בעיה אלא כך הדף נבנה.

תודה על הדיווחים

מה קרה לצבע הרקע של החלקים המצוטטים? הוא נעלם לי (בשני מחשבים שונים, שניהם עם FF) לפני כמה ימים, חזר להופעת אורח קצרה (נדמה לי בתור חום בהיר במקום ירוק בהיר) ונעלם שוב.

הודעות אחרונות איפה? בעמוד הראשי בצד? זה לא מתעדכן ב LIVE אלא כל X שניות (אני חושב 60)

כן בעמוד ראשי בצד, אתמול היו כמה פעמים שאפילו אחרי שרעננתי ההודעה הראשונה הייתה לפני 20 דקות למרות שדקה קודם מישהו פרסם הודעה (ראו שמישהו פרסם בפורום עצמו)

• פותח/ת השרשור
מה קרה לצבע הרקע של החלקים המצוטטים? הוא נעלם לי (בשני מחשבים שונים, שניהם עם FF) לפני כמה ימים, חזר להופעת אורח קצרה (נדמה לי בתור חום בהיר במקום ירוק בהיר) ונעלם שוב.
אצלי הוא לבן עם כחול. נסה למחוק קבצים זמיניים בדפדפן. אם זה עדיין לא מסתדר, אשמח אם תביא לי תצלום מסך שאראה על מה מדובר
1212121212121212.png

כן בעמוד ראשי בצד, אתמול היו כמה פעמים שאפילו אחרי שרעננתי ההודעה הראשונה הייתה לפני 20 דקות למרות שדקה קודם מישהו פרסם הודעה (ראו שמישהו פרסם בפורום עצמו)
זה כנראה בגלל ה cache. אראה מה אוכל לעשות.

הפורום לא מתגלגל למטה כשאני גולש מהפלאפון (HTC Desire אנדרואיד 2.3.7)

• פותח/ת השרשור
הטקסט אף פעם לא היה כחול בהיר, זה היה תמיד שחור רק שבהתחלה הרקע היה כתום. דברים עוד ישתנו, אנחנו סה"כ עושים ניסויים ומתקנים דברים שבורים (זה יכול לקחת שבועות).

טוב, הרסתם את הגלישה בפלאפון כשהוספתם את המאמרים/ייעוץ אישי/חולצות המהבהבים, אין אפשרות עכשיו ללחוץ על מה חדש.

קבצים מצורפים

• Screenshot_2013-08-13-15-42-14.png
    Screenshot_2013-08-13-15-42-14.png
    KB 35.6 · צפיות: 136
טוב, הרסתם את הגלישה בפלאפון כשהוספתם את המאמרים/ייעוץ אישי/חולצות המהבהבים, אין אפשרות עכשיו ללחוץ על מה חדש.
גם אצלי, ולפעמים הפורומים נראים ככה:
ת
ז
ו
נ
ה
ו
ת
ו
ס
פ
י
ם

אז אני גולש בfull site אבל זה זין

גם לי זה היה קורה לפעמים, חשבתי שכבר סידרו את זה כי זה לא חוזר על עצמו

גם אצלי, ולפעמים הפורומים נראים ככה:
ת
ז
ו
נ
ה
ו
ת
ו
ס
פ
י
ם

אז אני גולש בfull site אבל זה זין
איזה מכשיר יש לך והאם זה קורה לך עכשיו? מתי פעם אחרונה שזה קרה לך?

גם לי זה היה קורה לפעמים, חשבתי שכבר סידרו את זה כי זה לא חוזר על עצמו
אותם שאלות כמו למעלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית