הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המדריך להכנת פואם רולר ביתי

Creepy horse

משתמש משקיע
2,570
2,109
נק' מוניטין:
5,839
2,570
2,109
בניסיון לחסוך קצת כסף הכנתי פואם רולר בבית(עלה לי 20 וקצת שקל כי הייתי צריך רק צינור ביוב,לאחר מכן מצאתי עוד אחד בגודל אחר ליד הבית ואני אכין גם ממנו פואםרולר מהשאריות של זה):
מה צריך: 2013-08-02 16.15.22.jpg
צינור ביוב קוטר: 3 אינץ, אורך: מטר(בהחלט מספיק וחתכתי את הקצה),מזרון פילאטיס שאמא פעם קנתה והשתמשה פעמיים ומאז יושב בפינה חשוכה בבית או כל מזרן אחר מהפשוטים,סכין יפני,דבק(לא חובה),מטר,דאקטייפ חזק מומלץ לקנות אחד רציני בחנות ,וטוש.

התהליך:
  1. למקם את הצינור על המזרון ולמדוד כמה צריך לחתוך(10 ס"מ יותר מהצינור בשביל שיהיה עוד בד בשביל לסגור את הצדדים) 2013-08-02 16.17.07.jpg 2013-08-02 16.21.07.jpg
  2. עכשיו לסובב את המזרן מסביב לצינור ולראות כמה צריך בשביל שהוא ילפף אותו פעם אחת(בהחלט מספיק יותר מזה והוא כבר יאבד מהקשיחות) ולחתוך. אני חתכתי את הבד לאורך 110ס"מ ולרוחב 28.5.
לאחר שיש כבר מזרן במידה המתאימה (אפשרי ומומלץ) לשים דבק ולתת לו 10 דקות 2013-08-02 16.23.55.jpg בנתיים לקחת סקופ חלבון בשביל לא להיות קטבולים.
3. לשים את הצינור עם הדבק על המזרן,ללפף את המזרן מסביב לצינור ללחוץ עליו ולשים דאק טייפ באמצע ובצדדים העיקר שישאר. 20130802_163826-1.jpg

4.עכשיו לוודא שהמזרן באמת מתאים בגודל בדיוק(במקרה שלי היה צריך לחתוך כמה ס"מ) ובצדדים החלק שעובר את הצינור לחתוך קצת בשביל שיהיה אפשרי להכניס אותו פנימה בקלות 20130802_164000.jpg

5.לעטוף עוד קצת באמצע ולאורך הצינור כדי שיחזיק ואז להתחיל לסגור את הצדדים עם הדאקטייפ IMG-20130802-WA0011.jpg
IMG-20130802-WA0005.jpg

IMG-20130802-WA0016.jpg

6.עכשיו החלק הכיפי,להתחיל להצמיד בחוזקה את הדאקטייפ למזרן בתנועה סיבובית עד שכולו מכוסה ולסגור עוד קצת בצדדים אם נשאר. IMG-20130802-WA0020.jpg

7.יש הרבה מדריכים וספרים באינטרנט איך ולמה להשתמש בפואם רולר אז תמצאו משהו ותתחילו להתגלגל על צינור ביוב עטוף במזרן פילאטיס ישן של אמא!

ויצא לי פעמיים 1 אין לי מושג איך למחוק את זה.
בהחלט לקח יותר זמן לכתוב את זה מאשר לעשות את הפואם רולר.
עוד תמונות למטה.
אם משהו לא ברור תשאלו​

נערך לאחרונה:
נראה מעולה!
זה מחזיק משקל גוף? לא יישבר?

• פותח/ת השרשור
נראה מעולה!
זה מחזיק משקל גוף? לא יישבר?

הוא גמיש וחזק,אני ממש בספק שהוא ישבר כנראה תצטרך להתאמץ ממש בשביל לשבור אותו, הוא מרגיש מעולה יצא לי להשתמש בו לפני האימון והרגיש מדהים הוא קשיח, הרגיש כמו גיהנום באזור המפשעה והגב שלי הוציא קנקים כמו שבחיים לא הוצאתי והרגיש "משוחרר" לאחר מכן.

נערך לאחרונה:
הוא גמיש וחזק,אני ממש בספק שהוא ישבר כנראה תצטרך להתאמץ ממש בשביל לשבור אותו, הוא מרגיש מעולה יצא לי להשתמש בו לפני האימון והרגיש מדהים הוא קשיח, הרגיש כמו גיהנום באזור המפשעה והגב שלי הוציא קנקים כמו שבחיים לא הוצאתי.
זה טוב כשהוא מוציא קנאקים?

מזרון פילאטיס שאמא פעם קנתה והשתמשה פעמיים ומאז יושב בפינה חשוכה בבית או כל מזרן אחר מהפשוטים
אפשר לקנות בחנות שקונים את הצינור, גם סוג של שטיח לאמבטיה לפי אורך, יהיה זול יותר לעומת מזרון
אחלה רעיון.

לפני שראיתי שרשמת שזה צינור ביוב הייתי בטוח שזה גליל אלומניום (כאלה שאתה עוטף לכריך) יכול להיות אפשרי להשתמש גם בגליל אלומניום?

לא ממליץ לקנות בהוםסנטר כי המחיר הוא כפול, לך לחנות לחומרי בניין הקרובה אלייך המקומיות לא רשת ותבקש צינור ביוב 3 אינץ ותראה אם זה מה שאתה מחפש.
מה המחיר בערך

ראסמלו אמר אז שכן, קליקים בגב זה טוב כי זה אומר שעכשיו החולייה נעה בחופשיות.
סליחה שאני מתנחל על האשכול, אבל אם זה נכון אז כל תרגיל שמוציא לך קליקים הוא טוב?
לדוגמה התרגיל שכיבות שמיכה הודיות מוציא לי בערך כל קליק אפשרי מהכתף..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית