הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז מה אתם חושבים על הפורום החדש?

תגיד איך מצטטים כמה אנשים?

כאילו אני לוחץ על התגובות שלהם ציטוט מרובה אבל איך אני בסופו של דבר מגיע למצב שאני מצטט אותם?(כותב את התגובה שלי)

• פותח/ת השרשור
תגיד איך מצטטים כמה אנשים?

כאילו אני לוחץ על התגובות שלהם ציטוט מרובה אבל איך אני בסופו של דבר מגיע למצב שאני מצטט אותם?(כותב את התגובה שלי)
ברגע שאתה לוחצץ ציטוט מרובה לכמה הודעות, יש לך בחלון התגובה למטה כפתור שנקרא "טען ציטוטים".
אתה לוחץ עליו וכל הציטוטים מודבקים אחד אחרי השני.

1. איך אפשר לקפוץ להודעה האחרונה באשכול בלי להיכנס אליו וללחוץ על "הצג הודעה אחרונה" למעלה?
2. "פעילות משתמשים אחרונה" ו"מה חדש" מראים אותו מידע, האחד לפי משתמשים והשני לפי אשכולות. נראה לי שאפשר לוותר על הראשון.
3. ב"מה חדש", ברגע שאתה נכנס לאשכול וחוזר ל"מה חדש" הוא נעלם וזה חבל, כי אם שכחת לכתוב משהו ואתה רוצה לחזור אליו לך חפש אותו בפורומים. עדיף לתכנן אותו כמו במערכת הישנה.
4. הפורום לעתים קרובות לא זז לי, יכול להיות שאתה עובד עליו אבל ניסיתי בזמנים שונים והוא לא מהיר כמו בבדיקות.

• פותח/ת השרשור
1. איך אפשר לקפוץ להודעה האחרונה באשכול בלי להיכנס אליו וללחוץ על "הצג הודעה אחרונה" למעלה?
2. "פעילות משתמשים אחרונה" ו"מה חדש" מראים אותו מידע, האחד לפי משתמשים והשני לפי אשכולות. נראה לי שאפשר לוותר על הראשון.
3. ב"מה חדש", ברגע שאתה נכנס לאשכול וחוזר ל"מה חדש" הוא נעלם וזה חבל, כי אם שכחת לכתוב משהו ואתה רוצה לחזור אליו לך חפש אותו בפורומים. עדיף לתכנן אותו כמו במערכת הישנה.
4. הפורום לעתים קרובות לא זז לי, יכול להיות שאתה עובד עליו אבל ניסיתי בזמנים שונים והוא לא מהיר כמו בבדיקות.
1. אתה לוחץ על הזמן שהתגובה האחרונה נכתבה. לדוגמה: "היום ב-12:55"
2. את האמת הפכתור הזה בשבילי. אני אוהב אותו יותר מהשני כי הוא מביא מידע עם הודעות במקום נושאים. אולי אחרים יאהבו גם, לא יודע - ננסה.
3. זה שינוי קוד רציני ברמת ה CORE. אם אני אתעסק בזה דברים רעים עלולים לקרות לפורום ואני מעדיף שלא. כדאי להתרגל. לקח לי שבוע להתרגל למערכת ובסוף מבינים את ההגיון בה.
4. אתמול הייתה בעיה כללית והיום בבוקר שיחקתי עם השרת. חוץ מזה לא אמורות להיות בעיות רציניות. היום בצהריים-ערב גם ישדרגו את השרת מבחינת חומרה, אז אמור להיות אפילו טוב יותר. שבוע הבא כנראה נעבור ל SSD ואז יהיה אחרת לגמרי. ה opcacher כרגע גם לא עובד ולא עושה cache לדפים של האתר, בניגוד למערכת הקודמת שכן עבד. אני עובד גם על זה, אבל זה יכול לקחת כמה ימים.

אבל "היום ב-12:55" לא שווה ערך להודעה האחרונה שנקראה על ידי (מה שיש בראש העמוד כשנכנסים לאשכול הספציפי). זה בגלל שה-cache לא עובד? אין אפשרות להוסיף איכשהו את החץ הנחמד שהיה במערכת הקודמת?

• פותח/ת השרשור
אבל "היום ב-12:55" לא שווה ערך להודעה האחרונה שנקראה על ידי (מה שיש בראש העמוד כשנכנסים לאשכול הספציפי). זה בגלל שה-cache לא עובד? אין אפשרות להוסיף איכשהו את החץ הנחמד שהיה במערכת הקודמת?
מעבר להודעה האחרונה שלא נקראה על ידך נעשה ע"י לחיצה על כותרת האשכול. ברגע שתיכנס ל10-20 אשכולות, אתה תיצור עוגייה בדפדפן שתשמור עד אילו תגובות קראת לאחרונה. כל לחיצה על כותרת האשכול (באופן הרגיל בו נכנסים לאשכול) תעביר אותך להודעה הראשונה שלא קראת עדיין באותו האשכול. זה עובד מהנייד וגם מהנייח, פשוט לוקח לזה זמן להיקלט אצלך במכשיר מאחר וזה לא זוכר את העוגיות של המערכת הקודמת ואתה בעצם מתחיל מ-0 מבחינת היסטוריית הגלישה שלך באתר.

איך אני רואה את רשימת ההודעות/נושאים אחרונים שכתבתי?

• פותח/ת השרשור
הפעלתי את ה Cacher. הפורום אמור לרוץ יותר מהר עכשיו.

הפורום נראה מעולה, ממש נח!
הוא טס ויש הרבה פונקציות קטנות שממש משדרגות

דרך האיפון באמת הבדל עצום לגלישה באתר... אפשר לצרף תמונות מהאיפון ועוד...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית