עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤡איפה הסמיילים של הליצן והבננה שמזיינת בננה?!
ברגע שאתה לוחצץ ציטוט מרובה לכמה הודעות, יש לך בחלון התגובה למטה כפתור שנקרא "טען ציטוטים".תגיד איך מצטטים כמה אנשים?
כאילו אני לוחץ על התגובות שלהם ציטוט מרובה אבל איך אני בסופו של דבר מגיע למצב שאני מצטט אותם?(כותב את התגובה שלי)
1. אתה לוחץ על הזמן שהתגובה האחרונה נכתבה. לדוגמה: "היום ב-12:55"1. איך אפשר לקפוץ להודעה האחרונה באשכול בלי להיכנס אליו וללחוץ על "הצג הודעה אחרונה" למעלה?
2. "פעילות משתמשים אחרונה" ו"מה חדש" מראים אותו מידע, האחד לפי משתמשים והשני לפי אשכולות. נראה לי שאפשר לוותר על הראשון.
3. ב"מה חדש", ברגע שאתה נכנס לאשכול וחוזר ל"מה חדש" הוא נעלם וזה חבל, כי אם שכחת לכתוב משהו ואתה רוצה לחזור אליו לך חפש אותו בפורומים. עדיף לתכנן אותו כמו במערכת הישנה.
4. הפורום לעתים קרובות לא זז לי, יכול להיות שאתה עובד עליו אבל ניסיתי בזמנים שונים והוא לא מהיר כמו בבדיקות.
מעבר להודעה האחרונה שלא נקראה על ידך נעשה ע"י לחיצה על כותרת האשכול. ברגע שתיכנס ל10-20 אשכולות, אתה תיצור עוגייה בדפדפן שתשמור עד אילו תגובות קראת לאחרונה. כל לחיצה על כותרת האשכול (באופן הרגיל בו נכנסים לאשכול) תעביר אותך להודעה הראשונה שלא קראת עדיין באותו האשכול. זה עובד מהנייד וגם מהנייח, פשוט לוקח לזה זמן להיקלט אצלך במכשיר מאחר וזה לא זוכר את העוגיות של המערכת הקודמת ואתה בעצם מתחיל מ-0 מבחינת היסטוריית הגלישה שלך באתר.אבל "היום ב-12:55" לא שווה ערך להודעה האחרונה שנקראה על ידי (מה שיש בראש העמוד כשנכנסים לאשכול הספציפי). זה בגלל שה-cache לא עובד? אין אפשרות להוסיף איכשהו את החץ הנחמד שהיה במערכת הקודמת?
תלחץ על האודות ולמטה יש בקטן את זהאיך אני רואה את רשימת ההודעות/נושאים אחרונים שכתבתי?
תגיד הסתדר לך בסוף הכתיבה בנייד?הפורום נראה מעולה, ממש נח!
הוא טס ויש הרבה פונקציות קטנות שממש משדרגות
עדיין יש דיליי אבל יותר קטן אני חושב.תגיד הסתדר לך בסוף הכתיבה בנייד?
יש לך custom ROM? אם כן איזה? מה גירסת האנדרואיד שיש במכשיר?עדיין יש דיליי אבל יותר קטן אני חושב.
עדיין יש דיליי אבל יותר קטן אני חושב.
מכשיר + גירסה + אם זה custom ROM יתקבל בברכה.אצלי גם יש דיליי בכתיבה מהנייד. אבל ברמה בלתי נסבבלת.