תוספי תזונה בטיסה לחו"ל

• פותח/ת השרשור TheHulk
  • פורסם בתאריך

TheHulk

משתמש פעיל
806
49
נק' מוניטין:
849
806
49
בקרוב אני טס ללונדון ואני רוצה להביא איתי לשם אבקת חלבון וקריאטין (לא יהיה לי שם יותר מספיק אוכל כנראה).
האם זה יכול לגרום לבעיות בבדיקת תיקים ביציאה מהארץ / בכניסה ללונדון (וההפך) ?

שלא יחשבו שזה קוק או משהו כזה :depressed:

מבקש שרק מי שמבין יענה.

אין בעיה, אבל זה חייב להיות סגור הרמטית.

שים במזוודה הגדולה, לא חייב סגור הרמטית, אתה יכול בתוך שקיות, זה יכול להראות להם כמו סמים אבל אם וכאשר הם יבדקו הם יעבירו לך את זה.
ובכללי לא סביר שיפתחו לך את התיק על זה, או בכלל. אם אתה טס באלעל, אז לישראלים בחלק גדול מהמקרים הם בכלל לא בודקים את התיק.

אני תמיד טס עם קריאטין וחלבון, שניהם לא סגורים הרמטית ועד עכשיו לא היו לי בעיות. פשוט תשים את זה במזוודה הגדולה

• פותח/ת השרשור
אין בעיה, אבל זה חייב להיות סגור הרמטית.
אתה בטוח לגבי מה שאתה אומר?
כמובן שהכוונה היא למזוודה הגדולה (שעולה למטוס, לא עלי).

שים במזוודה הגדולה, לא חייב סגור הרמטית, אתה יכול בתוך שקיות, זה יכול להראות להם כמו סמים אבל אם וכאשר הם יבדקו הם יעבירו לך את זה.
ובכללי לא סביר שיפתחו לך את התיק על זה, או בכלל. אם אתה טס באלעל, אז לישראלים בחלק גדול מהמקרים הם בכלל לא בודקים את התיק.
תודה

לכמה זמן אתה טס?
9 ימים. למה זה משנה?

אני תמיד טס עם קריאטין וחלבון, שניהם לא סגורים הרמטית ועד עכשיו לא היו לי בעיות. פשוט תשים את זה במזוודה הגדולה
תודה רבה,
אני ישים אותם במזוודה הגדולה כמובן.

אשמח אם יש עוד מישהו שיש לו ניסיון עם המקרה ויוכל לתת עזרה.

ד"א- חוקית, אין בעיה להעביר דברים כאלה? (אבקות וכו')

protein-powder-not-cocaine_o_182465.jpg

• פותח/ת השרשור
אשמח לקבל עוד תגובות,
כדי להיות בטוח.
אני ממש לא רוצה בעיות בשדה.

אם מישהו מכיר דרך שבה אוכל לברר בוודאות לגבי זה אשמח לדעת (שירות לקוחות או משהו כזה)

אני חזרתי אתמול מיפן וטסתי עם לופטנזה. לקחתי איתי חלבון וקריאטין (קריאטין היה בקופסה שלו אבל הקופסה לא הייתה חדשה). לא עשו לי בעיות ולא עיניינים, והיפנים אוהבים לחטט בתיקים. במיוחד לי.
לא חושב שאתה צריך לחשוש, אבל אתה רוצה עוד חוות דעת - צור קשר עם חברת התעופה שאתה טס איתה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית