הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדריך להכנת wrist wraps

nadavr1234

משתמש קבוע
1,376
19
נק' מוניטין:
1,561
1,376
19
לאחר מספר שיטוטים ברשת מצאתי מדריך מצוין לדעתי להכנת WRIST WRAPS בזול יחסית ובלי להזמין מחו'ל.
http://sanfranciscocrossfit.blogspot.co.il/2009/02/home-made-support.html

אם אמצא לעצמי קצת זמן פנוי אכין ואעלה חו"ד על המדריך.
הרצועות הללו טובות יותר לוויטליפטינג למיטב הבנתי כי הן לא אלסטיות.

רעיון גרוע בתור WRIST WRAPS, מכיוון שהחומר לא קשיח מספיק/מחזיק את המפרק למטרה הרצויה.
השימוש הכי נפוץ לWW עממיות זה בלחיצות חזה, בדרך כלל רוב מוחלט של דלקות בשורש כף יד/אמות מגיעות בחדרי כושר מחוסר שימוש בWW עם מפרק לא ישר לחלוטין.

מתאמן אישי שלי שסבל מcarpal tunnel לא יכל ללחוץ כמעט, ברגע שקנה מliftinglarge רצועות של Titan הכי פשוטות באיזה 100 שקל זה פתח לו עולם חדש והוא היום לוחץ כמו כולם. לפעמים בשביל סכום כסף סמלי עדיף לקנות מחנות נורמלית, "להשקיע" כמה שקלים ולחסוך בעיות

• פותח/ת השרשור
דווקא המאמן שלי מתנגד לWRIST WRAPS הקונבנציונליות האלסטיות ומעדיף רצועות בד כמו שמוצגות במדריך או שלפחות דומות להן. לטענת המאמן- רצועות צריכות להיות קשות,שנועלות את המפרק כמו שצריך ולא מאפשרות תנועה(לפחות בוויטליפטינג). שים לב שהרבה משקולנים משתמשים ברצועות HOME MADE מהסוג שאני מדבר עליו.
היו לי רצועות של ELEIKO שעזרו לי אבל היה ניתן לראות שהן לא נועלות את המפרק לחלוטין ומאפשרות תנועה קלה.

דווקא המאמן שלי מתנגד לWRIST WRAPS הקונבנציונליות האלסטיות ומעדיף רצועות בד כמו שמוצגות במדריך או שלפחות דומות להן. לטענת המאמן- רצועות צריכות להיות קשות,שנועלות את המפרק כמו שצריך ולא מאפשרות תנועה(לפחות בוויטליפטינג). שים לב שהרבה משקולנים משתמשים ברצועות HOME MADE מהסוג שאני מדבר עליו.
היו לי רצועות של ELEIKO שעזרו לי אבל היה ניתן לראות שהן לא נועלות את המפרק לחלוטין ומאפשרות תנועה קלה.

קיימים WRIST WRAPS קשים מאבן ולא אלסטיים(תלוי אורך), אבל הן לא יעילות לWL(אלא אם כן אפשר לדחוק מעל הראש בלי דם בכף היד)
לאימוני כח/לחיצות/שימוש עממי/רוב האוכלוסיה אין דבר יעיל מWW

אלייקו לא חברה מובילה בתחום ההלבשה וציוד עזר למרות המוניטין שלה בעולם המשקולות/מוטות

לדעתי כל אחד שמרים כבד צריך לקנות זוג, זה עולה גרושים ומחזיק הרבה זמן

יש דגם מסוים של רצועות מפרק שהוא בלי הלולאה המעצבנת הזאת לאגודל?
כמו:

smolov-jr1.jpg

יש דגם מסוים של רצועות מפרק שהוא בלי הלולאה המעצבנת הזאת לאגודל?
כמו:

smolov-jr1.jpg
כולם עם הלולאה, כי רק ככה אפשר לשים את הרצועות כמו שצריך, זה לא מפריע ואתה מוציא את הלולאה מהאגודל כשאתה מסיים את הליפוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית