הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר ביתי

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
אחרי שחיפשתי במשך השבוע הזה כמה דברים לבניית חדר כושר קטן בבית אני רואה שהעסק מתייקר כול פעם,אם זה מוט אולימפי,פלטות עם באמפרים,שטיח לרצפה,סטנד לסקוואט וכו... אני מתחיל לחשוב שהעסק הזה יקר קצת.

אז אמרתי שאני יקח את החישובים רחוק יותר,ויחשב אז זה מה שחשבתי:(אני מדבר על החדר כושר שהייתי רשום אליו)

1.אוטובוס לשנה: 3900ש"ח(הלוך חזור)
2.שתייה שאני קונה לפעמים אחרי אימון 900ש"ח +-
4.מנוי שנתי לחדר כושר 2400ש"ח

יוצא לשנה בחדר כושר שהייתי רשום אליו 7000ש"ח כמו כלום

נערך לאחרונה:
אחרי שחיפשתי במשך השבוע הזה כמה דברים לבניית חדר כושר קטן בבית אני רואה שהעסק מתייקר כול פעם,אם זה מוט אולימפי,פלטות עם באמפרים,שטיח לרצפה,סטנד לסקוואט וכו... אני מתחיל לחשוב שהעסק הזה יקר קצת.

אז אמרתי שאני יקח את החישובים רחוק יותר,ויחשב אז זה מה שחשבתי:

1.אוטובוס לשנה: 3900ש"ח(הלוך חזור)
2.שתייה שאני קונה לפעמים אחרי אימון 900ש"ח +-
4.מנוי שנתי לחדר כושר 2400ש"ח

שנה 7000ש"ח כמו כלום,בעיה שאין לי חדר כושר באזור.

מה 7000 שקל לחדר כושר ביתי
אתה יכול להרים חדר כושר יפה מאוד ב 2250-2500 גג 3000 שלי לא עלה יותר מ 2500 ויש לי מוט דאמבלים ו משהו כמו 150 קילו כולל
ספה וראק חמוד אם אתה צריך עזרה תשלח לי הודעה בפרטי

• פותח/ת השרשור
מה 7000 שקל לחדר כושר ביתי
אתה יכול להרים חדר כושר יפה מאוד ב 2250-2500 גג 3000 שלי לא עלה יותר מ 2500 ויש לי מוט דאמבלים ו משהו כמו 150 קילו כולל
ספה וראק חמוד אם אתה צריך עזרה תשלח לי הודעה בפרטי

התכוונתי שבשכלול לתשלום על חדר כושר במשך השנה יוצא לי כ-7000ש"ח.

ואני באמת צריך עזרה אני ישלח לך פרטית.

אין ברירה, באמת המחירים לציוד חדש לא שפויים וממש יקרים. או שתחכה בסבלנות ותשיג יד 2, או שתחכה בסבלנות ותחסוך. אני אומר לך מניסיון אתה יכול לחכות חודשים ובסוף להתייאש ולקנות ואחרי שבוע לראות שמוכרים את המוצר שכל כך חיפשת במאות שקלים פחות.

• פותח/ת השרשור
אין ברירה, באמת המחירים לציוד חדש לא שפויים וממש יקרים. או שתחכה בסבלנות ותשיג יד 2, או שתחכה בסבלנות ותחסוך. אני אומר לך מניסיון אתה יכול לחכות חודשים ובסוף להתייאש ולקנות ואחרי שבוע לראות שמוכרים את המוצר שכל כך חיפשת במאות שקלים פחות.

כן אני יודע,תודה 😃

רק אם אתה עושה חופשי חודשי באוטובוס אתה יכול להוריד יותר מ1000 שקל מהחישוב שלך.
שתיה - בקבוק מים מהבית.

• פותח/ת השרשור
רק אם אתה עושה חופשי חודשי באוטובוס אתה יכול להוריד יותר מ1000 שקל מהחישוב שלך.
שתיה - בקבוק מים מהבית.

כמובן שאני מביא בקבוק מים מהבית,אבל הוא נגמר לי בהליכה המזוויעה חזרה מהחדר כושר וכשאני מחכה לאוטובוס אני צמא.

בנוגע לחופשי חודשי,כן אני יודע אבל עדיין העסק לא יוצא משתלם ועדיף חדר כושר בבית,לפחות לי.

כמובן שאני מביא בקבוק מים מהבית,אבל הוא נגמר לי בהליכה המזוויעה חזרה מהחדר כושר וכשאני מחכה לאוטובוס אני צמא.

בנוגע לחופשי חודשי,כן אני יודע אבל עדיין העסק לא יוצא משתלם ועדיף חדר כושר בבית,לפחות לי.
תמלא את הבקבוק בקולר בחדר כושר. אין ברירה אבל שצריך לחסוך חוסכים.

• פותח/ת השרשור
תמלא את הבקבוק בקולר בחדר כושר. אין ברירה אבל שצריך לחסוך חוסכים.

ממלא אחי.
קיצור יש לי הרבה הוצאות בגלל כולה חדר כושר,אז אני מעוניין לעשות בבית.
אבל אני לא מוצא כלום ביד2 חוץ מספת כושר.

אתם ממליצים לי אם יש לי הנחת עובד במגה ספורט אז שווה לקנות שם פלטות ומוט?

ממלא אחי.
קיצור יש לי הרבה הוצאות בגלל כולה חדר כושר,אז אני מעוניין לעשות בבית.
אבל אני לא מוצא כלום ביד2 חוץ מספת כושר.

אתם ממליצים לי אם יש לי הנחת עובד במגה ספורט אז שווה לקנות שם פלטות ומוט?
זה תלוי מה המחירים שם.
אם אנחנו מדברים כאן על חנות בסגנון באג אז עם הנחת עובד יצא לך מחיר של חנות שמציעה מחירים הגיוניים.
תשמע, אם אתה כבר במכון כושר ואתה משלם כאלה מחירים (כולל הדברים מסביב).
אל תתפשר מבחינת הציוד, תשקיע כמה שצריך בשביל להיות מרוצה ושיהיה לך עם מה להתאמן כמו שצריך, מדובר כאן על השקעה
חד פעמית לתקופה מאוד ארוכה, אז אל תתפשר.
אם אתה אומר שאתה משלם 7000 ש"ח לשנה, תוריד 900 ש"ח על שתייה, יש לך 6100 ש"ח.
תארגן תקציב של 5000 ש"ח ותוך שנה אתה כבר יוצא בחיסכון יפה מאוד, כמובן שהציוד ישאר לך גם מעבר לשנה הזאת
אז יוצא שאתה חוסך כאן המון לטווח הארוך.

• פותח/ת השרשור
זה תלוי מה המחירים שם.
אם אנחנו מדברים כאן על חנות בסגנון באג אז עם הנחת עובד יצא לך מחיר של חנות שמציעה מחירים הגיוניים.
תשמע, אם אתה כבר במכון כושר ואתה משלם כאלה מחירים (כולל הדברים מסביב).
אל תתפשר מבחינת הציוד, תשקיע כמה שצריך בשביל להיות מרוצה ושיהיה לך עם מה להתאמן כמו שצריך, מדובר כאן על השקעה
חד פעמית לתקופה מאוד ארוכה, אז אל תתפשר.
אם אתה אומר שאתה משלם 7000 ש"ח לשנה, תוריד 900 ש"ח על שתייה, יש לך 6100 ש"ח.
תארגן תקציב של 5000 ש"ח ותוך שנה אתה כבר יוצא בחיסכון יפה מאוד, כמובן שהציוד ישאר לך גם מעבר לשנה הזאת
אז יוצא שאתה חוסך כאן המון לטווח הארוך.

מעדיף כרגע לקנות דברים פשוטים,כמו ספה מיד שתיים,מוט אולימפי פשוט ביותר,פלטות 150ק"ג.
כי אני מפחד מאוד שלא ילך לי עם זה בבית,למרות שאני לא רוצה סיבה שזה יקרה.

בכול מקרה,כן זה סגנון חנות של באג כזה,בעיקרון רציתי רק לעשות שם השלמות קטנות אבל ניראלי אני יוותר על זה ויקנה מחנויות זולות וזהו.
גם ככה לא נעים לי מחבר שעושה לי את ההנחה.

אתה צריך כלוב , עדיף סגור
ספה נורמלית שתיהיה מספיק רחבה
מוט , פה לא מתפשרים לפחות ב700 שקל
פלטות קופצות אחרת חבל לך על הריצפה בבית

תבדוק בסאל ספורט הרבה קונים שם

• פותח/ת השרשור

לא עדיף סטנד ?(מבחינת מחיר)
ספה-מה הכוונה רחבה
איזה מוט?
פלטות-כנראה אני עושה את כול העניין הזה בחוץ על דשא סינטטי כי החדר הריק שהייתי אמור לעשות בו את זה נמצא על האוויר זאת אומרת שאם אני יפיל משהו כבד ממש יש מצב שהרצפה תשבר .

שטן-שור קנה מוט באיזה 400 והוא עובד עם משקלים מכובדים , אפשר זוג באמפר אחד וזהו מה שגם יותר פשוט מיגון לרצפה כמו שהרבה עשו .
חצי ראק או אפילו סטנדים עם 2 ספות (ככה הוא יוכל לקנות אחת עם שיפועים ואחת ישרה לבנץ' גם) זה אחלה אפילו דני שובבני עובד עם 2 ספות אם אני לא טועה.
לא עדיף סטנד ?(מבחינת מחיר)
ספה-מה הכוונה רחבה
איזה מוט?
פלטות-כנראה אני עושה את כול העניין הזה בחוץ על דשא סינטטי כי החדר הריק שהייתי אמור לעשות בו את זה נמצא על האוויר זאת אומרת שאם אני יפיל משהו כבד ממש יש מצב שהרצפה תשבר .
לא נראה לי שלהרים כשאתה נמצא על דשא (בוץ/חול) זה רעיון טוב....

• פותח/ת השרשור
שטן-שור קנה מוט באיזה 400 והוא עובד עם משקלים מכובדים , אפשר זוג באמפר אחד וזהו מה שגם יותר פשוט מיגון לרצפה כמו שהרבה עשו .
חצי ראק או אפילו סטנדים עם 2 ספות (ככה הוא יוכל לקנות אחת עם שיפועים ואחת ישרה לבנץ' גם) זה אחלה אפילו דני שובבני עובד עם 2 ספות אם אני לא טועה.
לא נראה לי שלהרים כשאתה נמצא על דשא (בוץ/חול) זה רעיון טוב....

דשא סינטטי ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית