הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה עברתי עד עכשיו

• פותח/ת השרשור tkchtx
  • פורסם בתאריך

tkchtx

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום חברים,
אני רוצה לשתף אותכם במה שעשיתי עד עכשיו ולשמוע חוות דעת ממכם החברה הוותיקים והמבינים פה (בגדול אני רוצה לדעת אם עשיתי דברים מטומטמים ופגעתי בעצמי יותר מדי)

הסייקל הראשון שלי היה כזה (בלי ידע מוקדם פשוט סמכתי על אחרים כמו טמבל)
סה"כ 6 שבועות של סוסטנון + בולדנון ובשבועיים הראשונים כדורים של דיאנבול
אני חייב להגיד שהתוצאות היו מדהימות אבל זה לא המטרה של הדיון הזה
ה PCT היה כלומיד (IKACLOMIN) למשך שבועיים

הסייקל השני שלי היה סייקל חיטוב לקראת הקיץ
הוא נמשך כ 8 שבועות
התחלתי עם פרופיונת וטרן קצר ובמהלך הסייקל עברתי לציפיונת והמשכתי עם הטרן הקצר
וקלנבוטרול
PCT:
3 זריקות של פרגניל אחרי שהחומר יצא מהגוף כל שבוע זריקה
וכלומיד

תגובות בקשה תודה.

גרוע ביותר , קודם כל הסייקל הראשון שלך לא היה טוב , עשית סייקל 6 שבועות עם סוסטנון , אתה מודע לזה שבסוסטנון יש 4 אסטרימים שונים 2 קצרים ו2 ארוכים ? עד שהסוסטנון מגיע לשיא בדם זה חודש , בגלל טסט דקנואט (כמו ננדרולון דקה) ואז אחרי שבועיים הפסקת , מה עשית פה ?ומה נגיד על בולדנון שצריך להריץ אותו 12-16 שבועות

סייקל שני : פרופ + טרן קצר זה עוד ניחא למרות שאני לא מסכים שטרן מתאים לסייקל שני לבן אדם שעוד לא נגע בחומרים , טרן משבית ממש חזק , רק לפני כמה ימים שמעתי מחבר שחבר שלו לקח סייקל פרופ וטרן קצר ונכנס לבית חולים .
בגדול אחי אל תכנס לסייקל לפני שאתה מתייעץ פה עם אנשים שבאמת מבינים ומנוגדי אינטרסים
הפיסיטי שלך על הפנים במיוחד אחרי טרן אתה חייב טריפטורלין

שלום חברים,
אני רוצה לשתף אותכם במה שעשיתי עד עכשיו ולשמוע חוות דעת ממכם החברה הוותיקים והמבינים פה (בגדול אני רוצה לדעת אם עשיתי דברים מטומטמים ופגעתי בעצמי יותר מדי)

הסייקל הראשון שלי היה כזה (בלי ידע מוקדם פשוט סמכתי על אחרים כמו טמבל)
סה"כ 6 שבועות של סוסטנון + בולדנון ובשבועיים הראשונים כדורים של דיאנבול
אני חייב להגיד שהתוצאות היו מדהימות אבל זה לא המטרה של הדיון הזה
ה PCT היה כלומיד (IKACLOMIN) למשך שבועיים

הסייקל השני שלי היה סייקל חיטוב לקראת הקיץ
הוא נמשך כ 8 שבועות
התחלתי עם פרופיונת וטרן קצר ובמהלך הסייקל עברתי לציפיונת והמשכתי עם הטרן הקצר
וקלנבוטרול
PCT:
3 זריקות של פרגניל אחרי שהחומר יצא מהגוף כל שבוע זריקה
וכלומיד

תגובות בקשה תודה.

על הפנים. גם תכנוני הסייקל וגם הPCT.

בוא נעשה רגע שאלות ותשובות נפוצות לכולם:

ש: האם אדם יכול להתאושש בלי חומרי PCT בכלל?
ת: בהחלט כן| הגוף יודע להתאושש לבד. כמה זמן, האם זה בריא ומה יקרה בדרך זו כבר שאלה אחרת.

האם PCT לפי הפרוטוקול מבטיח התאוששות מלאה?
לא! בהחלט בהחלט לא!! כל אדם הוא שונה גנטית. יש כאלה שיתאוששו בלי כלום בטיל ויש כאלו שגם פרוטוקול כזה לא יספיק להם
ובקצה הנדיר יש את אלו שיושבתו באופן כמעט תמידי! חשוב להבין, מה שעובד לאחד לא תמיד עובד לאחר, למעשה כמעט אף פעם לא עובד לאחר.
הPCT המתואר הוא בגדר היעיל ביותר מבחינה רחבה.

אז אתה מבין, לPCT יש יותר משמעות מהסייקל עצמו, כי אם לא תצליח להתאושש תאבד די הרבה מסה, תעלה בשומן, תהיה במצב רוח לא טוב, חוסר חשק מיני ועוד.
לכן, עדיף שלא לקחת ריזיקות בPCT. בנוסף, מה שעובד בסייקל אחד לא תמיד עובד בסייקל אחר.

לגבי מבני הסייקלים שלך, לגדול זו לא הבעיה - יש עוד פרמטרים ויש למצות את היכולת של הגדילה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית