הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב מטורף אחרי זריקה של פרופ

• פותח/ת השרשור LiorKim
  • פורסם בתאריך

LiorKim

משתמש משקיע
2,092
619
נק' מוניטין:
1,530
2,092
619
חבר שלי מתלונן על כאב נוראי בישבן עם גוש הוא לא יכול לעשות כלום , מישהו יודע מה יכול להקל על הכאב ??
כאב כמו של נובה בהתחלה

נערך לאחרונה:
נירוסין נגד כאבים
פרופ זה חומר כואב רצח!
איזה שטויות אתה מדבר, כל אחד מקבל את זה אחרת.
שאני לקחתי פרופ בשני סייקלים האחרונים לא הרגשתי כלום ושום דבר, בזריקה הראשונה טיפה לא נוח זה כן אבל כל השאר עברו חלק.

בעקרון כל חומר אמור לכאוב במידה מסויימת, קצת פחות קצת יותר ומשתנה מאדם לאדם.

באיזה חברה הוא משתמש?
בכל אופן, מה שהוא צריך זה בעיקר להפסיק להתלונן ולקבל את הכאבים באהבה, הוא יראה את השינוי הוא ישכח מהכל.

פרופ אמיתי אמור לכאוב.
חוץ מדקה ובולדנון כל החומרים במידה ויש חומר פעיל וזה לא זיוף אמורים לכאוב

• פותח/ת השרשור
דווקא החברה ידועה geneza pharma
וכן לי זה פחות כואב ואצלו זה כואב ברמות , הוא לקח קספו 8 אמר שעזר לו

גם לי זה קרה ..
היה לי גוש כמו הראש שלי לא יכלתי לשבת שבוע
זה קורה או בגלל תדירות זריקות גבוהה מידי באותו מקום שינסה לשלב רגל וכתף לא רק תחת
ואולי זה גם בגלל המשיכת אוויר לפני ההזרקה שלא ימשוך יותר מידי אוויר

• פותח/ת השרשור
בגדול מי שרוצה שכל זריקה לא תכאב במיוחד פרופ , אני לוקח את הויאל שם בסיר עם קצת מים ומחמם דקה על אש נמוכה ואחרי זה מזריק כמובן שלא ישר נותן לו טיפה להתקרר אבל בעוד כשהשמן חם , או שלוקח מצת מעביר עם הלהבה שניה על המזרק , אני לא מרגיש שום כאב ולא גוש . חבר שלי פחדן זה מה שהיצעתי לו אבל הוא לא רוצה להתקרב לפרופ חח

נערך לאחרונה:
אם מדובר בפעם ראשונה שלו שהוא מזריק זה עלול לכאוב יותר, שריר בתול נוטה לעשות את זה בהתחלה.
לכן לא כדאי להתחיל עם פרופ'

בגדול מי שרוצה שכל זריקה לא תכאב במיוחד פרופ , אני לוקח את הויאל שם בסיר עם קצת מים ומחמם דקה על אש נמוכה ואחרי זה מזריק כמובן שלא ישר נותן לו טיפה להתקרר אבל בעוד כשהשמן חם , או שלוקח מצת מעביר עם הלהבה שניה על המזרק , אני לא מרגיש שום כאב ולא גוש . חבר שלי פחדן זה מה שהיצעתי לו אבל הוא לא רוצה להתקרב לפרופ חח
מחזק עובד כמו קסם לחמם טיפה את הויאל באילת רק לשים על אדן החלון 10 ד ;)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית