הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנאבר אפקטיבי לבד?

• פותח/ת השרשור din
  • פורסם בתאריך

din

משתמש פעיל
304
2
נק' מוניטין:
2
304
2
אני יודע שהמחיר גבוה..(כסף לא משחק תפקיד)
השאלה היא אם הוא ייתן תוצאות טובות בחיטוב?
איך אני בונה סייקל?
והאם יש הרבה זיופים..?
האם יש תופעות לוואי..(לפי מה שהבנתי אין בוא ביכלל תופעות לוואי.. + מחטב + נותן כוח בחיטוב = חשוב)
תודה מראש.

איך אני בונה סייקל?
והאם יש הרבה זיופים..?
האם יש תופעות לוואי..(לפי מה שהבנתי אין בוא ביכלל תופעות לוואי.. + מחטב + נותן כוח בחיטוב = חשוב)
תודה מראש.

איך אני בונה סייקל?
והאם יש הרבה זיופים..?
תודה מראש.

המחיר לא קטן, הוא נותן תוצאות מעולות אם התזונה והאימונים שלך כהלכה
אתה צריך בערך 7 כדור ביום ! קח בחשבון.
אין אנאבר באמת באמת מעולה וטהור בארץ כי כדור רפואי של 2.5 עולה יקר מדיי!
אבל יש פה אנאברים סבבה.
אין תופעות לוואי מיוחדות, למעשה אחד הסטרואידים הבטוחים שיש

אנאבר חומר חלש אלא אם כן אתה על אחוז שומן נמוך (פחות מ10%) ואז הוא נותן עבודה ממש טובה אם אתה מעל לפי מה שאני יודע הוא לא ממש עוזר .. והוא סתם יקר אז סתם בזבוז כסף עדיף לך קלן או אפדרין אם אתה ממש מתעקש תוכל לשלב וינסטרול אבל קח בחשבון שתצטרך טסט בתור חומר בסיס ..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קודם כל. תודה רבה על התגובות אביעד ויואל
אביעד.. שתי שאלות.. 1: איך אני עושה סייקל של אנאבר? 2: יש אפשרות להשיג את זה מבית מרקחת(יש לי איזה קומבינה)?
יואל... אני על 12% זה עדיין לא יעיל? עדיף קלן? כי יש לי וניסיתי חיטוב שעבר.. הוא עזר.. אבל לא ברמה שאני יכול להגיד הבדל משמעותי מחיטוב בלעדיו.. ניסיתי סיירוקס ובלקן.. שניהם עובדים מצויין. ד"א אפדרין חוץ מי זה שזה עזר לי עם התקפי רעב.. זה ממש לא חומר שעוזר... בטח לא עם אחוזים נמוכים(12% ומטה). אביעד דיבר איזה יום.. על זה שאנאבר מאוד טוב בלשרוף שומן באיזור הבטן והאגן... איזור מעצבן.. הייתי חיטוב אחרון על 10% והמקום היחיד שלא היתה לו צורה ממש טובה.. זה הבטן והצדדים פשוט קשה לחטב שם..ביגלל זה אני מיתעניין באנאבר.. לויני צריך טסט ואני לא רוצה להיכנס לסייקל מאסיבי.. תודה על העזרה

אין אנוואר כיום בבתי מרקחת בארץ. הפסיקו לייצר את הלונבאר. רק בארצות הברית קיים אנוואר רפואי אמיתי.

ומה עם יהומבין ניסית ?
אני יודע שאביעד התותח אומר שהאנאבר עוזר לבטן ולשומן הקשה אבל שאלתי כאלו שלקחו ואמרו שעל שומן גבוהה הוא לא עוזר על שומן נמוך זה אחד החומרים ..
בכל מקרה חכה לתשובה מאביעד הוא ידריך אותך לסייקל נכון של אנאבר אתה על אחוז שומן סבבה לגמרי לאנאבר, התכוונתי לאחוזי שומן גבוהים ממך שלא יהיה אפקטיבי ממש

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יהומבין זה לחיות חרא.. כל הקטע של האינסולין ובלי לאכול לפני אחרי וכל זה... נוראא

כן, זה סטרואיד חלש עם יחס אנאבולי גבוהה ואנדורגניות נמוכה, עם זאת, הוא עדיים משבית את הציר, במינון נמוך לא משבית לחלוטין אך מינונים נמוכים לא יעילים וכבר עדיף לחסוך את הכסף.
עדיין תידרש לבצע pct לאחר השימוש, תהיה ירידה ביצור הטסטס הטבעי.
לא מומלץ לבצע סייקל של אנאבר לבד, זה אפשרי, אבל קח בחשבון שאתה מסתכן באיבוד חשק מיני.
לסייקלים ייבשים ללא חומר בסיס, מוסיפים בדרך כלל פרווירון, פרווירון הוא אנדורגן טהור שמשתק את הציר אך ישמור לך על החשק המיני. כמו שאתה מבין, כך או כך אתה תפגע בייצור הטסט הטבעי, ולכן, אם כבר אתה הולך לבצע סייקל תעשה אותו עם חומר בסיס ותמקסם את התוצאות.

במידה ובכל זאת החלטת:
מינון מומלץ ליום 60 מג - 100 מ״ג
זמן מחצית חיים 8-12 שעות
את המנות יש לחלק במהלך היום
עד 6-8 שבועות שימוש

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית