הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירת אבקת חלבון המתאימה לגוף ולמטרה שלי

Anon1337

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
לפני כמה שבועות התחלתי להתאמן, כשהמטרה שלי כרגע היא העלאת מסת שריר. אני בן 18, גובה 1.75 מטר, משקל 58 ק"ג.
אני לא אוכל יותר מדי באופן כללי ואני לא אוהב את רוב המאכלים שמכילים אחוז חלבון גבוה, ולכן החלטתי לפנות לאבקות החלבון/הגיינרים.
אני לא בטוח אם אני אוכל מספיק פחמימות, משום שהתזונה שלי יחסית לא מאוזנת ואני אוכל אוכל שונה כל יום. (אני אתחיל לשנות את ההרגל הזה בזמן הקרוב)
לכן אני מתלבט אם עלי לקנות גיינר או אבקת חלבון "רגילה".
בנוסף, יש גם את סוגיית החברות והסוגים, ולמרות קריאה על הרבה מאוד כאלה, אני עדיין מרגיש צורך בחוות דעת נוספת.
תוכלו בבקשה לייעץ לי במה לבחור? איזו חברה ואיזה מוצר?
תודה מראש לעוזרים 😃

אתה מסוגל לאכול שיבולת שועל עם חלב? אם כן קנה חלבון אם לא קנה גיינר.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שאני אצליח לאכול את זה.. אין לי בעיה לאכול דגני בוקר, אם זה עוזר בצורה כזו או אחרת.
במידה וגיינר, איזה גיינר לקחת? הבנתי שזה הולך לפי יחסית חלבון-פחמימה

גיינר זה יקר מאוד
אם לא חסר לך כסף - לך על זה, לא באמת חשוב היחס. אם אתה לא מגיע לכמות חלבון יותר אז היחס יהיה לטובת החלבון, אם מבחינת קלוריות אז לטובת בפחמימות.

אם אתה רוצה לגדול אתה חייב לאכול ואפילו בכוח. תמצא את מה שאתה הכי אוהב ומסתדר איתו (המבורגר , שניצל , מג׳דרה וכו׳) ותתחיל לבלוס.

לגיינר ואבקת חלבון מטרות שונות.
אבקת חלבון הוא חלבון נטו (נעזוב את הכמה פחמימות הבודדים בכל שייק) והמטרה שלה היא לתת לך חלבון זמין שנספג מהר בשריר (אני מדבר על חלבון מי גבינה מה שרוב האנשים פה בטח לוקחים ומכירים ולא על קזאין שהוא בדיוק ההפך ונספג מאוד לאט-טוב לפני שינה לדוגמא), זאת אומרת שאם קשה לך להגיע לכמות חלבון ביום שאתה צריך (לפי המשקל שלך סביב ה115 גרם ביום), אז אבקת חלבון מי גבינה תיתן פיתרון טוב, שהעדיפות לקחת שייק אחרי אימון ואם עדיין חסר לך אז עוד אחד בבוקר.
גיינר הוא שילוב של חלבון ופחמימות ביחד וה-מ-ו-ן קלוריות, זה נועד פשוט מאוד להביא אותך לכמות קלוריות היומית שאתה צריך להגיע אם קשה לך להגיע לזה עם תזונה רגילה.
בגלל שקשה לי להאמין שאתה מצפה להגיע לתפריטים של 5000 קלוריות ביום, הגיינר הוא לא רלוונטי אלייך לדעתי, ותאכל תזונה רגילה וטובה בשילוב עם אבקת חלבון מי גבינה, ותבדוק כמובן במחשבוני תזונה שאתה עומד על סביב ה-115 גרם חלבון ליום.
חברות יש המון, אני אישית משתמש בדיימטייז, קצת יקר אבל חברה מצויינת, אבל יש המון חברות טובות, תלוי במחיר שאתה מוכן לשלם.
בהצלחה גבר!

גיינר זה לא יקר וזה לא טעים. תאכל אוכל רגיל.

קנה אבקת חלבון(דיימטיז או צ'מפיון אלה האהובות עליי לא משנה באמת איזה),
ותתמודד עם העניין של האוכל, אתה ממש רזה אז תרשה לעצמך להשתגע, איך לך בעייה עם דגני בוקר? תעמיס דגני בוקר.
לאט לאט תלמד על עצמך מה הכי נוח לך לאכול, תראה שאתה מגיע למספיק חלבון ואז תוסיף קלוריות מדברים שקל להוסיף(חמאות בוטנים, שקדים אגוזים וכו וכו)

דיימטיז סופר מאס גיינר יעשה לעבודה אם אין לך בעיה של כסף
אם עש בעיה קנה חלבון מי גבינה רגיל ותשלב שיבולת שועל טחינה ודבש וזה יעשה תעבודה יופי

Back
למעלה תחתית