הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ latissimus dorsi

דדליפט זה נכון שעובד על הליטיסימוס ואפילו בצורה מכובדת
לפי exrx הלטיסימוס בכלל לא משתתף, אפילו לא כסינרגיסט או מייצב. תזכורת: משה אומר שיש שם המון שגיאות, אולי זאת עוד אחת (גם באשכול על Pullover אי-אקס-אר-איקס היה בצד שלא ייחס חשיבות לליטיסימוס דורסי לתרגיל. אני מתחיל לחשוב שיש להם משהו נגד השריר הזה, או אולי נגד ההוא שנשא את שמו בפורום הזה 😃)

ה250 ק"ג הזה לא משנה כלום, מה שמשנה זה ה-Rm ואם למישהו הRM3 יהיה 250 ק"ג ולמישהו זה יהיה 100 ק"ג זה לא ישנה את השרירים שעובדים בהנחה שהם עובדים באותה טכניקה. ואם אתה חושב שדדליפט זה התרגיל הכי טוב שיש לרחב גבי, אתה עובד על עצמך.. עוד פעם, ברור שהוא עובד, אבל עובד באותה עצימות של מישהו שמרים את עצמו מתח במשקל 80 ק"ג בתוספת 40 ק"ג כשהשריר העיקרי בתרגיל הוא הלטיסימוס? לא צריך להיות גאון בשביל להסכים על זה

טוב, אז אני עובד על עצמי עם מידת חליפה 60.
דדליפט הגדיל אותי יותר ממה שאי פעם רציתי, וזו ממש לא היתה המטרה שלי. אני יודע שבתיאוריה מתח עובד יותר על הלטיסימוס, אבל בפועל - אלא אם כן אתה מוכשר גנטית אתה חייב להיות רחב בשביל בשביל דדליפט כבד, וכבד זה לא 160 ק"ג אחרי חצי שנה של אימונים.

אם כל הכבוד הגב של בנדקיט ובולטון שמן מאוד בנוסף לכך הם לא טבעיים מה אתה בכלל משווה אם מסתכלים על טבעיים קח את אלון גבאי למשל זה טוב
דבר שני הדרך לפתח רחב גבי גדול היא לעבוד עליו תנסה לבודד אותו כמה שיותר אם זאת המטרה העיקרית שלך

אם כל הכבוד הגב של בנדקיט ובולטון שמן מאוד בנוסף לכך הם לא טבעיים מה אתה בכלל משווה אם מסתכלים על טבעיים קח את אלון גבאי למשל זה טוב
דבר שני הדרך לפתח רחב גבי גדול היא לעבוד עליו תנסה לבודד אותו כמה שיותר אם זאת המטרה העיקרית שלך
אלון גבאי לא טבעי.

השאלה האמיתית היא למה "להתרכז בחלק התחתון" ?
אנחנו עושים את התרגילים שאנחנו עושים, בדיוק בגלל שהם לא "מתרכזים" בחלקי גוף ספציפיים.
בשביל פרופורציה כמובן. כשהחלק העליון מפותח ומשם כל הגוף ישר כמו בלוק במקום להשתלב בהדרגה עד לגב התחתון, זה נראה לא אסתטי.

שאלתי כי אני רוצה להוסיף, לא להוריד. LOW LATS זה משהו שקשה לי לפתח גם במתח רחב.

לפי exrx הלטיסימוס בכלל לא משתתף, אפילו לא כסינרגיסט או מייצב. תזכורת: משה אומר שיש שם המון שגיאות, אולי זאת עוד אחת (גם באשכול על Pullover אי-אקס-אר-איקס היה בצד שלא ייחס חשיבות לליטיסימוס דורסי לתרגיל. אני מתחיל לחשוב שיש להם משהו נגד השריר הזה, או אולי נגד ההוא שנשא את שמו בפורום הזה 😃)
אז האתר טועה, הלטיסימוס לוקח חלק חשוב בהשארת המוט במיקום האנכי הנכון, בעיקר בשלבים הראשונים של המשיכה, על מנת שלא יברח קדימה. דרך טובה לדעת את זה היא לעשות halting deadlifts ולראות איפה כואב לך למחרת.

ה250 ק"ג הזה לא משנה כלום, מה שמשנה זה ה-Rm ואם למישהו הRM3 יהיה 250 ק"ג ולמישהו זה יהיה 100 ק"ג זה לא ישנה את השרירים שעובדים בהנחה שהם עובדים באותה טכניקה. ואם אתה חושב שדדליפט זה התרגיל הכי טוב שיש לרחב גבי, אתה עובד על עצמך.. עוד פעם, ברור שהוא עובד, אבל עובד באותה עצימות של מישהו שמרים את עצמו מתח במשקל 80 ק"ג בתוספת 40 ק"ג כשהשריר העיקרי בתרגיל הוא הלטיסימוס? לא צריך להיות גאון בשביל להסכים על זה
על מנת להבהיר, אני לא בטוח שזו הכוונה שלך, אבל נראה שהתגובה הזו מתעסקת בלעשות, לא נקרא להתעסק בלהתקדם. מה שמעניין זה לא שום דבר אחר, חוץ ממה קורה ל100 (או 250) האלה בעוד חודש \ חודשיים \ חצי שנה \ וואטאבר. עשייה של דדליפט זה נחמד, אבל זה לא עושה כלום. התקדמות בדדליפט גורמת להרבה תופעות להתחיל להתרחש, ואחת מהן, ניחשת נכון - היפרטרופיה.
זה תקף גם למתח עם משקל ולכל תרגיל שקיים.

הדרך לפתח רחב גבי גדול היא לעבוד עליו תנסה לבודד אותו כמה שיותר אם זאת המטרה העיקרית שלך
זה נקרא לא להבין איך אימונים עובדים, בדגש על איך הלטיסימוס דורסי עובד. לא רק שלבודד אותו זה לא ממש אפשרי, בכל מקרה הוא לא עובד לבד בשום מקרה, ולכן גם לא צריך לאמן אותו בצורה שבה הוא לא עובד בשום מקום אחר חוץ מהחדר כושר.

לאלו הדוגלים בתהליכים, בהתקדמות מ60 קילו דדליפט ל140 דדליפט חוויתי בעיקר גדילה בעובי הגב, לעומת זאת בעבודה עם BOR עם דאמבלים/מוט וחתירה בכבל בישיבה הכנפיים פתאום החליטו לבצבץ להם.
בכלל התרגילים הייתה התקדמות של משקלים, אבל - אישית- הרגשתי עבודה טובה יותר על הכנפיים בתרגילים האלה מאשר הדדליפט.
ובלי שום קשר לנאמר מעלה, בלי דדליפט וסקוואט אני חושב שלא הייתי חווה את אותה ההתקדמות כפי שהיא הייתה.

עוד פעם, ברור שהוא עובד, אבל עובד באותה עצימות של מישהו שמרים את עצמו מתח במשקל 80 ק"ג בתוספת 40 ק"ג כשהשריר העיקרי בתרגיל הוא הלטיסימוס?
התשובה היא כן.
לא תמצא דדליפטר עם גב צר.

זה נקרא לא להבין איך אימונים עובדים, בדגש על איך הלטיסימוס דורסי עובד. לא רק שלבודד אותו זה לא ממש אפשרי, בכל מקרה הוא לא עובד לבד בשום מקרה, ולכן גם לא צריך לאמן אותו בצורה שבה הוא לא עובד בשום מקום אחר חוץ מהחדר כושר.
זה לא קשור יש הבדל בין תרגיל של דדליפט שממש עובד על כל הגוף לבין פולי עליון שיותר מבודד את הLATS ונותן דגש הרבה הרבה יותר על הLATS...

זה לא קשור יש הבדל בין תרגיל של דדליפט שממש עובד על כל הגוף לבין פולי עליון שיותר מבודד את הLATS ונותן דגש הרבה הרבה יותר על הLATS...
בוודאי שיש הבדל. להתאמן זה עובד, ולעשות פעילות גופנית שבה אתה מבודד שריר מסויים (שאגב, בכל מקרה זה לא ממש אפשרי כשמדובר על הלטיסימוס) עובד רק למי שמאוד לא מאומן, וגם אז - עד גבול מסויים, שהוא מאוד נמוך.

בוודאי שיש הבדל. להתאמן זה עובד, ולעשות פעילות גופנית שבה אתה מבודד שריר מסויים (שאגב, בכל מקרה זה לא ממש אפשרי כשמדובר על הלטיסימוס) עובד רק למי שמאוד לא מאומן, וגם אז - עד גבול מסויים, שהוא מאוד נמוך.
קצת קשה לי להבין מה שאמרתה אפשר הסבר שוב?
ואני אישית מאמין ששילוב של גירוי חזק על השריר שמכיל הרבה חזרות יהיה יותר אפקטיבי מלהרים כבד אבל שילוב של כבד באימון וגם הרבה חזרות יביא לתוצאות הטובות ביותר להשערתי 😃
בכל מקרה פאוורליפטרים לא קטנים אבל גם לא ענקיים , אלה שענקיים גם לא טבעים

קצת קשה לי להבין מה שאמרתה אפשר הסבר שוב?
ואני אישית מאמין ששילוב של גירוי חזק על השריר שמכיל הרבה חזרות יהיה יותר אפקטיבי מלהרים כבד אבל שילוב של כבד באימון וגם הרבה חזרות יביא לתוצאות הטובות ביותר להשערתי 😃
בכל מקרה פאוורליפטרים לא קטנים אבל גם לא ענקיים , אלה שענקיים גם לא טבעים
אפשר להגיד אותו דבר בדיוק על הבאדיבילדרים שלך

אפשר להגיד אותו דבר בדיוק על הבאדיבילדרים שלך
אני מכיר אנשים אישית שעובדים כמו באדיבילדרים הם טבעיים הם השיגו מסה מכובדת שכל ליפטר היה רוצה פה
ואלון גבאי ועוד כמה שטוענים שהם טבעיים (אל תתפסו אותי על מילה ) אבל אם הם טבעיים זה כבר מוכיח משהו גם אם רק 2 ממהם או אחד
עומר פוגל גם גודל בצורה נהדרת
אני מאמין בשילוב של כוח ועבודה של בילדרים זה יביא למקסימום לדעתי

אני מכיר אנשים אישית שעובדים כמו באדיבילדרים הם טבעיים הם השיגו מסה מכובדת שכל ליפטר היה רוצה פה
ואלון גבאי ועוד כמה שטוענים שהם טבעיים (אל תתפסו אותי על מילה ) אבל אם הם טבעיים זה כבר מוכיח משהו גם אם רק 2 ממהם או אחד
עומר פוגל גם גודל בצורה נהדרת
אני מאמין בשילוב של כוח ועבודה של בילדרים זה יביא למקסימום לדעתי
גבאי - לוקח והרבה
פוגל - גנטיקה של אל הוא עשה מסה עד עכשיו והוא עדיין על איזה 10%....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית