הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט וזווית הגב

tchcaphr

משתמש קבוע
1,067
286
נק' מוניטין:
629
1,067
286
שלום חברים
לפני כמה חודשים הייתי עושה סקוואטים( בטכניקה פח), הפסקתי ואני מאוד מעוניין לחזור . אני עובד על טכניקה בעיקר בבית, מנסה לשמור על הכול ולראות מה לא בסדר
אני מנסה לעבוד על hb, ואני מרגיש טוב יותר בשמירה על תנועה טובה, חוץ מבעיה אחת - הזוית של הגב, שאמור לרדת כמעט אנכית, נמצא בזוית של lb. כמובן שבlb זה כמעט gm
איך מתקנים את זה?

זווית הגב נקבעת ע"י מיקום המוט והיחס בין אורכי הגוף.

שלום חברים
לפני כמה חודשים הייתי עושה סקוואטים( בטכניקה פח), הפסקתי ואני מאוד מעוניין לחזור . אני עובד על טכניקה בעיקר בבית, מנסה לשמור על הכול ולראות מה לא בסדר
אני מנסה לעבוד על hb, ואני מרגיש טוב יותר בשמירה על תנועה טובה, חוץ מבעיה אחת - הזוית של הגב, שאמור לרדת כמעט אנכית, נמצא בזוית של lb. כמובן שבlb זה כמעט gm
איך מתקנים את זה?

אתה כנראה שם את המוט במקום לא נכון. גם לי זה קרה במשך המון זמן. אם תבוא מחר להתאמן תראה לי

אתה כנראה שם את המוט במקום לא נכון, הכי טוב שמתי שתיהיה במכון תשאל אחד שמבין והוא יסביר לך, זה מה שאני עשיתי

Back
למעלה תחתית