איך עובד הניקוד של המוניטין?

power rack

משתמש קבוע
1,911
431
נק' מוניטין:
932
1,911
431
בית
כל פעם עולה לי אחרת, אתה יכול להסביר איך זה עובד? תודה הבנתי במדריך שככל שלמי שנתן לי יש יותר מוניטין ככה המוניטין שלו שווה יותר. אפשר לסגור.

זה עובד לפי פאקטורים. ככל שיש לך יותר מוניטין, הכוח שלך מתחזק (מוניטין חיובי או שלילי, אותו עיקרון).
לייקים גם מוסיפים למוניטין, אבל מאוד זניח. לדוגמה עכשיו אם יתנו לך מוניטין אז תקבל 20 נקודות. לייק במקרה הזה יהיה שווה 1-2 נקודות בלבד מאותו בן אדם וכן הלאה.

זה עובד לפי פאקטורים. ככל שיש לך יותר מוניטין, הכוח שלך מתחזק (מוניטין חיובי או שלילי, אותו עיקרון).
לייקים גם מוסיפים למוניטין, אבל מאוד זניח. לדוגמה עכשיו אם יתנו לך מוניטין אז תקבל 20 נקודות. לייק במקרה הזה יהיה שווה 1-2 נקודות בלבד מאותו בן אדם וכן הלאה.
אני רק רוצה לציין שהמערכת מוניטין כרגע הרבה פחות מובנת.
לא רואים כמה יש לך מבחינת נקודות, לא ברור עם הפסים האלה.
אנשים שהיו להם 2 כוכבים ועוד הרבה פסים בלי כוכבים, כל מיני דברים שבעצם גורמים למשתמש מבין שנראה כמישהו רציני במערכת הקודמת להיראות כמשתמש רגיל במערכת הזו, המוניטין הישן הכי הכי טוב וברור.

אני רק רוצה לציין שהמערכת מוניטין כרגע הרבה פחות מובנת.
לא רואים כמה יש לך מבחינת נקודות, לא ברור עם הפסים האלה.
אנשים שהיו להם 2 כוכבים ועוד הרבה פסים בלי כוכבים, כל מיני דברים שבעצם גורמים למשתמש מבין שנראה כמישהו רציני במערכת הקודמת להיראות כמשתמש רגיל במערכת הזו, המוניטין הישן הכי הכי טוב וברור.
הגבתי מספר רב של פעמים שהויזואליות של המוניטין תשתנה. כרגע זה לא בעדיפות מאחר ויש דברים יותר קריטים לסדר מבחינה פונקציונלית.

בעזהי"ת

בהמשך לנושא זה, לפחות חצי מנקודות המוניטין שהיו לי, כמו גם למשתמשים אחרים, לא עברו למערכת החדשה.

בעזהי"ת

בהמשך לנושא זה, לפחות חצי מנקודות המוניטין שהיו לי, כמו גם למשתמשים אחרים, לא עברו למערכת החדשה.
+1, ראיתי אנשים עם אותו המוניטין כמו במערכת הקודמת, וחלק עם פחות.
מה נסגר עם זה?

+1, ראיתי אנשים עם אותו המוניטין כמו במערכת הקודמת, וחלק עם פחות.
מה נסגר עם זה?
אצלי הוא ירד (לפחות בקווים)
אבל גם אין ערך מספרי ככה שמאוד קשה לדעת אם אני אולי סתם מדמיין

הוא לא ירד, לכולם יש את אותו המניטין פשוט יש פחות כוכבים/קוביות אז כביכול צריך עכשיו יותר נקודות מוניטין כדי לצבור כוכב.
אני אפתח בקרוב נושא שמסביר איך הכל עובד - אני עדיין לא בשלב של להתעסק בהסברים אלא יותר בלתקן דברים.

אתה נדרש להעניק מוניטין ל-5 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.

מה זה הדבר הזה ?

• פותח/ת השרשור
זה בכדי שלא תפוצץ בן אדם במוניטין חיובי או שלילי בכמויות, כדי להעניק שוב לאותו בן אדם, אתה צריך לתת לחמישה אחרים לפני וגם יש לך עשרה מוניטינים ביום. הכל בשביל שיהיה למוניטין ערך מבין?

קצת דפוק לדעתי שזה רק 10, לדעתי זה מעט מידי.
רק לתת לכמה חברים מוניטין בלוג ונגמר..

ארד = הכי נמוך
כסף = בינוני
זהב = הכי גבוה

ככל שיש לך יותר כוכבי זהב, יש לך יותר מוניטין. ברגע שאתה מגיע ל-3 כוכבי ארד, זה מתחלף לכוכב כסף. ברגע שאתה מגיע ל-3 כוכבי כסף זה מתחלף לזהב וכן הלאה.

מדריך מפורט מאוד לגבי הפונקציות של הפורום, כולל איך המוניטין עובד יצא בשבועות הקרובים. אנחנו עובדים על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית