נק' מוניטין:
932
- 1,911
- 431
- בית
כל פעם עולה לי אחרת, אתה יכול להסביר איך זה עובד? תודה הבנתי במדריך שככל שלמי שנתן לי יש יותר מוניטין ככה המוניטין שלו שווה יותר. אפשר לסגור.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רק רוצה לציין שהמערכת מוניטין כרגע הרבה פחות מובנת.זה עובד לפי פאקטורים. ככל שיש לך יותר מוניטין, הכוח שלך מתחזק (מוניטין חיובי או שלילי, אותו עיקרון).
לייקים גם מוסיפים למוניטין, אבל מאוד זניח. לדוגמה עכשיו אם יתנו לך מוניטין אז תקבל 20 נקודות. לייק במקרה הזה יהיה שווה 1-2 נקודות בלבד מאותו בן אדם וכן הלאה.
הגבתי מספר רב של פעמים שהויזואליות של המוניטין תשתנה. כרגע זה לא בעדיפות מאחר ויש דברים יותר קריטים לסדר מבחינה פונקציונלית.אני רק רוצה לציין שהמערכת מוניטין כרגע הרבה פחות מובנת.
לא רואים כמה יש לך מבחינת נקודות, לא ברור עם הפסים האלה.
אנשים שהיו להם 2 כוכבים ועוד הרבה פסים בלי כוכבים, כל מיני דברים שבעצם גורמים למשתמש מבין שנראה כמישהו רציני במערכת הקודמת להיראות כמשתמש רגיל במערכת הזו, המוניטין הישן הכי הכי טוב וברור.
+1, ראיתי אנשים עם אותו המוניטין כמו במערכת הקודמת, וחלק עם פחות.בעזהי"ת
בהמשך לנושא זה, לפחות חצי מנקודות המוניטין שהיו לי, כמו גם למשתמשים אחרים, לא עברו למערכת החדשה.
אצלי הוא ירד (לפחות בקווים)+1, ראיתי אנשים עם אותו המוניטין כמו במערכת הקודמת, וחלק עם פחות.
מה נסגר עם זה?
יש לך 132 נקודות מוניטין באתר. כל קוביית מוניטין במערכת החדשה שווה ל-120 נקודות.אגב התאפס לי המוניטין שמוצג באתר אבל לא הנקודות
יש לך 132 נקודות מוניטין באתר. כל קוביית מוניטין במערכת החדשה שווה ל-120 נקודות.
כרגע אי אפשר, האופציה לכך תתווסף בהמשך.איפה כתוב כמה נקודות מוניטין יש לי?
ובגלל זה נוצרה ההגבלה, שלא יהיה סחר במוניטין בין חברים בלוגים.קצת דפוק לדעתי שזה רק 10, לדעתי זה מעט מידי.
רק לתת לכמה חברים מוניטין בלוג ונגמר..
זה לא "סחר" במוניטין, סה"כ לפרגן לחבר על ההתקדמות בלוג, לא מעבר לזה.ובגלל זה נוצרה ההגבלה, שלא יהיה סחר במוניטין בין חברים בלוגים.
תפרגן בלייק, למה אתה צריך לתת מוניטין בשביל זה?זה לא "סחר" במוניטין, סה"כ לפרגן לחבר על ההתקדמות בלוג, לא מעבר לזה.