הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ איפה ניתן להשיג Walden Farms ( רטבים )

• פותח/ת השרשור Heavy
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
לא משנה , תודה בכל מקרה אני כבר מזמין מחו"ל .

ד"א אין בעדן טבע מרקט באשדוד ולא מצאתי רשת שעושה משלוחים לאשדוד .

מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין הרטבים של וולדן פארמרס לבין כל רוטב אחר ?

למשל מה ההבדל בין המיונז של וולדן פארמרז לבין מיונז "מיוקל" של תלמה ללא כולסטרול ומופחת קלוריות?

• פותח/ת השרשור
מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין הרטבים של וולדן פארמרס לבין כל רוטב אחר ?

למשל מה ההבדל בין המיונז של וולדן פארמרז לבין מיונז "מיוקל" של תלמה ללא כולסטרול ומופחת קלוריות?

הרטבים שלהם הם 0 קלוריות כאילו תתחרע עד מחר תשתה מהבקבוק זה לא מזיז לחיטוב וזה טעים בדיוק כמו כל דבר אחר ( אני מדבר על המפייל והאלף האיים )

הרטבים שלהם הם 0 קלוריות כאילו תתחרע עד מחר תשתה מהבקבוק זה לא מזיז לחיטוב וזה טעים בדיוק כמו כל דבר אחר ( אני מדבר על המפייל והאלף האיים )
כנראה מפוצץ בכל מיני חומרי טעם וריח.

עדיף לחסוך קלוריות ולהכניס איזה חומרי טעם וריח סינטטיים?
עדיף להשאר בבית ולא לנשום פיח של אוטובוסים ומכוניות - אותו טיעון.
יש לך הוכחה ש"חומרי טעם וריח סינטטים" מזיקים? אם כן אשמח לחומר המדוייק ורפרנס שמגבה זאת.

עדיף להשאר בבית ולא לנשום פיח של אוטובוסים ומכוניות - אותו טיעון.
יש לך הוכחה ש"חומרי טעם וריח סינטטים" מזיקים? אם כן אשמח לחומר המדוייק ורפרנס שמגבה זאת.
גם אם אין הרבה מחקרים או שלהפך, יש וכתוב שהדבר בטוח לשימוש, הייתי לוקח את זה בעירבון מוגבל פשוט מאוד
כי היום מבוסס על אינטרס כספי ומי משלם יותר, תמורת הסכום הנכון ייכתבו גם שחומר X הצמיח זנבות לאנשים חולי סכרת.
בוא נגיד שחברות כמו קוקה קולה, פפסי ועוד הרבה חברות גדולות ישלמו כל סכום שנדרש בשביל להשתמש בחומרים כימיים וסינטטיים שונים בשביל לשווק מוצרים עם תוויות של "דיאטטי", "מרזה", "בטוח לחולי סכרת" פשוט מאוד כי זה רווחי והשוק של האנשים שמחפש מוצרים כאלה גדול.

וזה ממש לא אותו טיעון, לנשום פיח ועשן אין לנו יותר מדיי ברירות, אי אפשר להסתגר בבית.
אבל להימנע מזבל סינטטי אפשר.

http://www.onhealth.com/artificial_sweeteners/page10.htm (אצסולפם K)
http://articles.mercola.com/sites/a...e-most-dangerous-substance-added-to-food.aspx
(אספרטיים)

אין גם מה להמשיך לדון על זה, שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, אני חושב שעדיף להימנע מהדברים האלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית