הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אפדרין

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
אהלן אני כותב ממשתמש של חבר , יש לי כמה שאלות שאני רוצה לחדד שלא ממש מצאתי תשובות במאמר על אפדרין באתר.

לאחר התייעצות עם מישהו שאני מכיר שמוכר אפדרין , הוא הציע לי אפדרין ארסן אם איני טועה שזה אפדרין רפואי שכדור מכיל 50 מ"ג .
האם זה באמת האפדרין הכי מומלץ?

דבר שני , אני יודע שמתחלים תקופה של אפדרין מ 25 מ"ג ליום בשבוע הראשון ובסוף אפשר לסיים עם 100 מ"ג .
השאלה שלי עד כמה תקופה כזו תהיה יעילה:
שבוע ראשון : 25 מ"ג
שבוע שני : 50 מ"ג
שבוע שלישי : 50 מ"ג
שבוע רביעי 75 מ"ג

אני עומד כרגע על 17 אחוז שומן, המטרה שלי היא היא 11 בערך , אני ידוע שבחיטוב רגיל אני יכול לרדת מ17 ל11 בחודשיים בערך , נכון שזה אינדיבידואלי אבל עד כמה אפדרין יכול לזרז את התהליך?

תודה רבה מראש.

אהלן אני כותב ממשתמש של חבר , יש לי כמה שאלות שאני רוצה לחדד שלא ממש מצאתי תשובות במאמר על אפדרין באתר.

לאחר התייעצות עם מישהו שאני מכיר שמוכר אפדרין , הוא הציע לי אפדרין ארסן אם איני טועה שזה אפדרין רפואי שכדור מכיל 50 מ"ג .
האם זה באמת האפדרין הכי מומלץ?

לא, יש הרבה בשוק האפדרין הזה אינו 100% נקי יש בו עוד מרכיב שנועד להרחיב סימפונות (אסטמה) ויכול לגרום לעוד תופעות לוואי, כמו כן השימוש הרציף של אותו המרכיב אינו ידוע למשך תקופה ארוכה.

דבר שני , אני יודע שמתחלים תקופה של אפדרין מ 25 מ"ג ליום בשבוע הראשון ובסוף אפשר לסיים עם 100 מ"ג .
השאלה שלי עד כמה תקופה כזו תהיה יעילה:
שבוע ראשון : 25 מ"ג
שבוע שני : 50 מ"ג
שבוע שלישי : 50 מ"ג
שבוע רביעי 75 מ"ג

קודם כל המינון המקסימלי המומלץ זה 75 מ"ג אפדרין ביחס של 1:10 לטובת הקפיאין (מקסימום 750 מ"ג קפיאין ועדיף לא לעבור את ה1 גרם קפיאין לקילו).
דבר שני לא צריך את הפירמידה זה מיותר זה לא קלן, בכמה ימים הראשונים היתי מחלק את הארסן ל4 (יש עליו X שאפשר לחתוך במדוייק) למרות שריכוז החומר לא ידוע וזה נכון זה עדיף מכלום, לקחת רבע כדור ביום יומיים הראשונים לראות איך הגוף מגיב ובקיצור במשך השבוע הראשון לעלות את המינון בהדרגה עד לכמה שתרצה, לקחת 25 מ"ג בהפרש של כ-4 שעות מצריכה לצריכה שלא יהיה סתם OVERKILL של החומר (כמו שהרבה לוקחים 50 מ"ג במכה סתם מיותר).
אישית עם כדורים של 30 מ"ג - שבוע ראשון -->30 מ"ג
שבוע שני ואילך --> 60 מ"ג עד סוף תקופת השימוש כל יום (גם בימים ללא אימון).
במקרה של ארסון אפשר לעשות:
12.5 מ"ג --> יומיים ראשונים
25 מ"ג --> עד סוף השבוע
שבוע שני - 50-75 מ"ג בהתאם להרגשה (ב75 מ"ג עם הארסן לרוב האנשים יש בחילות לפחות בהתחלה).

אני עומד כרגע על 17 אחוז שומן, המטרה שלי היא היא 11 בערך , אני ידוע שבחיטוב רגיל אני יכול לרדת מ17 ל11 בחודשיים בערך , נכון שזה אינדיבידואלי אבל עד כמה אפדרין יכול לזרז את התהליך?

כמעט ולא, אפדרין מתחיל להיות דומיננטי לאחר 10-12 שבועות עד אז סתם מרץ ודיכוי רעב שיכולים לעזור בתהליך, כמובן שיש איבוד מוגבר של שומן עקב עלייה ב BMR (5-10%) אבל זה לא משהו שיעשה לך את החיטוב החומר נורא חלש אי אפשר להשוות אותו לT3 לדוגמא ודומיו.

תודה רבה מראש.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה על התשובה .
דבר שני , יש חומר שכן יכול לעזור באיבוד השומן ונכנס לפעולה לאחר שבועיים או שלוש? כמו קלן או יהומבין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית