הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דחיה של יום הגיוס

• פותח/ת השרשור 100KG
  • פורסם בתאריך

100KG

משתמש פעיל
642
179
נק' מוניטין:
656
642
179
אז ככה, אני רוצה לדחות את יום הגיוס שלי בעוד כמה חודשים (2-3) ואמרו לי שצריך לתת סיבה מנומקת ומפורטת (משמע סיבה מוצדקת)
ולשלוח להם, עכשיו הסיבה שלי היא לא כזאת שיקבלו אותה ובאמת ידחו לי, מה הייתם מציעים להגיד להם? בגדול אני צריך סיבה טובה

חרטט אותם שאתה צריך לעבוד קצת לפני הצבא בגלל מצב כלכלי קשה , או שמשפחה שלא ראית שנים בא לארץ לחודש-חודשיים ואז חוזרים מאיפשהו שבאו לעוד כמה שנים טובות .

לא חסר.

• פותח/ת השרשור
חרטט אותם שאתה צריך לעבוד קצת לפני הצבא בגלל מצב כלכלי קשה , או שמשפחה שלא ראית שנים בא לארץ לחודש-חודשיים ואז חוזרים מאיפשהו שבאו לעוד כמה שנים טובות .

לא חסר.

הם לא בודקים את כל הדברים האלו?

אם אתה ממויין לתפקיד או קורס מיוחד אין מצב שיידחו לך, אם אתה סתם בגיוס כללי לא צריכה להיות בעיה (שירתתי בלשכת גיוס)

• פותח/ת השרשור
אם אתה ממויין לתפקיד או קורס מיוחד אין מצב שיידחו לך, אם אתה סתם בגיוס כללי לא צריכה להיות בעיה (שירתתי בלשכת גיוס)

שלחו לי תאריך גיוס אבל עדיין לא שיבצו אותי לתפקיד, אז יש סיכוי?

יכול להיות שאתה משובץ לתפקיד או לקורס ואין לך מושג מזה עדיין.

אם אתה בוגר מגמה טכנולוגית אלקטרוניקה וכל זה רוב הסיכויים שישבצו אותך בקורס בלאי ויהיה לך קשה לדחות.
ולא חושב שהם יבדקו אם דודים שלך באים לארץ מחו"ל או שאתה חייב לעבוד .. תאחלס אתה עוד לא חייל אתה יכול לשים עליהם זין ענק .

• פותח/ת השרשור
לרשום -
"מיטב שלום, אבקש לדחות את תאריך גיוסי למועד מאוחר מ - X בשל השלמת 3 בגרויות. תודה רבה"

אני חושש מזה שהם יבקשו ממני לשלוח להם בפקס אישור לזה שאני משלים בגרויות (או משהו בסגנון)
דחיה של הגיוס בגלל שאני רוצה להיכנס לכושר לפני הצבא \ להשיג כסף שיוכל לשרת אותי בזמן הצבא זה סבבה לא ?

אני חושש מזה שהם יבקשו ממני לשלוח להם בפקס אישור לזה שאני משלים בגרויות (או משהו בסגנון)
דחיה של הגיוס בגלל שאני רוצה להיכנס לכושר לפני הצבא \ להשיג כסף שיוכל לשרת אותי בזמן הצבא זה סבבה לא ?
הם כן יבקשו.
כשאני ניסיתי לדחות את הגיוס אז אמרתי להם שאני רוצה להשלים בגרויות- הם ביקשו טפסים והוכחות.
אמרתי להם שאני טס לחו"ל- הם ביקשו לראות כרטיסי טיסה.

בסוף דחיתי את הגיוס בגלל עניין משפחתי, אבל גם זה דרש מאמץ.

הם כן יבקשו.
כשאני ניסיתי לדחות את הגיוס אז אמרתי להם שאני רוצה להשלים בגרויות- הם ביקשו טפסים והוכחות.
אמרתי להם שאני טס לחו"ל- הם ביקשו לראות כרטיסי טיסה.

בסוף דחיתי את הגיוס בגלל עניין משפחתי, אבל גם זה דרש מאמץ.

הם לא חשדו שכול פעם אתה אומר להם סיבה אחרת?

בהצלחה אתה תצטרך לשלוח המון פקסים
אני הייתי אמור להתגייס במרץ למשטרה צבאית וממש התעצבנתי על זה התחלתי לשלוח פקסים כמו מטורף וחמישה ימים לפני הגיוס דחו לי אותו.

לא ביקשו ממני שום דבר.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה אתה תצטרך לשלוח המון פקסים
אני הייתי אמור להתגייס במרץ למשטרה צבאית וממש התעצבנתי על זה התחלתי לשלוח פקסים כמו מטורף וחמישה ימים לפני הגיוס דחו לי אותו.

מה רשמת להם בפקסים ? ולכמה זמן הם דחו לך את הגיוס? אני שואל כי אמרו לי שהם יכולים לדחות את הגיוס לעוד 8 חודשים (לא כפי שתיכננתי) במידה והם אישרו את הדחיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית