הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צורת משלוח כוס מדידה בדואר

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
כעיקרון מישהו שסיכמתי איתו אמור לשלוח לי כוס מדידה של חלבון בדואר.
אין אבקה או משהו מיוחד, רק הכוס עצמה כי לי אין כוס ואני צריך אחת.
מן הסתם הכוס שוקלת 5-10 גרמים כי היא פלסטיק דק, וזה אומר דואר רגיל שעולה 2 ש"ח, אבל היא לא דקה כמו נייר, אז איך אפשר לשלוח אותה?
זה אמור להיות דואר רגיל, חריג, חבילה? מה בדיוק?
אני גם אשמח לדעת כמה זה יעלה, ואם יש צורך בקנייה נפרדת של בול או שפשוט באים עם מעטפה + כתובת ושם הנמען, משלמים כמה שקלים ושולחים את זה?

יש מעטפות קטנות מרופדות שמוכרים בדואר, לא צריך להכין שום דבר לפני.
אין לך כף מדידה? אני בטוח שאתה יכול לבקש ממישהו בחד"כ, לא זוכר אפילו כמה כבר זרקתי לפח.

• פותח/ת השרשור
יש מעטפות קטנות מרופדות שמוכרים בדואר, לא צריך להכין שום דבר לפני.
אין לך כף מדידה? אני בטוח שאתה יכול לבקש ממישהו בחד"כ, לא זוכר אפילו כמה כבר זרקתי לפח.
זה משהו שלא ממש מותר לדבר עליו פה (משה לא רוצה), אבל בלי לחשוף מידע מיותר- לא היה לי חלבון מעולם ואני צריך כף לחלבון שאני מתכוון לקנות עכשיו, כי אין בו כף מדידה.
אתה יודע כמה זה יעלה?

אין לי בעיה גם אם סתם היית אומר לי שאף פעם לא השתמשת באבקת חלבון בלי סיבה מיוחדת, זה לא ממש חובה וסתם עניין של נוחות.
כשרשמתי קודם שאתה יכול לבקש ממישהו בחד"כ התכוונתי לומר שלכל מי שהשתמש באבקות חלבון יש סטוק עצום של כפות מדידה שאין לו מה לעשות איתם ובדר"כ זורק. אם מישהו היה מבקש ממני בחד"כ להביא לו לא הייתי חושב פעמיים.

אני חושב שמחיר המעטפה, הבול והמשלוח הוא בערך שמונה שקלים, אבל אל תתפוס אותי במילה - זה פחות או יותר הסדר גודל.

• פותח/ת השרשור
אין לי בעיה גם אם סתם היית אומר לי שאף פעם לא השתמשת באבקת חלבון בלי סיבה מיוחדת, זה לא ממש חובה וסתם עניין של נוחות.
כשרשמתי קודם שאתה יכול לבקש ממישהו בחד"כ התכוונתי לומר שלכל מי שהשתמש באבקות חלבון יש סטוק עצום של כפות מדידה שאין לו מה לעשות איתם ובדר"כ זורק. אם מישהו היה מבקש ממני בחד"כ להביא לו לא הייתי חושב פעמיים.

אני חושב שמחיר המעטפה, הבול והמשלוח הוא בערך שמונה שקלים, אבל אל תתפוס אותי במילה - זה פחות או יותר הסדר גודל.
אין בעיה אני אשאל כמה אנשים במכון, נראה מה יגידו.
תודה על העזרה 😃

יש לי כמה כפות ספייר.
אם אתה מגיע לאזור קרית אונו / רחובות אני אתן לך.

יש למישו כאן כף מדידה של קריאטין שגר באיזור חולון/ראשל"צ ?

נראה לי ותקנו אותי אם אני טועה, בהוראות באבקות החלבון בדרך כלל כתוב כמה כף מדידה אחת שווה לכפות ביתיות.

לא מדוייק
רשום את משקל הכף (לרוב בין 30 ל35 גרם)
וכף מטבח ממוצעת זה 10 גרם
לך רק נשאר לחשב
מה גם שזה שונה מחברה לחברה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית