הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורמון GH אנושי

dror267

מושעה
46
3
נק' מוניטין:
3
46
3
שלום אני בן 21 וחצי בגובה של 1.64 ורציתי לשאול אם הורמון הגדילה יעלה אותי בכמה סנטימטרים?
אני יודע שאצל ילדים שלוקחים את ההורמון יש שינוי אבל האם זה יכול לעזור לי לגבוה בסנטימטרים בודדים (3-4 סנטימטר)?
עריכה: לא יודע אם זה קשור אבל אני מתאמן במכון כושר 4 שנים ויש מסת שריר טובה.

חקרתי בעבר בנושא הזה גדילה עם gh אחרי גיל 21 , זה כבר לא יעזור לך מבחינת הגובה , מה שכן גם זה מאוד יקר אפילו אם אתה משיג את הסיני . עדיפות ל gh ממכון וויצמן של הארץ , אבל מאוד יקר

סתם נדחף לפוסט, מה הטווח המחירים של GH? הבנתי שגם צריך לקחת אותו לאורך זמן כדי ל"להרגיש את השינוי" (6 חודשים?!)
יש קשר או הבדל עם לוקחים אותו עם טסט או בלי?!

תודה לתשובות

אני רק יכול להגיד שזה יקר אפילו הסיני . אסור לדבר על מחירים . מומלץ לשלב טסט וחומר אנבולי
כמובן שאת השינויים רואים מחצי שנה ומעלה

סתם נדחף לפוסט, מה הטווח המחירים של GH? הבנתי שגם צריך לקחת אותו לאורך זמן כדי ל"להרגיש את השינוי" (6 חודשים?!)
יש קשר או הבדל עם לוקחים אותו עם טסט או בלי?!

תודה לתשובות

מחירים גבוהים שמעתי שבארץ מי שנמוך נותנים לו את זה בזול יחסית 50% הנחה שהוא כזה... מחיר יקר מאוד
יש לו השפעה חזקה מאודדד עם טסט

לגבי זה שפתח את הפוסט אחרי גיל 21 לא ייתן כלום

"מחירים גבוהים" זה לא עונה לי על השאלה שאלתי מה הטווח מחירים נגיד הכי זול 1000 לחודש הכי יקר 3000 לחודש

אני יכול לעזור לך בעניין הזה. מניסיון. קודם כל אתה תלך לבקש בדיקת גיל עצמות מהרופא שלך, תעשה אותה ותשאל אם העצמות עדיין פתוחות לגדילה. לדעתי זה כבר לא אפשרי, אבל לך תדע...

נערך לאחרונה:
שמע גם אם זה יעזור לך זה לא יעבור את ה 1-3 סנטים גג , יש לי חבר שחשב שזה יעזור לו אבל אחרי 8 חודש של 4IU ליום הוא עלה 2 סנטים וזה בגיל 25 .אבל זה משתנה מאדם לאדם.

הוא השתמש בהייג'טרופין הסיני.

תלוי לאיזה תחת אביעד, אני מניח שלא כול התחתים אותו דבר.
בכל אפון, זה נכון לנו הישראלים, בארץ רק בית מרקחת, בחול, יש הרבה יותר מקורות ואופציות להשיג עם תנאי החזקה טובים יותר.

אני ממש לא חושב ככה שההורמוני גדילה מחול לא שווים
קודם כל יש את האתר eroids מי שמכיר שם נותנים חוות דעת על אתרים שמוכרים gh סיני ,
hygetropin
blue tops
דווקא אנשים מגיבים שהבלו טופס עובד טוב אבל השאלה הנשאלת כאן אם האחסון של ההורמון בטמפרטורת החדר לא מתקלקל , יש חילוקי דעות בעניין חלק אומרים שזה צריך להשאר בקירור וחלק אומרים שבטמפרטורת החדר עד חודש אינו מתקלקל ...

חרא חרא.
מי שרוצה לזרוק את הכסף שלו על מים בעיה שלו.

עזוב אותך האתר ERIODS - 90% מהמוצרים שרשומים שם ויש בארץ זה זיופים.
ומסתובב פה בארץ HYGETROPIN - אתה מוזמן לרכוש ולקחת לבדיקה אחת ולספר לנו.

מי שלא רוצה לשרוף כסף שישקיע ברפואי - למרות שלאחרונה גם בעניין הזה יש זיופים - אז לקנות ישירות מבית מרקחת

לגבי ה gh סיני אני לא יודע אם הם מזוייפים אבל התעסקתי עם הרבה חומרים שמצאתי דרך אתר eroids אני מדבר על האתרים שנמצאים בטופ ודווקא קיבלתי חומרים ברמה גבוהה , אני ינסה להביא מאיזה אתר בלו טופס ו hygetropin וישלח לבדיקה , נראה אם זה שווה משהו ...

חרא חרא.
מי שרוצה לזרוק את הכסף שלו על מים בעיה שלו.

עזוב אותך האתר ERIODS - 90% מהמוצרים שרשומים שם ויש בארץ זה זיופים.
ומסתובב פה בארץ HYGETROPIN - אתה מוזמן לרכוש ולקחת לבדיקה אחת ולספר לנו.

מי שלא רוצה לשרוף כסף שישקיע ברפואי - למרות שלאחרונה גם בעניין הזה יש זיופים - אז לקנות ישירות מבית מרקחת

אני למדתי על בשרי לא לקנות בארץ .. רק מחו"ל

וליאור בקשר לאחסון .. תקנה מקרר קטן או כזה של בקבוקי יין כי GH צריך להיות ב 2-10 C

זה ל
אני למדתי על בשרי לא לקנות בארץ .. רק מחו"ל

וליאור בקשר לאחסון .. תקנה מקרר קטן או כזה של בקבוקי יין כי GH צריך להיות ב 2-10 C
אין בעיה לאחסן בבית בקירור אני לא גר עם ההורים השאלה שלי הייתה אם אני מביא מחול , איך הם שולחים לי את החבילה עם קירור ? או בלי

זה ל

אין בעיה לאחסן בבית בקירור אני לא גר עם ההורים השאלה שלי הייתה אם אני מביא מחול , איך הם שולחים לי את החבילה עם קירור ? או בלי
Gh טוב יכול לחזיק מחוץ לקירור לכמה שבועות אבל לא בחום שיש לנו בארץ , חבר שלי מזמין לכל השנה בתחילץ החורף שזה לא יתקלקל בדרך .
גם אל תשכח השחבילות לא יושבות בשמש כל היום .

לגבי ה gh סיני אני לא יודע אם הם מזוייפים אבל התעסקתי עם הרבה חומרים שמצאתי דרך אתר eroids אני מדבר על האתרים שנמצאים בטופ ודווקא קיבלתי חומרים ברמה גבוהה , אני ינסה להביא מאיזה אתר בלו טופס ו hygetropin וישלח לבדיקה , נראה אם זה שווה משהו ...

כן, אבל שוב, אתה הזמנת דברים מחו"ל... שם זה החומרים המקוריים לרוב והטובים.
להביא GH מחו"ל לא הייתי עושה את זה.

בפעם הראשונה שיתפסו לך משלוח והשולח לא יסכים לשלוח לך חדש, אז אתה תבין...

זה ל

הם אמורים לשלוח בקירור..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית