הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה בחשק המיני לאחר סייקל

מצב
השרשור נעול

Megix123

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
אהלן,

אני מוצא את עצמי בירידה מטורפת בחשק המיני, אין כמעט זקפה וכשיש היא לא מחזיקה זמן מה

הסייקל היה בנוי מ
טסט אנטט 1000 מג בשבוע
טריטרן 600 מג בשבוע
אנדרול 100 מג במשך שבועיים

במשך חודשיים ולאחר מכן חודש
טסט פרופ 400 מג לשבוע
טרן קצר 400 מג לשבוע
ויניסטרטל 50 מג לשבוע

את הפיסיטי התחלתי שבוע לאחר הזריקה האחרונה

2 אקוקלימין בבוקר למשך 10 ימים
Hcg - מינון של 0.3 (3 פסים במזרק אינסולין) יום כן יום לא
טמוקסיפן כדור 1 כל לילה

תקופת הpct נמשכת כבר חודש ואין כמעט שינוי

אשמח לשמוע את דעתכם
תודה מראש !

הפיסיטי שלך חלש

תנסה לארגן טריפטורלין , היה לך משבית חזק בסייקל (טרן) זה יכול לאושש אותך

pct אחד הגרועים, פשוט לא מבין למה לעשות ואז לשאול ?
האם הכוריגן היה במהלך הסייקל או רק אחריי ?

• פותח/ת השרשור
שבוע אחרי הזריקה האחרונה
את האמת שזה מה שהמליצו לי לעשות.
פעם אחרונה שעשיתי זאת לא חוויתי את זה כלל

אני לא נוטה להטיף, אתה ילד גדול, עשית את הבחירות שלך. אם בחרת להקשיב לאנשים מסביב במקום ללמוד בעצמך, תדע לשאת בתוצאות ולהתמודד עם ההשלכות.
בשלב זה תמשיך עם הכלומיד, תמתין איזה תקופה, אם לא יחזור החשק אפשר לנסות פרוטוקול hcg להתאוששות הציר.
כלומיד - חצי כדור בבוקר חצי בערב 25-25
אם ההשבתה תמשך תשקול שימוש בטריפטורלין שגם לזה היית צריך לדאוג מראש. בכל אופן היתי מציע לבצע בדיקות דם לפני שימוש בטריפטרולין, יכול להיות שהבעיה שונה.

השתמשת בטרי-טרן , ואני גם יכול להניח שהוא כנראה היה של ביומדיק.
בכל מקרה, מדובר בטרן די חזק, הייתי מריץ בדיקות מדוייקות לפני שאני דוחף סתם דברים, זה נשמע לי כמו רמה מטורפת של פרולקטין.

ולכן ברומו או דוסטינקס יעזרו מאוד לשפר את המצב - כי בלי להוריד רמות פרולקטין אתה סתם עושה PCT.

השתמשת בטרי-טרן , ואני גם יכול להניח שהוא כנראה היה של ביומדיק.
בכל מקרה, מדובר בטרן די חזק, הייתי מריץ בדיקות מדוייקות לפני שאני דוחף סתם דברים, זה נשמע לי כמו רמה מטורפת של פרולקטין.

ולכן ברומו או דוסטינקס יעזרו מאוד לשפר את המצב - כי בלי להוריד רמות פרולקטין אתה סתם עושה PCT.
אם למישהו יש רמות גבוהות של פרולקטין בסייקל , זה משנה ? הסייקל לא טוב ? ואם כן אפשר לקחת דוסטינקס כדי להוריד רמות פרולקטין ?

אם למישהו יש רמות גבוהות של פרולקטין בסייקל , זה משנה ? הסייקל לא טוב ? ואם כן אפשר לקחת דוסטינקס כדי להוריד רמות פרולקטין ?

בסייקל עצמו זה לא כזה משנה בגדול, אבל רמות גבוהות עלולות לגרום גם לאין אונות ולחוסר חשק כללי במהלך הסייקל, במקרים כאלו יש לצרוך במהלך הסייקל ברומו או דוסטינקס.

• פותח/ת השרשור
תודה חברה אבל בנוגע לבדיקות דם חשוב שנבהיר שהכל היה תקין לפני
הקטע הוא שהרופא משפחה לא מאשר לי כי עדיין לא עבר חצי שנה מהבדיקה האחרונה וגם על הבדיקת תנודתיות בזרע ובדיקות מקיפות לא מוכנים לתת לי כלל

יש מרפאה פרטית שמקבלים חוות דעת מרופא מוסמך ?

שוב תודה לכם !

הבחור MEGIX123 אחי מעניין אותי להבין מה קרה איתך ואיך טפלת בבעיה ואם כבר זה מאחוריך . אשמח לתגובתך

הבחור MEGIX123 אחי מעניין אותי להבין מה קרה איתך ואיך טפלת בבעיה ואם כבר זה מאחוריך . אשמח לתגובתך

אני אסתפק הפעם בלתת לך 24 שעות מנוחה, פעם הבאה לא אסתפק רק בזה.

אין להקפיץ מודעות בנות 4 חודשים, בשביל זה יש הודעה פרטית.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית