ייעוץ סייקל ראשון רשמית קניות

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן חבר'ה מבצע בחודש הבא סייקל ראשון - רציתי לדעת האם החסרתי משהו מסל הקניות שלי או שאני עומד כשורה.

בתמונה יש:

2 בקבוקי טסט אנאנטט (300mg)

180 כדורי דיבול פארמקום

פרווירון

טמוקסיפן

התפזורת בתחתית התמונה זהו קלן של וורמודג'ה שאני מבצע כרגע עד תחילת הסייקל בחודש הבא.

תודה רבה לעונים - שבת שלום.
photo.PNG
photo.JPG

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כנראה שלא הבנת למה התכוונו , בדרך כלל חברות לא משנה איזה , נובה פארם , פארמהקום , סיירוקס . מנסים להפציץ בהתחלה ואחרי כמה באטצ׳ים טובים חותכים במינונים כי יש סיבה לזה לא סתם הסיבה היא רווח יותר גדול , ומי שנפגע פה הוא הצרכן .אני יכול להעיד שאני התחלתי עם רפואי מבית מרקחת פה בישראל , אורגנון הולנדי , והסוסטנון פשוט העיף אותי , אחרי שעברתי לחברות אחרות הרגשתי בהבדלים .
תנסה ותראה , אם יש לך אפשרות להשיג רפואי תילך על רפואי

תודה על התגובה ליאור , בכל אופן הסייקל כבר נרכש - אנסה אותו ואם לא אתלהב סייקל הבא אעשה רפואי זה בוודאות .
תודה על חוות הדעת ידידי

תכלס חבל על הכסף טסט רפואי מאוד מאוד יקר אתה יכול למצוא חומרים אנדרגראונד ממקור אמין שעובדים ממש אותו דבר!!!ולגבי החברות שציינו כאן תבין דבר אחד ברגע שיד ישראלית נוגעת במשהו מתחילה לעלות הטמעות והבצע כסף.. רק מה הבעייה שכול אותם דילרים חמורים והם שוכחים שהם למעשה הורסים מוצרים שחלקם באמת מיוצרים בארץ והם ברמה טובה מאוד!!! וככה נאבד האמון באותם חברות שהאנשים האלה מושכים בהן בחוטים מאחורי הקלעים..אני מקוה שהבנת משהו ממה שאמרתי

• פותח/ת השרשור
תכלס חבל על הכסף טסט רפואי מאוד מאוד יקר אתה יכול למצוא חומרים אנדרגראונד ממקור אמין שעובדים ממש אותו דבר!!!ולגבי החברות שציינו כאן תבין דבר אחד ברגע שיד ישראלית נוגעת במשהו מתחילה לעלות הטמעות והבצע כסף.. רק מה הבעייה שכול אותם דילרים חמורים והם שוכחים שהם למעשה הורסים מוצרים שחלקם באמת מיוצרים בארץ והם ברמה טובה מאוד!!! וככה נאבד האמון באותם חברות שהאנשים האלה מושכים בהן בחוטים מאחורי הקלעים..אני מקוה שהבנת משהו ממה שאמרתי

תשמע סל הקניות שלי יצא מאוד זול כי אני היד השניה שנוגעת במוצרים ישר מהספק אז ככה שאני די שבע רצון מכל הרכישה.

לגבי ההרגשה - אדע בהמשך .

תעדכן אותנו לגבי הסייקל , לגבי המשקל שתעלה זה בעיקר הרבה נוזלים מהדיבול אז אחרי הסייקל זה הכי טוב לבדוק , בכל מקרה בהצלחה אל תתבאס מהתגובות כאן יכול להיות שקיבלת משהו טוב אז תן בראש

• פותח/ת השרשור
תעדכן אותנו לגבי הסייקל , לגבי המשקל שתעלה זה בעיקר הרבה נוזלים מהדיבול אז אחרי הסייקל זה הכי טוב לבדוק , בכל מקרה בהצלחה אל תתבאס מהתגובות כאן יכול להיות שקיבלת משהו טוב אז תן בראש

קבלתי את אותו החומר שהעיף את חבר שלי בסייקל האחרון אז אני מרגיש טוב בכך, אעשה אירובי 25 דק לאחר אימון בתוספת פרווירון להורדת נוזלים ואני אמזער את הצטברות הנוזלים מהדיבול - בנוסף אני כרגע בסייקל קלן אז יש זמן עד תחילת הסייקל.

נערך לאחרונה:
אתה חייב להבין שלהעיף זה מונח יחסי, זה כל מה שאני אומר.

נגיד שחבר שלך "עף" איתו 5 קילו והיה מבסוט עד הגג כי עד עכשיו הוא שבר שיניים בשביל לעלות קילו
ונגיד שהוא היה לוקח רפואי והיה עולה 10 קילו (סתם נגיד), אז הוא היה אומר על אטלס שהם על הפנים.

אתה מבין, הכל עניין של פרופורציות בסך הכל.

עכשיו כולם מדברים על גדילה גדילה גדילה.
חשבת פעם גם על העובדה שאתה קונה רפואי אתה מקבל חומר בטוח לשימוש פי 10000?
קח ויאל לבדיקה של מיקרואורגניזמים פתוגניים במעבדה ותשווה מול תוצאה של רפואי.
קפיש?

זה לא מסתכם רק בתוצאות על הנייר

לגבי חומרים רפואים,אני מניח שהמיעט כאן משוג אותם ממש מבתי מרקחת ישירות,איך אפשר לדעת שמה שאתה מקבל מהדילר זה באמת חומר רפואי ולא זיוף (לא בדיעבד) אלה ישר על פי המראה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית