הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שאלה : Dianabal

• פותח/ת השרשור serjok
  • פורסם בתאריך

serjok

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום לכולם ושבוע מבורך
התחלתי להשתמש בדיאנהבול כדורים
איך לקחת באיזה אופן קניתי 100 כדורים
לקחת לפני האוכל או אחרי?
האם לשלב אם זה כדורים האלה עוד כדורים להקל על הנזק לכבד?
כל תשובה אפשרי תתקבל בברכה
מעולם לא השתמשתי בתוספים מכל סוג שהוא לפניכן
אני בן 22
גובה 1.78
שוקל 74
אשמח לקבל תפריט מתאים תודה מראש

אין אני לא מבין אנשים באמת שלא,לא אכפת לך מהבריאות שלך?אתה קופץ לסטרואידים עוד לפני שהתחלת להתאמן?
תפסיק לקחת אותם במיידי לפני שתגרום לעצמך נזק בלתי הפיך.

אלוהים ישמור לא יודע אם לצחוק או לבכות...
אני לפעמים לא מבין איך הראש של האנשים האלה עובד, פשוט בוחרים סטרואיד רנדומלי רק קוראים עליו מה הוא עושה בדיאבד ומתחילים להתשמש?
ועוד הכי מצחיק זה מכל הדברים שאתה עושה לעצמך עכשיו אתה דואג לכבד שלך שהוא אולי בתחתית הרשימה של הנזקים של לקחת דיבול ONLY, ואפילו בלי לתכנן שום PCT ... על מה אני מדבר, אפילו לא לתכנן את המינון שלך.
ואפילו בהנחה והסייקל היה מושלם אתה באמת פאקינג מבקש תפריט תזונה?!?!? כאילו אפילו בזה אין לך מושג!??! אתה מבין שלהבין בתזונה יותר קריטי מכל סטרואיד שלא תקח נכון? ברור שלא , אחרת לא היית מבקש כזה דבר.
יש לך המון ללמוד והמון טעויות עוד לעשות בדרך לחומרים תתחיל להתאמן טבעי ולהבין את הבסיס קודם כל.

באמת אחי אל תפגע גם אם התגובה שלי קצת חריפה מידי זה במטרה לעורר אותך! אני לא יודע לאיזה באדיבילדר הקשבת שם במכון אבל כדאי שתפסיק זה לפני שיהיה מאוחר מידי..

כדי לך כבר לזרוק את הכדורים במקום להריץ דיבול בלי טסט ופיסיטי מסודר.גם לפי השאלות שלך אפשר להבין שאין לך מןשג באימונים ותזונה עדיף תירד מזה..

תפריט תבנה לעצמך עם הדיאטנית לגבי הכדורים ביגלל שקנית רק 100 ואתה עם ידע בתחת אז תקח גג 30 מ"ג ליום אחרי אוכל הפרשי 4 שעות בין כדור לכדור לא צריך לפי דעתי מנקים וכאלה בכל זאת אתה לא הולך להפגיז פה באיזה משו תקח בחשבון שהדבר היחיד שהולך לצאת לך מהסייקל הזה זה עליה של כמה קילו של מים ושבוע אחר כך אתה תרד אותם ,בהצלחה

תפריט תבנה לעצמך עם הדיאטנית לגבי הכדורים ביגלל שקנית רק 100 ואתה עם ידע בתחת אז תקח גג 30 מ"ג ליום אחרי אוכל הפרשי 4 שעות בין כדור לכדור לא צריך לפי דעתי מנקים וכאלה בכל זאת אתה לא הולך להפגיז פה באיזה משו תקח בחשבון שהדבר היחיד שהולך לצאת לך מהסייקל הזה זה עליה של כמה קילו של מים ושבוע אחר כך אתה תרד אותם ,בהצלחה

שמע אתה טמבל רצח אם אתה ממליץ לבן אדם לקחת דיבול לבד,ועוד בלי פיסיטי,שמע עדיף שלא תגיב בכלל.

מה טמבל רצח מי ישמע הוא הולך לקחת טסט או משו זה כולה 30 מג דיבול הגוף שלו אחרי סייקל כזה יתאושש והוא לא צריך על כזה דבר לקחת פי סי טי

מה טמבל רצח מי ישמע הוא הולך לקחת טסט או משו זה כולה 30 מג דיבול הגוף שלו אחרי סייקל כזה יתאושש והוא לא צריך על כזה דבר לקחת פי סי טי
שמע אתה אידיוט,אני לא יודע למה אני בכלל טורח להגיב לך.

תרגיעו, אין צורך בלברך אחד את השני.
פותח הפוסט, כדי שתעבור על הנעוצים ותריץ חיפוש. אם בכל זאת אתה מתחיל, פתח לוג כדי שכולם יוכלו ללמוד מה לא לעשות.

ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך בנושא, במקום להטיף לך, זה שתמשש את הפיטמות שלך פעמיים ביום. פעם בבוקר ופעם בערב.

שלום לכולם ושבוע מבורך
התחלתי להשתמש בדיאנהבול כדורים
איך לקחת באיזה אופן קניתי 100 כדורים
לקחת לפני האוכל או אחרי?
האם לשלב אם זה כדורים האלה עוד כדורים להקל על הנזק לכבד?
כל תשובה אפשרי תתקבל בברכה
מעולם לא השתמשתי בתוספים מכל סוג שהוא לפניכן
אני בן 22
גובה 1.78
שוקל 74
אשמח לקבל תפריט מתאים תודה מראש

למה דווקא די-בול?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית