תוכנית עובר לתוכנית AB

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
החלטתי להחליף תוכנית שתהיה בנפח יותר גבוה...
אני רוצה לראות איך זה יעבוד עליי, מקסימום אני יחזור לSS.
אז הנה:

אימון A: חזה,יד אחורית,כתפיים.

חזה-
לחיצת חזה 3X10
לחיצת חזה שיפוע חיובי 3X8

יד אחורית-
לחיצת צרפתית 3X8
לחיצה צרה שיפוע חיובי 2X10

כתפיים-
מילטרי פרס 3X6
חתירה 2X10

אימון B: רגליים,יד קדמית,גב

רגליים-
סקוואט 2X8
דדליפט קלאסי 3X6
מכרעיים 2X8

יד קדמית-
כפיפת מרפקים בעמידה 2X10
כפיפת מרפקים בישיבה 3X8

גב-
בנט אובר 3X10
מתח 3X6

יש לציין שאני מתאמן בבית, ויש לי רק מוט אולימפי,ספה,ומתח.
עד כה הסתדרתי עם הציוד הזה, ולפי התוכנית שבניתי אין צורך בציוד מיוחד אחר...
אז אם יש תרגילים שאתם רוצים להמליץ לי לשנות אז הם כמובן לא יכולים להיות לחיצת רגליים במכונה, כי אין...
אז כל שינוי שצריך לעשות בבקשה תגידו,
תודה...

עניתי לך בפורום השני .. תסתכל
עריכה: העתקתי את תגובה שלי מהפורום השני

לא מבין מה החלוקה הזאת.. הבנחה שאתה לא עובד כמו כוסית לבצע סקוואט,דדליפט ובנט אובר באותו אימון פשוט לא אפשרי
במקומך היית עושה עושה רגליים אימון נפרד ופלג גוף עליון מחלק לגב יד אחורית a וחזה יד קדמית כתפיים b
זה יוצא ABC אבל תאמין לי החלוקה עדיפה בהרבה אם המטרה שלך זה להגיע רענן לכל קבוצת שריר ומשתמש במשקל מקסימלי בלי להגיע עייף

נערך לאחרונה:
חלאס עם כל הילדים והפורום השני. אם אתם מדברים פה אז דברו פה.

אני לא מבין אנשים שעוזבים תוכנית שעובדת ועוברים לתוכנית אחרת כי בפיתוח גוף צריך "נפח יותר גבוה".

• פותח/ת השרשור
באמת כי כבר אני הולך לאימון בלי כיף אז חשבתי שיהיה לי יותר כיף להכין תוכנית AB לגוון קצת..
אם אפשר להגיד לי מה לשנות או להוסיף או להחסיר אני ישמח,
שוב תודה..

באמת כי כבר אני הולך לאימון בלי כיף אז חשבתי שיהיה לי יותר כיף להכין תוכנית AB לגוון קצת..
אם אפשר להגיד לי מה לשנות או להוסיף או להחסיר אני ישמח,
שוב תודה..

עזוב אחי. אל תקשיב לכל המאותגרים חברתית שיש פה. תעשה מה שעושה לך טוב ומה שמשרת את המטרות שלך הכי טוב. בסה"כ ממה שהבנתי אתה לא רוצה להיות איזה PL או WL, אז תעשה מה בראש שלך וזהו.

עזוב אחי. אל תקשיב לכל המאותגרים חברתית שיש פה. תעשה מה שעושה לך טוב ומה שמשרת את המטרות שלך הכי טוב. בסה"כ ממה שהבנתי אתה לא רוצה להיות איזה PL או WL, אז תעשה מה בראש שלך וזהו.

מסכים איתך אם המטרה היחידה זה לעשות כיף שיעשה מה שבראש שלו .

מסכים איתך אם המטרה היחידה זה לעשות כיף שיעשה מה שבראש שלו .

בסופו של דבר, אתה עושה מה שעושה לך טוב. לך לדוגמא זה להיות חזק (תקן אותי אם אני טועה).

אז לדעתי אם אתה עושה משהו ואתה לא נהנה ממנו, לא שווה לעשות אותו..

בסופו של דבר, אתה עושה מה שעושה לך טוב. לך לדוגמא זה להיות חזק (תקן אותי אם אני טועה).

אז לדעתי אם אתה עושה משהו ואתה לא נהנה ממנו, לא שווה לעשות אותו..

אני מתאמן לספורט מסויים .
אני שונא לרוץ ואני בכל זאת עושה את זה ...

והגישה "של הדבר הכי חשוב בחיים זה להנות" היא דרך חיים דפוקה .

אני לא יגיד מה שאני רוצה, אבל זה אותו משפט שבגלל זה נתת לי באן לפני כמה ימים.

גם ללכת לעבודה כל בוקר זה לא כיף, אבל זה יותר מתגמל כלכלית מלמחזר בקבוקים.

לא מסכים. דבר ראשון עבודה זה לא בהכרח דבר לא כיף, למשל את העבודה שלי אני די אוהב.

דבר שני, קצת קשה להשוות עבודה לאימונים, כי ללא עבודה אין כסף ואין חיים.
ונראה לי שאם תחרוג ממוסכמות הפורום פה בנושא אימונים, שום דבר נוראי וקטסטרופלי יקרה.

לא מסכים. דבר ראשון עבודה זה לא בהכרח דבר לא כיף, למשל את העבודה שלי אני די אוהב.

דבר שני, קצת קשה להשוות עבודה לאימונים, כי ללא עבודה אין כסף ואין חיים.
ונראה לי שאם תחרוג ממוסכמות הפורום פה בנושא אימונים, שום דבר נוראי וקטסטרופלי יקרה.

שום דבר לא יקרה גם אם הוא לא יתאמן בכלל .
המוסכמות הן לא שהפורום אלא של כל מי שמתאמן לא במטרה להראות טוב .

אני מתאמן לספורט מסויים .
אני שונא לרוץ ואני בכל זאת עושה את זה ...

והגישה "של הדבר הכי חשוב בחיים זה להנות" היא דרך חיים דפוקה .

איפה אתה רואה שאמרתי שזה הדבר הכי חשוב. התכוונתי, שבענייני פנאי, תחביב ותעסוקה מעבר למשהו הכרחי כמו עבודה לא שווה לעשות משהו שגורם לך סבל, אי נוחות, חוסר נעימות וכד'.

ואני לא מדבר על כאבי אימונים, כי גם לי כואב שאני עושה סקוואט ודדליפט, אבל בסופו של דבר אני רואה את התוצאות וזה מה שעושה לי טוב. אם לא הייתי רואה תוצאות, לא הייתה לי את הרגשת הסיפוק, ואז זה לא שווה את זה.. מבין?

איפה אתה רואה שאמרתי שזה הדבר הכי חשוב. התכוונתי, שבענייני פנאי, תחביב ותעסוקה מעבר למשהו הכרחי כמו עבודה לא שווה לעשות משהו שגורם לך סבל, אי נוחות, חוסר נעימות וכד'.

ואני לא מדבר על כאבי אימונים, כי גם לי כואב שאני עושה סקוואט ודדליפט, אבל בסופו של דבר אני רואה את התוצאות וזה מה שעושה לי טוב. אם לא הייתי רואה תוצאות, לא הייתה לי את הרגשת הסיפוק, ואז זה לא שווה את זה.. מבין?

אני לא מסכים איתך .

עזוב LITTLE, אתה מדבר פה עם HARDCORES, אצלם יש רק דבר אחד בחיים וזה להתאמן. אם לא נשבור שיא בסקוואט החיים שלנו הם כישלון.

איזה מזל שיש לי תענוגות אחרים (ואני שחיף שמן, מה אכפת לי אבל כל עוד אני מאושר).

מעבר לכך, COLDFIRE, אני כרגע עובד HST. תוכנית הרבה יותר מעניינת ומגוונת מ SS (גם יותר קשה, תלוי איך מסתכלים על זה). אבל תמשיך לחשוב שאתה הארדקור שמבין עניין, ואני אמשיך להתאמן מגוון ומאתגר כדי לא להשתעמם "מבלי" לראות תוצאות.

זכותך. לדעתי, יש דברים ששווה להתאמץ ולחרבן קוביות בשבילם. אבל אם אתה מתאמץ ובסופו של דבר מבין שזה לא משרת את המטרה שלך, אז כל זה היה לשווא.

עם זה אני מסכים .
וגישה של ראש קשה וחוסר ויתור עצמי זה דבר טוב בחיים בלי קשר לאימונים בכלל .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית