הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית עובר לתוכנית AB

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
החלטתי להחליף תוכנית שתהיה בנפח יותר גבוה...
אני רוצה לראות איך זה יעבוד עליי, מקסימום אני יחזור לSS.
אז הנה:

אימון A: חזה,יד אחורית,כתפיים.

חזה-
לחיצת חזה 3X10
לחיצת חזה שיפוע חיובי 3X8

יד אחורית-
לחיצת צרפתית 3X8
לחיצה צרה שיפוע חיובי 2X10

כתפיים-
מילטרי פרס 3X6
חתירה 2X10

אימון B: רגליים,יד קדמית,גב

רגליים-
סקוואט 2X8
דדליפט קלאסי 3X6
מכרעיים 2X8

יד קדמית-
כפיפת מרפקים בעמידה 2X10
כפיפת מרפקים בישיבה 3X8

גב-
בנט אובר 3X10
מתח 3X6

יש לציין שאני מתאמן בבית, ויש לי רק מוט אולימפי,ספה,ומתח.
עד כה הסתדרתי עם הציוד הזה, ולפי התוכנית שבניתי אין צורך בציוד מיוחד אחר...
אז אם יש תרגילים שאתם רוצים להמליץ לי לשנות אז הם כמובן לא יכולים להיות לחיצת רגליים במכונה, כי אין...
אז כל שינוי שצריך לעשות בבקשה תגידו,
תודה...

בזיון, לחשוב שהדרך הנכונה להתאמן היא כזאת שמובילה לתוצאות, כשיש דברים הרבה יותר קלים שאפשר לעשות במקום.

בטח שאפשר להנות. גם מהדרך וגם מהתוצאות. פשוט לפעמים צריך לבחור בין סיפוק מיידי להשגת מטרות ארוכות טווח.

מי שאין לו מטרה באימון פרט להנאה מיידית, זה באמת הרבה פחות משנה מה שיעשה באימון. העיקר שיהנה. מצד שני, זה נכון שמי שסובל מהאימונים כנראה גם לא יתקדם יותר מידי, ואז אולי באמת עדיף לו למצוא תוכנית אחרת. מצד שלישי, אם התוכנית החדשה שלו תקדם אותו, היא כנראה לא תהיה עד כדי כך שונה מהקודמת, אז אולי עדיף פשוט להפסיק להיות נקניק.

עזוב LITTLE, אתה מדבר פה עם HARDCORES, אצלם יש רק דבר אחד בחיים וזה להתאמן. אם לא נשבור שיא בסקוואט החיים שלנו הם כישלון.

איזה מזל שיש לי תענוגות אחרים (ואני שחיף שמן, מה אכפת לי אבל כל עוד אני מאושר).

מעבר לכך, COLDFIRE, אני כרגע עובד HST. תוכנית הרבה יותר מעניינת ומגוונת מ SS (גם יותר קשה, תלוי איך מסתכלים על זה). אבל תמשיך לחשוב שאתה הארדקור שמבין עניין, ואני אמשיך להתאמן מגוון ומאתגר כדי לא להשתעמם "מבלי" לראות תוצאות.

אני לא מבין אם אתה באמת לא מבין מה אומרים לך או שאתה משחק אותה בשביל הוויכוח.

אצלך, כל דבר שגורם לך להיות רציני לרגע נקרא hardcore פתאום.

צר לי להודיע לך אבל אי אפשר לעשות רק מה שכיף בחיים לא הזמן. זו לא בדיוק התוכנית שאלוהים מתכנן בשבילך. יש הרבה דברים שאני לא אוהב לעשות אבל אני עושה אתם כדי להשיג מטרה מסויימת. אם אתה לא יודע לסבול קצת ולהתאמץ בשביל להשיג מטרה כלשהי, לא תשיג כלום בחיים. והדברים שתשיג, לא תהנה מהם. בין אם זה באימונים או כל דבר אחר.

אם אין לך מטרה באימונים ואתה בא סתם בשביל הקטע, אז זה לא הופך אותי ל hardcore. זה הופך אותך לילדה שבאה לזיין את השכל. תפרוש מהניהול אם זה המצב.

אתה עושים צחוק או מה ?
יש הנאה רגעית ויש סבל שמוקדש בשביל הנאה שתבוא יותר מאוחר וכנראה שתביא יותר סיפור מההנאה הרגעית שבקושי עמלנו בשבילה?
דוגמא קלאסית אישה סובלת בהריון בשביל הנאה שתבוא בסופו אם זאת היא יכלה לחיות אתחייה ולהנות הנאה יותר מתונה מבלי הילד והסבל שבהריון אבל כנראה שאותו סבל השתלם לה בסופו של דבר

עדיף למצוא משהו מגוון שלא עובד, כדי שיהיה מאתגר.
אני לא מבין אם אתה באמת לא מבין מה אומרים לך או שאתה משחק אותה בשביל הוויכוח.
אתה אומר שאני (לדוגמא) עובד במשהו מגוון שלא עובד, כדי שיהיה לי אתגר. ועכשיו אתה כאילו מתמם כאילו אני זה שלא מבין את הדברים?
לא כפרע, אתה זה שלא מבין מה אומרים לך.

אצלך, כל דבר שגורם לך להיות רציני לרגע נקרא hardcore פתאום.
האמרה הראשונה שלך כפי שציטטי היא מימרה של ההפך הגמור מרציני, אולי יותר בכיון של אווילי (לא אשמתי שאתה לא מבין ציניות).
זה מאחר ו:
צר לי להודיע לך אבל אי אפשר לעשות רק מה שכיף בחיים לא הזמן. זו לא בדיוק התוכנית שאלוהים מתכנן בשבילך. יש הרבה דברים שאני לא אוהב לעשות אבל אני עושה אתם כדי להשיג מטרה מסויימת. אם אתה לא יודע לסבול קצת ולהתאמץ בשביל להשיג מטרה כלשהי, לא תשיג כלום בחיים. והדברים שתשיג, לא תהנה מהם. בין אם זה באימונים או כל דבר אחר.
רוב האנשים שהולכים לחדר כושר עושים זאת למטרה של כיף והנאה בין היתר.
הטענה שלך די מפגרת ואל תכליל אותה על אספקטים אחרים בחיים. אנשים משחקים כדורגל בשכונה כי הם נהנים לשחק כדורגל בשכונה, זה אומר שפתאום כל שחקן כדורגל בשכונה יצטרך לעשות אימונים של כדורגלנים מהפריימר ליג?
כנראה שלא, לכן אתה מגוחך ומשחק אותה HARDCORE, אין פה שום קשר לרצינות ויש עוד דרכים אחרות להגיע לתוצאות (כמו ש2+2=4 אבל 2 זה מספר מעצבן אז בא לי לעשות 1+3).

אם אין לך מטרה באימונים ואתה בא סתם בשביל הקטע, אז זה לא הופך אותי ל hardcore. זה הופך אותך לילדה שבאה לזיין את השכל. תפרוש מהניהול אם זה המצב.
אני חושב שאני מנהל פה כי אני עוזר לאנשים, וזה לא העסק שלך או שלהם מה המטרות הנשגבות שלי.
היית כבר מנהל ונכשלת בזה כנראה, אז במקום להציע הצעות בשבילי אני מציע לך לשתוק.

נערך לאחרונה:
קח קורספיט למשל. יש להם מאות תרגילים ושיטות עבודה.
אם הכל היה אפשרי לעשות בשיטה אחת, בשביל מה יש כל כך הרבה דרכים? אימונים? תרגילים?
כי אולי זה כן מאתגר ואולי כן רואים מזה תוצאות.
אני די חולק עליך שהם נקניקים.

כן הם נקניקים , לפחות רובם .

קח קורספיט למשל. יש להם מאות תרגילים ושיטות עבודה.
אם הכל היה אפשרי לעשות בשיטה אחת, בשביל מה יש כל כך הרבה דרכים? אימונים? תרגילים?
כי אולי זה כן מאתגר ואולי כן רואים מזה תוצאות.
אני די חולק עליך שהם נקניקים.

מי שעושה קרוספיט הוא לא נקניק. קרוספיט זאת אחלה שיטה בשביל להשיג את המטרות שהיא מתיימרת להשיג.

מי שבוחר בדרך פחות יעילה להשגת המטרות שהוא מעוניין בהם, נקניק או לא נקניק, עושה טעות, לפחות מבחינת המטרות האלה.

אתה אומר שאני (לדוגמא) עובד במשהו מגוון שלא עובד, כדי שיהיה לי אתגר. ועכשיו אתה כאילו מתמם כאילו אני זה שלא מבין את הדברים?
לא כפרע, אתה זה שלא מבין מה אומרים לך.

כן, אתה עדיין לא מבין את הדברים.

האמרה הראשונה שלך כפי שציטטי היא מימרה של ההפך הגמור מרציני, אולי יותר בכיון של אווילי (לא אשמתי שאתה לא מבין ציניות).
זה מאחר ו:
רוב האנשים שהולכים לחדר כושר עושים זאת למטרה של כיף והנאה בין היתר.
הטענה שלך די מפגרת ואל תכליל אותה על אספקטים אחרים בחיים. אנשים משחקים כדורגל בשכונה כי הם נהנים לשחק כדורגל בשכונה, זה אומר שפתאום כל שחקן כדורגל בשכונה יצטרך לעשות אימונים של כדורגלנים מהפריימר ליג?
כנראה שלא, לכן אתה מגוחך ומשחק אותה HARDCORE, אין פה שום קשר לרצינות ויש עוד דרכים אחרות להגיע לתוצאות (כמו ש2+2=4 אבל 2 זה מספר מעצבן אז בא לי לעשות 1+3).
בוא נעשה סקר ונשאל אנשים אם הם באו בשביל הכיף או בשביל לראות תוצאות.

שאני אזכיר לך? קוביות אחי!!! יד קדמית גדולה וחזה ענק!!!

אני חושב שאני מנהל פה כי אני עוזר לאנשים, וזה לא העסק שלך או שלהם מה המטרות הנשגבות שלי.
היית כבר מנהל ונכשלת בזה כנראה, אז במקום להציע הצעות בשבילי אני מציע לך לשתוק.

אין לי בעיה עם זה שאתה עוזר לאנשים. הבעיה היא שאתה רוב הזמן עסוק בלהגיד שכולם hardcore ואתה היחיד עם ההיגיון שמתאמן בשביל הכיף.

תעשה סקר למה אנשים מפסיקים להגיע לחדר כושר. רובם יגידו לך ש"כן ראיתי תוצאות והרגשתי יותר טוב אבל כבר נמאס לי".

אין לי בעיה עם זה שאתה עוזר לאנשים. הבעיה היא שאתה רוב הזמן עסוק בלהגיד שכולם hardcore ואתה היחיד עם ההיגיון שמתאמן בשביל הכיף.

הבעיה היא שאתה מסיק בצורה מטופשת שאני קורא לכולם הארדקור, ועוד יותר בצורה מטופשת שאני היחידי שאשכרה הולך לחדר כושר כי להתאמן זה כיף ותחביב ולא רק השגים אישיים ולהשוויץ למי יש יותר גדול.

אני סיימתי פה.

תעשה סקר למה אנשים מפסיקים להגיע לחדר כושר. רובם יגידו לך ש"כן ראיתי תוצאות והרגשתי יותר טוב אבל כבר נמאס לי".

הבעיה היא שאתה מסיק בצורה מטופשת שאני קורא לכולם הארדקור, ועוד יותר בצורה מטופשת שאני היחידי שאשכרה הולך לחדר כושר כי להתאמן זה כיף ותחביב ולא רק השגים אישיים ולהשוויץ למי יש יותר גדול.

אני סיימתי פה.

אתה לא מבין שאנחנו לא רוצים להיות כמו כולם ...
להיות ממוצע זה הדבר הכי גרוע בחיים .

אני סיימתי פה.

כן, ואתה יודע למה הם מפסיקים לראות תוצאות? כי הם נקבות מזוינות עם מאמנים מזוינים שלא יודעים איך לגרום להם להתקדם, והם לא יודעים איך לעשות את זה בעצמם. זה באמת מאייש להשאר כל הזמן על 100 קילו דדליפט ו 80 קילו בנץ'.

אם זה תחביב בשבילך אז יש גם מטרות. אם אין מטרות וזה לכיף אתה מבזבז את הזמן של כולנו פה כי אתה במיעוט.

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן בשביל שאני ירגיש טוב עם עצמי, ולא ירגיש חלש פיזית..
מנטאלית גם יישתפר בעקבות האימונים...
עד כה הייתי די רזה וזה לא הרגשה מי יודע מה טובה אני מעדיף להיות גדול וחזק..
מתאמן גם כמובן כדי להשיג גוף טוב, לא בשביל בנות כי אם בנות ירצו אותי זה לא יהיה בגלל הגוף שלי..
אבל זה כבר סיפור אחר, מתאמן כדי שאני ירגיש שהצלחתי להשיג משהו שוואלה, רציתי אותו.
אני לא רוצה להיות PL או WL או מה שזה לא יהיה..
מתאמן לכיף, ולהרגשה...
שזה חלק מהכיף..

נחזור לנושא, בסופו של דבר אני עושה ABC בעצות של TAL S אני עושה אימון רגליים בנפרד..
זה הסדר:

A: גב,יד אחורית.
B: חזה,כתפיים,יד קדמית.
C: רגליים.

אימון A: גב,יד אחורית.
גב:
בנט אובר - 3X10
מתח - 3X6

יד אחורית:
לחיצת צרפתית - 3X8
לחיצה צרה שיפוע חיובי - 2X10

אימון B: חזה,כתפיים,יד קדמית.
חזה:
לחיצת חזה - 3X10
לחיצת חזה שיפוע חיובי - 3X8

כתפיים:
מילטרי פרס - 3X6
חתירה - 2X10

יד קדמית:
כפיפת מרפקים בעמידה - 2X10
כפיפת מרפקים בישיבה - 3X8

אימון C: רגליים.
רגליים:
סקוואט - 2X8
דדליפט קלאסי- 3X6
מכרעיים - 2X8

הזכרתי כבר בתחילת הפוסט שיש ברשותי רק מוט אולימפי וספה, ושעד כה הסתדרתי עם הציוד הזה..
חוץ מזה אני לא מתכנן לקנות כלום חוץ מפלטות שיהיה עוד משקל...
אני חושב שכדאי להוסיף גם עוד תרגיל לגב אבל אני לא מוצא משהו, יש דדליפט אבל אני עושה דדליפט כבר באימון רגליים...
מסור זה כמו בנט אובר נכון?
אם תוכלו לעזור לי בבקשה אתם מבינים יותר ממני בעניינים האלו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית