הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תוכנית עובר לתוכנית AB

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
החלטתי להחליף תוכנית שתהיה בנפח יותר גבוה...
אני רוצה לראות איך זה יעבוד עליי, מקסימום אני יחזור לSS.
אז הנה:

אימון A: חזה,יד אחורית,כתפיים.

חזה-
לחיצת חזה 3X10
לחיצת חזה שיפוע חיובי 3X8

יד אחורית-
לחיצת צרפתית 3X8
לחיצה צרה שיפוע חיובי 2X10

כתפיים-
מילטרי פרס 3X6
חתירה 2X10

אימון B: רגליים,יד קדמית,גב

רגליים-
סקוואט 2X8
דדליפט קלאסי 3X6
מכרעיים 2X8

יד קדמית-
כפיפת מרפקים בעמידה 2X10
כפיפת מרפקים בישיבה 3X8

גב-
בנט אובר 3X10
מתח 3X6

יש לציין שאני מתאמן בבית, ויש לי רק מוט אולימפי,ספה,ומתח.
עד כה הסתדרתי עם הציוד הזה, ולפי התוכנית שבניתי אין צורך בציוד מיוחד אחר...
אז אם יש תרגילים שאתם רוצים להמליץ לי לשנות אז הם כמובן לא יכולים להיות לחיצת רגליים במכונה, כי אין...
אז כל שינוי שצריך לעשות בבקשה תגידו,
תודה...

dark muse גם אני לא מסכים איתך. אתה אומר שלא אכפת לך מהתוצאות אלא העיקר שתהנה בדרך? או לחלופין שאתה מוכן להקריב מהתוצאה העיקר שתהנה בדרך?

תעשה סקר למה אנשים מפסיקים להגיע לחדר כושר. רובם יגידו לך ש"כן ראיתי תוצאות והרגשתי יותר טוב אבל כבר נמאס לי".

הבעיה היא שאתה מסיק בצורה מטופשת שאני קורא לכולם הארדקור, ועוד יותר בצורה מטופשת שאני היחידי שאשכרה הולך לחדר כושר כי להתאמן זה כיף ותחביב ולא רק השגים אישיים ולהשוויץ למי יש יותר גדול.

אני סיימתי פה.

צר לי לאכזב אותך אבל מי שהיה רואה תוצאות במכון כושר היה ממשיך עוד ועוד ועוד, אבל להיות חטוב על 75 קילו זה לא בדיוק פסגת האולימפוס.

צר לי לאכזב אותך אבל מי שהיה רואה תוצאות במכון כושר היה ממשיך עוד ועוד ועוד, אבל להיות חטוב על 75 קילו זה לא בדיוק פסגת האולימפוס.

שטויות. למה כ"כ קשה לך לקבל שיש אנשים שמתאמנים פשוט בשביל הכיף?

שטויות. למה כ"כ קשה לך לקבל שיש אנשים שמתאמנים פשוט בשביל הכיף?

מה זה כיף? אתה מקבל כיף מהלכנס למכון ולעשות שטויות שנים על גבי שנים בלי שום שינוי?
הכיף שלי זה לשבור שיאים. הכיף של גיי קאטלר זה 60ס"מ יד קדמית. אין אנשים שקמים ואומרים: יאללה, אני אלך להתאמן היום במכון ואני אהנה בלי קשר למה שאני אעשה שם.

מי שאומר את זה משקר לעצמו ולאחרים.

הטענה שלך מכילה שלך הנחה ראשונית שגויה, שמה שאני עושה זה שטויות. שטויות עבורך הם דברים אשר לא מקדמים אותי במשקלי העבודה בצורה יעילה (תקן אותי אם אני טועה), ומכיוון שזו לא המטרה שלי, מה רע בלעשות "שטויות"?

אחדד באמצעות דוגמה. אתה למשל אוהב לשחות, פשוט לשחות. אסור לך לשחות סתם בשביל הכיף? אתה חייב לרצות לשחות בכדי להשתפר בזמנים? כמובן שהתשובה היא לא.

הטענה שלך מכילה שלך הנחה ראשונית שגויה, שמה שאני עושה זה שטויות. שטויות עבורך הם דברים אשר לא מקדמים אותי במשקלי העבודה בצורה יעילה (תקן אותי אם אני טועה), ומכיוון שזו לא המטרה שלי, מה רע בלעשות "שטויות"?

אחדד באמצעות דוגמה. אתה למשל אוהב לשחות, פשוט לשחות. אסור לך לשחות סתם בשביל הכיף? אתה חייב לרצות לשחות בכדי להשתפר בזמנים? כמובן שהתשובה היא לא.

שטויות זה דברים שלא מקדמים אותך למטרה. אם אין לך מטרה, ואתה באמת נהנה לבוא ולעשות משהו אקראי במכון -- be my guest. אני פשוט חושב שאין אנשים כאלה.

נעים להכיר. בזמן האחרון (שלושה חודשים) לאחר שהבנתי שאין לי בזמן הקרוב אפשרות להתקדם, אני בא אך ורק כי אני נהנה מכך. ממה אני נהנה? תוכנית המבוססת על בנצ', דדליפט, חתירה ופרס. בשלושת החודשים האחרונים עליתי במשקלי העבודה רק 5-10 קילו(ובהתחשב ברמה שלי כמתאמן, באמת שאי אפשר לקרוא לכך התקדמות) וירדתי בסביבות ה4-5 קילו במשקל גוף.

בוא נסכם את זה בצורה אחת - מי שלא מנסה להיות הכי טוב במה שהוא עושה ונותן הכל כדי להיות הכי טוב הוא אפס.
אתה הולך לסדנאות כתיבה יוצרת? קורא ספרות קלאסית ושירה בכדי לשפר את השפה שלך? לא נדמה לי. אוי, רגע, אתה כותב אבל, לא(פורמים ושות')? אפס!
אז אתה במיעוט. וזה גם משהו זמני לפי מה שאני מבין.
כן, זה זמני. והמצב ככל הנראה ישתנה בסוף החודש(אני מקווה, בכל אופן). אבל שוב, לבוא כדי להנות זו גם מטרה ,ואני מאמין שגם את נהנה בזמן האימון(זו אמנם לא המטרה שלך, אבל אתה עדיין נהנה).

נערך לאחרונה:
אם אתה לא מבין שיש עניין של סדר עדיפויות בחיים, אז מבחינה מנטלית אתה לא יותר מילד.
הנה, מוקדש לך("רוצה אני להיות גיבור, הכי שבעולם", מזכיר מישהו?)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחחחחחחחחחחחחח
תאמת אתה צודק...
אני גם יחסית בא כי זה כיף לי, אני אוהב להתלהב על אנשים במכון, זה למה שהכי כיף לעשות דדליפט, כי הם לא מזיזים את זה אפילו.
אין כמו לעשות שטויות במכון D:

SS זה קשה, מאתגר, וכיף. אבל הוא לא רוצה אז מה אתם רוצים ממנו? הוא עוד יחזור על 4 לSS שתקבל אותו חזרה 😛

חחחח ענק
איך אתה קופץ כל פעם שאפשר להלהיט את האווירה:victory:

אין כאן שום דבר מצחיק אנשים כמהו סתם משחיטים את הציוד בחדר כושר ומבזבזים מהזמן שלי, מתנכלים שעה עם כל החברותה על הבנץ פרס סתם כי כיף. לא עדיף ללכן לפארק הלאומי יש שם מכשירים במיוחד עבורכם.

אין כאן שום דבר מצחיק אנשים כמהו סתם משחיטים את הציוד בחדר כושר ומבזבזים מהזמן שלי, מתנכלים שעה עם כל החברותה על הבנץ פרס סתם כי כיף. לא עדיף ללכן לפארק הלאומי יש שם מכשירים במיוחד עבורכם.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בגן העצמאות יש אטרקציות אפילו טובות יותר

"אנשים כמוני"? קודם כל, אני לא משחיט שום ציוד, ושיטת האימון שלי לא שונה בהרבה מזו של הרוב פה (תרגילים מרוכבים בלי מבודדים). אז בבקשה, תחסוך ממני.
בכל אופן, בנוגע לכל שאר האנשים שמבזבזים את הזמן שלך, הם שילמו בדיוק כמוך ויש להם את אותה הזכות שלך יש להיות שם.

אז אתה תמים, אין אף אחד שבאמת הולך לשחות כי "כיף לו" לפחות לא יותר מX זמן מוגדר שמסתיים בד"כ אחרי חודש וחצי.
לדוגמא למה אנשים מבוגרים הולכים לשחות? כדי לשפר את הבריאות (והם רוב ה"שוחים" בבריכה ברוב הבריכות), כמובן שתמצא שיש כאלה שעושים את זה בשביל "הכיף" אבל כמה כאלו מכל המתאמנים באמת עושים כך? אולי 1%, מי שלא מתקדם בסופו של דבר פורש כי הוא מאבד עניין במעשה.
זה כמו לעבוד באותו מקום עבודה 10 שנים ולא להתקדם, מי שלא מתקדם במקום העבודה שלו הוא שבוז, אין לו כוח, כנראה עם הזמן גם יזלזל בעבודה ורק כאשר יאיים בפיטורים כנראה יתקדם (מסכן עד שתפס ביצים יכל לעשות את זה 5 שנים לפני כן, אם כי במצב של היום לא יודע כמה זה יעבוד 😛 ).

אוקיי, אז הוא פורש. אתה מציג זאת כדבר רע. אם המטרה היחידה של האימונים היתה הנאה, בהנחה שהם כבר לא משרתים את המטרה הזו, פרישה תהיה הבחירה הרציונלית.

dark muse גם אני לא מסכים איתך. אתה אומר שלא אכפת לך מהתוצאות אלא העיקר שתהנה בדרך? או לחלופין שאתה מוכן להקריב מהתוצאה העיקר שתהנה בדרך?

אני אומר שאם אתה לא נהנה מלעשות משהו שמוגדר כתחביב, אז זה עצוב.
אני אומר שבנושא המדובר, אפשר להגיע לתוצאות גם בדרכים אחרות (ועל ידי כך ליצור עניין).
SS תוכנית מעולה, אבל אחרי חודשיים+ שמתאמנים בה ומגיעים כבר קרוב לנקודה שקשה מאוד להתקדם, היא משעממת ומונוטונית.

ASDASD צודק פה במאה אחוז (פעם ראשונה שאני מסכים איתו נדמה לי).
הדוגמא על השחיה נהדרת. כל הזקנים ששוחים הם בטח אפסים, איך הם לא הלכו להתאמן עם מייקל פלפס כדי להיות הכי טובים בבית האבות.
גם כדורגל בשכונות. מה, יתכן ואנשים משחקים כדורגל כדי לנצח?! אז למה הם לא הולכים להתאמן עם מאמני כדורגל בכירים, לעשות שמיניות סביב קונוסים ולשפר את טכניקת אחזקת הכדור? איזה אפסים הם!! מה זה לשחק כדורגל בשביל הכיף...

אז אתה תמים, אין אף אחד שבאמת הולך לשחות כי "כיף לו" לפחות לא יותר מX זמן מוגדר שמסתיים בד"כ אחרי חודש וחצי.
לדוגמא למה אנשים מבוגרים הולכים לשחות? כדי לשפר את הבריאות (והם רוב ה"שוחים" בבריכה ברוב הבריכות), כמובן שתמצא שיש כאלה שעושים את זה בשביל "הכיף" אבל כמה כאלו מכל המתאמנים באמת עושים כך? אולי 1%, מי שלא מתקדם בסופו של דבר פורש כי הוא מאבד עניין במעשה.
זה כמו לעבוד באותו מקום עבודה 10 שנים ולא להתקדם, מי שלא מתקדם במקום העבודה שלו הוא שבוז, אין לו כוח, כנראה עם הזמן גם יזלזל בעבודה ורק כאשר יאיים בפיטורים כנראה יתקדם (מסכן עד שתפס ביצים יכל לעשות את זה 5 שנים לפני כן, אם כי במצב של היום לא יודע כמה זה יעבוד 😛 ).

זקנים שוחים על מנת לשמור על הבריאות שלהם, שזה מה שאפשר לעשות מאימונים בחדר כושר מבלי להגיע למשקלים מטורפים בכל תרגיל שהוא.
הרוב עושים את זה כי זה כיף להם, ולא באים ואומרים "אוף מה, עוד פעם לשחות בריכה, אין לי כוח" ושוחים.
אם זה לא היה כיף להם הם לא היו עושים את זה, ואין סיבה שאתה תעשה משהו שלא כיף לך במשהו שמוגדר כתחביב ולא כמקצוע (לכן ההשוואות פה פשוט מטופשות).

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית