הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט atg 3x3 130 kg

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
כמו בכותרת, משקל גוף 78 קילו. הסיפור בלוג אבל בקצרה יום בלי אוכל וקצת שינה- (התכנון היה ללכת על 140) הרגשתי שיש לי גם 3X5.

המטרה היא בסופו של דבר לתת סקוואט X2 משקל גוף בלי חגורה וATG, מתקדמים לאט לאט.

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד, בקרוב לא יהיה מקום על המוט 😃
יש פלטות רגילות גם, הבעיה שאסור להכשל איתם על הרצפה כי הם יישברו\ייתכלו\יישברו את הרצפה...ואני לא מסקביט בכלוב\אין מוטות ביטחון.

השיטה היחידה היא לשים באמפרים +פלטות רגילות אבל זה גם הורס את הרגילות. לא נורא

הא ותודה 😃

קח בחשבון שבATG אתה רפוי בתחתית - וזה רעיון רע, במיוחד כשהמשקלים כבדים. בנוסף, הברכיים שלך לא צפויות לאהוב את הרעיון של לעלות מהבאונס שלהן.
לא אומר שלא אפשרי - הרבה אנשים יותר חזקים ממני וממך עשו את זה עם משקלים כבדים מאוד - אבל זה משהו שחשוב לדעת.

בכל אופן מוניטין, כל הכבוד! :food-and-drink005:

• פותח/ת השרשור
קח בחשבון שבATG אתה רפוי בתחתית - וזה רעיון רע, במיוחד כשהמשקלים כבדים. בנוסף, הברכיים שלך לא צפויות לאהוב את הרעיון של לעלות מהבאונס שלהן.
לא אומר שלא אפשרי - הרבה אנשים יותר חזקים ממני וממך עשו את זה עם משקלים כבדים מאוד - אבל זה משהו שחשוב לדעת.

בכל אופן מוניטין, כל הכבוד! :food-and-drink005:

ידוע, אבל אני חושב שעד X2 משקל גוף זה לא משקל מטורף לרדת איתו לATG (אני מניח שזה יהיה סביבות 155-160) משם כבר אולי אני אעבור לLB רגיל ואעלה עד איזור ה180 (שזה הRM1 שאני מייחל לו עד ינואר על משהו כמו 77-78 קילו משקל גוף)
ותודה רבה אגב הפלאשים הנפיקו תמונת קאבר יפה לפייסבוק:
1170924_10153112840285652_1705147012_n.jpg

אני חושב שעד X2 משקל גוף זה לא משקל מטורף לרדת איתו לATG
המשקל הוא פשוט פונקציה של כמה אתה חזק. כמובן שכשהוא עולה משהו "קורס" - אנחנו רק צריכים לקוות שמה שיקרוס לא יהיה בטעות משהו שיגרום לפציעה (למשל אם הקוואדס לא מספיק חזקים - אתה פשוט לא תצליח לעלות. אבל אם מדובר על משהו שקשור בCORE או בעמוד השדרה עצמו, אתה מגדיל סיכוי לפציעה).

מאחל המון בהצלחה boxxx

• פותח/ת השרשור
המשקל הוא פשוט פונקציה של כמה אתה חזק. כמובן שכשהוא עולה משהו "קורס" - אנחנו רק צריכים לקוות שמה שיקרוס לא יהיה בטעות משהו שיגרום לפציעה (למשל אם הקוואדס לא מספיק חזקים - אתה פשוט לא תצליח לעלות. אבל אם מדובר על משהו שקשור בCORE או בעמוד השדרה עצמו, אתה מגדיל סיכוי לפציעה).

מאחל המון בהצלחה boxxx

ברור לך שאני אתקדם לשם לאט לאט ובהדרגה כלומר אחזק כל אספקט סביב הסקוואט כולל הסקוואט עצמו , למשל שפעם הבאה אני אלך על 3X3 זה יהיה ל135 או שאני אלך על 130 ל3X5 לאחר מכאן אלך על 140 לשלשה אחת או משהו וכו' וכו'... אני לא הולך פשוט לשים סקוואט X2 משקל גוף ולרדת איתו לATG לפני שנתתי לחזרות (משקל טיפה יותר נמוך) ושאני בטוח כמעט ב100 אחוז שאני שופף את המשקל. אני לא עושה מה שנקרא "להתאבד" על משקלים עם ATG (שים לב שרציתי ללכת על 140 3X3 ופשוט הרגשתי שעדיין אני לא שם אז בכלל לא ניסיתי , למרות שאחרי הסט ובהתחשב ביום שעברתי אני די בטוח שיש לי היום 140 לשלשה אחת כזאת אבל זה לא אומר שאימון הבא אני זורק עליי 140 ושופף אותו)

ברור לך שאני אתקדם לשם לאט לאט ובהדרגה כלומר אחזק כל אספקט סביב הסקוואט כולל הסקוואט עצמו , למשל שפעם הבאה אני אלך על 3X3 זה יהיה ל135 או שאני אלך על 130 ל3X5 לאחר מכאן אלך על 140 לשלשה אחת או משהו וכו' וכו'... אני לא הולך פשוט לשים סקוואט X2 משקל גוף ולרדת איתו לATG לפני שנתתי לחזרות (משקל טיפה יותר נמוך) ושאני בטוח כמעט ב100 אחוז שאני שופף את המשקל. אני לא עושה מה שנקרא "להתאבד" על משקלים עם ATG (שים לב שרציתי ללכת על 140 3X3 ופשוט הרגשתי שעדיין אני לא שם אז בכלל לא ניסיתי , למרות שאחרי הסט ובהתחשב ביום שעברתי אני די בטוח שיש לי היום 140 לשלשה אחת כזאת אבל זה לא אומר שאימון הבא אני זורק עליי 140 ושופף אותו)
ANYWAY,

אני עדיין לא מבין למה לעשות ATG \:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית