הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה| עם הusb של ה mp4

אוהדדקל

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
שלום לכולם.
הורדתי מלא שירים,שיביאו לי מוטיבציה והכל מהאשכול מוזיקה :D
אבל אני לא מצליח לחבר את ה mp4 לאף מחשב(3מחשבים....)בכל מחשב,אני מקבל הודעה,כאשר אני מנסה להכניס את הusb של הmp4 : התקן usb לא זוהה../או אירכה בעיה במהלך התקנת החומרה,ככה שאני לא יכול או להטעין/או להעביר אליו שירים.
ניסיתי גם להתקין את הדיסק שבא עם הmp4 גם כן לא עזר,מה אפשר לעשות..
תודה,אוהד

עבדת איתו בעבר או שזה פעם ראשונה שאתה מנסה לחבר אותו למחשב?

• פותח/ת השרשור
בעבר,הצלחתי....
המחשב אצלי עבר פירמוט,בשאר המחשבים אף פעם לא ניסיתי אבל גם שם לא עובד,וזכרונות ניידים-usb אחרים,המחשב כן מזהה,מה אפשר לעשות,כדי שיוכל לזהות את הנגן??? אני פשוט חייב להטעין אותו להכניס אליו שירים

תבדוק הגדרות בMP4, אם הוא מוגדר לעבוד עם הUSB כהתקן דיסק או התקן מדיה.

תעשה מה שאמרו לך. עדיין לא עובד? יש מצב שהנגן החליט לשבוק חיים.

אם זה נגן עם כבל USB נסה להחליף כבל/ להכניס ליציאה אחרת/ לחבר למחשב עם VISTA

• פותח/ת השרשור
חברה תודה על הנסיון לעזור,לנגן אין בטריה לחלוטין.ולכן אני חייב לחבר אותו למחשב,כדי שיטען וכדי שאני ידע אם הוא עובד. כמו כן לא ניתן להכניס כבל אחר לmp4 כיוון שהכבל שמתחבר לmp4 הוא כבל מיוחד,שמותאם אליו,ורק היציאה שלו היא ל usb לעבור לוויסטה,זאת בעיה כי רק חזרתי לאקספי מווסיטה לפני כחודשיים ואני לא רוצה לחזור לוויסטה בכלל,אין סיבה שהנגן לא יפעל,לפני כן הוא פעל בצורה תקינה לחלוטיין.
אני מקווה למצוא,דרך להפעיל את הנגן,ואם לא אז כנראה אני יצטרך ללכת עם דיסקמן( כמה שזה נשמע מצחיק..)
תודה על הנסיון לעזור חברה,באמת מעריך את זה.
אפשר לנעול

איזה כבל מיוחד זה? זה MINI USB כל פלאפון דור 3 או מצלמה דיגטלית באים עם אותו הכבל, ואל תתקין VISTA לך לחבר עם VISTA, הסיבה לחבר דווקא לויסטה היא כי לויסטה 100% קיים הדרייבר לנגן, כדי לאשש את הטענה שזה לא דרייבר ולא כבל הייתי מנסה קודם את אלו ואז מנסה לחשוב שמשהו דפוק בנגן.

יש לי רעיון.
חבר את הנגן למחשב. ברגע שהוא מראה לך את השגיאה הקבועה שלך, כנס ללוח בקרה, מנהל התקנים, שם תחפש איזה שורה שיש לידה סימן שאלה, כפתור ימני עליה ואז תלחץ על עדכן מנהל התקן. מקווה שיצליח.

יאאלה איזה בעיות פיסי אלה... אם היית במק פשוט מאוד היית מחבר והיה קופץ לך חלון אם בקשה לסנכרון שירים ותוך שניות הכל היה בפנים 😃

יאאלה איזה בעיות פיסי אלה... אם היית במק פשוט מאוד היית מחבר והיה קופץ לך חלון אם בקשה לסנכרון שירים ותוך שניות הכל היה בפנים 😃
מאק זו המערכת ההפעלה הכי חרא שיש, חקרתי בזמנו המון על המערכת כי רציתי לקנות לפטופ ואז מצאתי את הבלוג הבא והבנתי שאין סיכוי:
http://overhorach.blogspot.com/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית