הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ההחלטה שהכתה את תעשיית הפורנו

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
http://www.mako.co.il/men-sex/Article-4a9acc355a59041006.htm&partner=homepage_jumbo
אה? אין להם כמה דולרים על קונדומים עם כל הכסף שהם מגלגלים?
ובכללי כבר די נמאס מהכתבות של מאקו, לא מעניינות יותר מדי וחצי ממה שהם מפרסמים על סקס, אם לא היו תמונות בעירום מלא וחלקי האתר מזמן היה קורס לדעתי.

איזה שטויות זה , אני מאמין שהם מטופלים שם בפיקוח כנגד מחלות מין.

תכלס , זה הורס.

• פותח/ת השרשור
איזה שטויות זה , אני מאמין שהם מטופלים שם בפיקוח כנגד מחלות מין.

תכלס , זה הורס.
זה לא בשביל השחקנים, זה בשביל הקהל הרחב.
תחשוב על זה ככה- מסי נותן לעני צדקה. אתה גם תרצה להיות כמוהו, נכון? או את החולצה שלו וכו'.
ככה גם פה, אתה רואה סקס בלי אמצעים וזה מוריד מהחשיבות שלהם בשבילך, לעומת זאת אם תראה כל סרטון אמצעי מניעה זה יכנס לך חזק למוח וזה יעזור למנוע איידס כי כולם ישתמשו באמצעי מניעה.
הגיוני מהבחינה הזו, אבל באמת הורס הכל...

זה לא בשביל השחקנים, זה בשביל הקהל הרחב.
תחשוב על זה ככה- מסי נותן לעני צדקה. אתה גם תרצה להיות כמוהו, נכון? או את החולצה שלו וכו'.
ככה גם פה, אתה רואה סקס בלי אמצעים וזה מוריד מהחשיבות שלהם בשבילך, לעומת זאת אם תראה כל סרטון אמצעי מניעה זה יכנס לך חזק למוח וזה יעזור למנוע איידס כי כולם ישתמשו באמצעי מניעה.
הגיוני מהבחינה הזו, אבל באמת הורס הכל...

התכוונתי להשתמש באמצעי הגנה בין כו וכו , לא נראה לי שזה מעלה את המודעות.. אף אחד לא יעשה את זה בלי הגנה , רק מטומטים מאוד.

אני זוכר שלפני כמה שנים ראיתי סרט דוקו בנושא ובסרט מצאו שחקנית לשעבר שהקימה חברה לבדיקות בדיוק בשביל הנושא הזה.

מה שהיא אמרה שם זה שבאמת כמעט ואין פיקוח בנושא ושהסיבה היחידה שבסרטים לא משתמשים בקונדום בגלל שזה לא נראה ריאליסטי בעיני הצופה.

כל החופש אכלתי נחתי ויצאתי לפעמים !!
אה בעצם זה לא כל כך רע נכון? :D

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית