ייעוץ סייקל ראשון לספורטאי

• פותח/ת השרשור eddie
  • פורסם בתאריך

eddie

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום לכולם אני מתאמן כבר בסביבות ה7-8 שנים בכל מיני תחומים(קרוספיט,התעמלות מכשירים,MMA וכו') נכון להיום אני מתאמן בעיקר על WL והתעמלות מכשירים. אני שוקל 81 קילו גובה 1.82 גיל 22 (סביבות ה 9-8 אחוז שומן)ואני רוצה לנסות את הסייקל הראשון שלי.

המטרה העיקרית שלי היא כוח לא מסה.
דבר שני,תסלחו לי ממה שאני אומר אבל אני מפחד מההשלכות הבריאותיות ולכן אני מכוון לחומרים עדינים ובטוחים יותר(לפחות לסייקל הראשון).

חשבתי לקחת אנאבאר. ממה שקראתי בגדול הוא מועיל רק בנוסף לעוד חומרים או בין סייקלים אבל,שוב, מכיווון שהמטרה שלי היא כוח רציתי לדעת אם סייקל רק של אנאבאר עשוי להועיל לי.(אין לי בעיה שהשיפור איתו הוא מתון בנוסף ממה שקראתי הביקורת העיקרית עליו היא התוצאות הנמוכות שהוא מביא אך ברוב המקומות שקראתי דיברו על תוצאות של מסה)
חשבתי גם על פרימובולן למרות שהבעיה שלי עם שני החומרים היא המחיר שלהם(שהבנתי שהוא גבוהה במיוחד).

אשמח לשמוע עצות בנושא ודוגמא איך הסייקל כולו צריך להראות(איזה חומרים לPCT וכמה) ותסלחו לי אם אמרתי שטויות קראתי דיי הרבה לפני שכתבתי את זה אך עדיין אינני מבין כלכך בתחום.

ממש תודה רבה על העצות והשקעת הזמן!

יש הרבה מדריכים וכו' בפורום תקרא קצת בכל זאת הבריאות שלך ...

ד"א לפי מה שאני יודע סייקל ראשון רק טסט'

• פותח/ת השרשור
קראתי בפורום מדריכים ומחוץ לפורום ונראה לי שסייקל של אנאבר משרת את המטרות שלי בצורה טובה יותר מטסט'.
לא מצאתי כמעט חומר בנושא של סייקל ספציפי כמו שאני מחפש(ספציפי למטרות שלי)

קודם כל פרימובולן אל תתקרב אם זה לא רפואי , באנדרגראונד זה לא פרימו אלא בולדנון , פרימו מאוד מאוד יקר יותר מאנבר ואני לא חושב שיש סיבה לקחת אותו , בולדנון ופרימו הם כמעט אותו דבר , פשוט בולדנון הוא וטרינרי ופרימו כביכול היא הגרסה הרפואית .
למה שלא תעשה פשוט טסט אנטט 500 מג בשבוע ואל תעבור את המינון , לפי דעתי לא שווה לך לקחת אנבר לבד לא ייתן לך כלום וחבל על הכסף .

במקום לצטט אנשים, אני אשמח להסבר איך שני החומרים בעל מבנה כימי שונה לחלוטין הם אותו דבר ?

פרימובולן:

Oral Version is + Acetate Ester
[17beta-Hydroxy-1-methyl-5alpha-androst-1-en-3-one]
Formula: C20H30O2
Anabolic/Androgenic Ratio (Range): 88:44-57

בולדנון:

(1,4-androstadiene-3-one,1 7b-ol)
Formula (base): C19H26O2
Anabolic/ Androgenic ratio: 100:50

חידה לאביעד, למה פרימובולן יכול לשמש בטיפול לסרטן השד ובולדנון לא ?
תשובה של אביעד תתן הסבר למה החומרים לא זהים ולא דומים.

@Aviad Hezi

• פותח/ת השרשור
תשמעו אני מבולבל לגמרי.
ממה שהבנתי טסט' אנטט גורם לעלייה משמעותית במסה שזה לא תואם את המטרות שלי.(ד"א אין לי ספק שאעלה במסה במהלך הסייקל אני פשוט לא רוצה להשתמש במשהו שזאת תכונה משמעותית שלו)
אני מאוד אשמח אם תפרטו על למה לקחת משהו אחד ולא אחר ספציפית במקרה שלי.
ותודה למי שהגיב

במקום לצטט אנשים, אני אשמח להסבר איך שני החומרים בעל מבנה כימי שונה לחלוטין הם אותו דבר ?

פרימובולן:

Oral Version is + Acetate Ester
[17beta-Hydroxy-1-methyl-5alpha-androst-1-en-3-one]
Formula: C20H30O2
Anabolic/Androgenic Ratio (Range): 88:44-57

בולדנון:

(1,4-androstadiene-3-one,1 7b-ol)
Formula (base): C19H26O2
Anabolic/ Androgenic ratio: 100:50

חידה לאביעד, למה פרימובולן יכול לשמש בטיפול לסרטן השד ובולדנון לא ?
תשובה של אביעד תתן הסבר למה החומרים לא זהים ולא דומים.

@Aviad Hezi

חחח חידות על הבוקר אהה?
קודם כל אלו שני תרכיבים שונים לגמרי, לגמרי.

כאשר בולדנון למעשה היה אמור להיות או מבחינה כימית לפחות הוא די-בול באסטר ארוך - כמובן שהוא לא פועל דומה לדי-בול, אבל זה מסיבות אחרות.
פרימבולן יותר דומה למסטרון - שניהם הם מה שנקרא מונעי DHT.

בקיצור מבלי להתחיל להתקשקש - בולדנון נוטה לארומטיזציה קלה ואינו מונע המרה וגם לא גורם לירידה של אסטרוגן בגוף. בנוסף, הוא חלש יותר בליפוליזה של שומן מאשר פרימו. הוא יותר דומה לטסט' למעשה רק פחות אנדרוגני בגלל המרה נמוכה, אבל בפועל גם פחות אנאבולי למרות היחס הדומה לטסט' - מה שכן, עליה בכוח עם בולדנון היא גדולה יותר מתרכיבים אחרים בד"כ.

פרימו לעומת-זאת בדומה למסטרון, פרווירון ושאר תרכיבי DHT - גורם לירידה מסיבית ברמות אסטרוגן ועליה ברמות חנקן שבעצם עוזרות לו גם להיות שורף שומן לא רע בכלל. ומן הסתם פחות שומן באופן טבעי גם יוצר רמות אסטרוגניות נמוכות יותר.

סרטן השד למעשה מונע מאסטרוגן ולכן גם הוא נפוץ בקרב נשים במאות מונים על פני גברים.

תשמעו אני מבולבל לגמרי.
ממה שהבנתי טסט' אנטט גורם לעלייה משמעותית במסה שזה לא תואם את המטרות שלי.(ד"א אין לי ספק שאעלה במסה במהלך הסייקל אני פשוט לא רוצה להשתמש במשהו שזאת תכונה משמעותית שלו)
אני מאוד אשמח אם תפרטו על למה לקחת משהו אחד ולא אחר ספציפית במקרה שלי.
ותודה למי שהגיב

אתה צודק לחלוטין!
אנאבר תהיה בחירה נבונה עבורך או פרימו או מסטרון.
זהו.

• פותח/ת השרשור
ממש תודה, התשובה שלך עזרה לי מאוד, לא נתקלתי במסטרון בחיפוש שלי עד עכשיו והוא נשמע לי מצוין.
יש לי רק כמה שאלות בנושא.
אפשר לעשות סייקל רק של מסטרון?(אם צריך עוד חומר מה החומר שאפשר לעשות איתו שיעלה הכי פחות במסה) ומה צריך ל PCT שלו?

ממש תודה, התשובה שלך עזרה לי מאוד, לא נתקלתי במסטרון בחיפוש שלי עד עכשיו והוא נשמע לי מצוין.
יש לי רק כמה שאלות בנושא.
אפשר לעשות סייקל רק של מסטרון?(אם צריך עוד חומר מה החומר שאפשר לעשות איתו שיעלה הכי פחות במסה) ומה צריך ל PCT שלו?

אפשר בהחלט להריץ סייקל רק של מסטרון, אישית אחד החומרים האהובים עליי.
חרמנות אש מטורפת, כוח , קשיחות שריר, ניוד שומן מוגבר ועוד.
אהה אבל מסטרון יעשה אותך יותר עצבני - למעשה גם פרימו. אנאבר לא.

בעקרון בסייקל מסטרון לבד של 6 שב' אפשרי להסתפק בPCT קצר יותר
שבועיים של כלומיד וטמוקסיפן - כאשר שבוע מינון כפול ושבוע מינון רגיל.

אהה, קח בחשבון שמסטרון ופרימו ובכלל סטרואידים מבוססי DHT עלולים לזרז באופן משמעותי נשירת שיער אם גנטית.
כך שאם שיער זו בעיה השתמש בפרופסיה או ותר.

אני לא המצאתי את זה שפרימובולן ובולדנון זהים , אני קראתי באחד הפוסטים של machinhead וזה מה שהוא הסביר אביעד , עליה בכוח עם בולדנון היא גדולה יותר מתרכיבים אחרים בד"כ. ?
למה הכוונה ? בולדנון לא מעלה בכח

פוסט מעניין, שאלה נדחפת: מה לגביי GH לספורטאים , אמנם יקר אבל נגיד שתקציב זה לא בעיה (כסייקל ראשון)

אני לא המצאתי את זה שפרימובולן ובולדנון זהים , אני קראתי באחד הפוסטים של machinhead וזה מה שהוא הסביר אביעד , עליה בכוח עם בולדנון היא גדולה יותר מתרכיבים אחרים בד"כ. ?
למה הכוונה ? בולדנון לא מעלה בכח

אני לא יודע למה הוא כתב שהם זהים - אבל בחינה מדוקדקת של החומרים מראה שונות מלאה גם באסטר וגם באופן הפעולה של שני התרכיבים.

כשאני אומר על תרכיב X שעליה בכוח היא גדולה מתרכיב (סטרואיד) אחר ההשוואה מבוססת מ"ג למ"ג.

כלומר אם תקח 250 מ"ג של טסטוסטרון אנתת ותיקח 320 מ"ג בולדנון - העליה בכוח תהיה יותר מורגשת מבולדנון.

ועכשיו אני אחוד חידה קטנה -
אם אמרתי שבוחנים חומרים מ"ג למ"ג בתוצאות שלהם
איך זה שרשמתי 250 טסט אנתת ו320 בולדנון כהשוואה?
פוסט מעניין, שאלה נדחפת: מה לגביי GH לספורטאים , אמנם יקר אבל נגיד שתקציב זה לא בעיה (כסייקל ראשון)

GH בפני עצמו הוא מיותר.
זה כמו שיש לך הכנה למנוע טורבו אבל אין לך את הזרז.

אביעד, אפשר הסבר קצת על GH בשפת העם ולמטרות ספורט (התאוששות,כוח) עם מה לקחת מה הפעולות שהוא עושה, למה בעצם לשלב אותו עם חומרים אחרים? @Aviad Hezi תודה על ההתייחסות

אביעד, אפשר הסבר קצת על GH בשפת העם ולמטרות ספורט (התאוששות,כוח) עם מה לקחת מה הפעולות שהוא עושה, למה בעצם לשלב אותו עם חומרים אחרים? @Aviad Hezi תודה על ההתייחסות

תשמע אחד השימושים העיקריים שבגללם אנשים לוקחים GH היא פשוטה - הרבה יותר IGF-1 - למעשה אולי אחד הדברים החשובים בכל הקטע של גדילת שריר, התאוששות, ספיחת חנקן.

הקטע הוא שצריך להביא את הגוף למצב שהוא בכלל יכול ומוכן לטפל ביותר מקדם גדילה.
סטרואידים זו התשובה - הם מעלים את רמות הקולטנים האנדרוגניים ואת הפעילות התוך שרירית באופן כללי.

עכשיו כאשר אתה מכניס סטרואידים אתה נקרא לזה במצב טורבו - ולכן כל הגוף מתגייס לפעולה ומנצל הרבה יותר משאבים לפיתוח השלד והשריר.
לכן אנו עדים בשימוש בסטרואידים לעלייה גדולה במסת השריר ביחס הפוך לעלייה בשומן - כלומר עלייה יחסית נקיה (תלוי גנטיקה).

כשאתה מגביר בעצם הורמונים שמסוגלים לבצע אינטרקציה עם תאי שריר IGF-1, אתה בעצם מרוויח גדילה הרבה יותר טובה ונקייה.

בקיצור אם ללכת על הורמון גדילה אז לשלב אותו עם הורמונים שמתאימים למטרה.
אבל למטרות כוח הייתי משאיר אותו בצד לגמרי.

אני פשוט יודע שכמעט כל הספורטאי אתלטיקה על GH (פוטבוליסטים קרוספיטרים ספרינטרים וכו'...).
השאלה אם בסייקל ראשון כמו שאתה אומר כדיי לעשות סייקל של GH+טסט (או חומר חלש יחסית) או לוותר על הGH או שאין לזה משמעות הקטע שGH נשמע "קוסם" כי זה קל להזריק וכי הוא "כביכול" פחות מסוכן, אני לא מבין גדול בסטרואידים יכול להיות שמה שכתבתי עכשיו היא שטות מוחלטת.
@Aviad Hezi

כי בולדנון יותר חלש מאנטט לא ? ופה חידשת לי שבולדון מעלה בכח , לא בחרתי בו רק בגלל שאני יודע שהוא לא נותן כח אלא רק לחיטוב ומעלה את התאבון וגם זה אני בספק אם זה נכון

אני פשוט יודע שכמעט כל הספורטאי אתלטיקה על GH (פוטבוליסטים קרוספיטרים ספרינטרים וכו'...).
השאלה אם בסייקל ראשון כמו שאתה אומר כדיי לעשות סייקל של GH+טסט (או חומר חלש יחסית) או לוותר על הGH או שאין לזה משמעות הקטע שGH נשמע "קוסם" כי זה קל להזריק וכי הוא "כביכול" פחות מסוכן, אני לא מבין גדול בסטרואידים יכול להיות שמה שכתבתי עכשיו היא שטות מוחלטת.
@Aviad Hezi

להיות על GH זה לא דבר רע, הקטע הוא זה גם עניין של עלות מול תועלת.
ורוב הספורטאים על קצת יותר מGH, אבל עזוב.

תראה כדי לראות קסם קסם מGH צריך איזה 4-5 יחידות לתקופה יפה.
אתה תתחיל לראות שינויים יחסית מהר, אבל כדי שהם ידבקו ובאמת להגיע למשהו טוב אתה צריך למשוך מעבר לעקומת זמן מסויימת.

כי בולדנון יותר חלש מאנטט לא ? ופה חידשת לי שבולדון מעלה בכח , לא בחרתי בו רק בגלל שאני יודע שהוא לא נותן כח אלא רק לחיטוב ומעלה את התאבון וגם זה אני בספק אם זה נכון

אמממ אבל אני אמרתי שההשוואה היא מ"ג למ"ג - כלומר 250 ל250 כל אחד והתכונות שלו.
בקיצור לא בגלל שזה יותר חלש אלא בגלל האסטר.

תזריק 300 מ"ג פרופ' - תזריק 300 אנטט - תזריק 300 אנדקונאט.

מפרופ' תראה תוצאות הכי טובות - כי למעשה יש שם הכי הרבה חומר ביחס לאסטר.
כלומר ככל שיש יותר פחמנים כך למעשה יש פחות מקום לתרכיב עצמו.

אז נגיד 300 פרופ' זה למעשה כמו 350 אנטט או 430 אנדקונאט. +/-.
ובולדנון הוא מן הסתם בעל אסטר ארוך יותר מאנתת...

אתה תתחיל לראות שינויים יחסית מהר, אבל כדי שהם ידבקו ובאמת להגיע למשהו טוב אתה צריך למשוך מעבר לעקומת זמן מסויימת.

סליחה שאני מתנחל על האשכול , אבל יש לי שאלה שאין צורך בשבילה לפתוח אשכול.
למה GH גורם לקרביים לצאת? (GH GUTS)

זה נכון אבל יש גם בולדנון ספיונט שזה אסטרים פחות ארוך מאנדקנואט
אז רגע , בולדנון יוסיף לי כח ?

נערך לאחרונה:
סליחה שאני מתנחל על האשכול , אבל יש לי שאלה שאין צורך בשבילה לפתוח אשכול.
למה GH גורם לקרביים לצאת? (GH GUTS)

זה יותר מאפיין בילדרים מהדור הישן יותר ששילבו גם אינסולין ביחד וגם תזונה וGH ברמה אגרסיבית מדיי.
היום כבר יש שיטות להמנע מזה כמעט לחלוטין.
אבל צריך לזכור רוב האנשים הללו בעלי מסת שריר אדירה אפילו בבטן שגורמת לשריר הבטן להתעבות כך שנראה שהבטן גדולה.
בנוסף, האיברים הפנימיים גדלים במידה מסויימת.

זה נכון אבל יש גם בולדנון ספיונט שזה אסטרים פחות ארוך מאנדקנואט
אז רגע , בולדנון יוסיף לי כח ?

דיברתי כמובן על הבולדנון הטבעי והמוכר - כלומר האסטר המקורי שהוצמד לו.
יש מלא מוצרים כמו דקה קצר שעברו משחקים מולקולריים שיתאמו למגוון שימושים - אבל הבנת על מה דיברתי.
אגב, סיפיונאט עדיין ארוך מאנטט.

כן, בולדנון במינון ראוי יתן תוספת כוח לא רעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית