הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית ab

נירו

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
אהלן,

אני עדיין בשלב שלהבין מה עובד הכי טוב עלי. משום מה מכל התוכניות שניסיתי כולל את כל האותיות(הפיצולים) וגם -SS , בתוכניות של שריר פעם בשבוע abcd/abcde, כלומר שהמנוחה הכי גדולה לכל שריר , התחזקתי הכי הרבה וגם עליתי במסת שריר. בתוכניות האחרות של שריר פעמיים בשבוע, היו אימונים שאפילו נחלשתי. מתחיל חזק ביום ראשון ואז ביום רביעי נניח שוב בלחיצת חזה אני חלש יותר , פשוט גמור. יש לציין שאני לא מצליח לישון יותר מ-6 שעות כל לילה, והעבודה שאני עובד בה היא פיזית קלה אולי אפילו בינונית. בתזונה אין פשרות:rage:.

אחרי כל הרקע הזה והחפירות בא לי לתת עוד צ'אנס לתוכנית ab כי זה מרגיש לי יותר נכון.

אז הייתי שמח לביקורת על התוכנית. לא הוספתי תרגילי עזר(חוץ מאחד) כי זה פשוט מתיש אותי אימונים ארוכים שלא נגמרים עם 3 קבוצות שריר באימון.

התוכנית:

A
לחיצת חזה 3*6-8
מליטרי פרס 3*6-8
מקבילים 3*6-8
סקוואט 3*6-8

B
מתח בתוספת משקל 3*6-8
בנט אובר רו 3*6-8
ברבל קורל 3*8
סטיף דד ליפט 3*6-8

זו התוכנית, אודה לביקורת. האם כדאי לעשות התוכנית 3 פעמים או 4 פעמים בשבוע?

תודה רבה לכם.

הייתי מחליף בין המקבילים והמתח, למקבילים אתה מגיע מותש מהבנץ', והמתח יהרוג לך את ה-BOR... גם המילטרי פרס עדיף שלא יהיה באותו אימון עם הבנץ' (הבנץ' מאמץ את הכתפיים ואז קשה בפרס)
יש סיבה שאתה עושה סטיף לג ולא דדליפט רגיל?
התוכנית מתאימה ל-3 פעמים בשבוע... הייתי חושב להוסיף סקוואט גם ב-B , אם אתה רואה שאתה לא מצליח להוריד תוריד עומס 70% נניח..
אני גם לא רואה סיבה לעשות את הכפיפת מרפקים... אולי תעשה את זה אימון אחד בשבוע.... (בהנחה שתעשה 3 פעמים בשבוע, באימון שלפני היומיים מנוחה)

• פותח/ת השרשור
בתוכנית הזאת חילקתי לפי push/pull . אז אני מבין שחלוקה כזו לא מומלצת? שינית לי את התוכנית לפי הסדר של ss פחות או יותר.

בתוכנית הזאת חילקתי לפי push/pull . אז אני מבין שחלוקה כזו לא מומלצת? שינית לי את התוכנית לפי הסדר של ss פחות או יותר.
תאמת שלא חשבתי בכלל על ה-SS , אבל אם שיניתי לאותו סדר פחות או יותר כנראה שיש היגיון.

טוב שהגעת למסקנה שפיצולים מרובי אותיות זה בולשיט , ועבודה על שריר אחד פעם בשבוע (4 פעמים בחודש) זה ליצנות אכו מניוקי.

לפי מה שאתה אומר אין לך כוח בסוף השבוע וזה בסדר , אנחנו לא חיים בריק ורק בחדר כושר.
אני אישית ממליץ לך על FBW מסיבה פשוטה שאם לא יהיה לך כוח באימון של סוף שבוע , אז גם פעמיים בשבוע מידי פעם FBW עדיף על תוכנית AB שאתה לא מגיע לאימון עקב עיפות או כול דבר אחר ולא מפסיד אימון שלם של חלקי גוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית