הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית מה החשיבות של תוכנית אימונים מסודרת וקבועה?

• פותח/ת השרשור yoska
  • פורסם בתאריך

yoska

משתמש מתחיל
160
8
נק' מוניטין:
-28
160
8
אני מאז ומתמיד אף פעם לא נדבקתי לאותה תוכנית למשך זמן, גם מאימון לאימון אני בה בראש פתוח ועושה מה שאני עושה, רוב הפעמים יש איזה תרגיל אחד שונה בין אימון לאימון והסדר של התרגילים ומספר החזרות גם שונה.

אני מתאמן קרוב לשנתיים וזמן האחרון אני כמט לא רואה שינוי, יכול להיות שבגלל הקטע הזה?
אני שוקל 83 על בערץ 12 א"ש גובה 177, יש לי אחלה מסה אבל אני פשוט לא מתקדם בזמן האחרון בין אם זה במשקלים ובין אם זה בגודל.

ובמידגה וכן יש לזה חשיבות, מאיפה אני מוצא תוכנית שמתאימה לי?

כל עוד אתה לא מתאמן מתחיל עם משקלים מכובדים, אתה עושה תרגילים נכונים והאימונים שלך עדיין מחולקים לקבוצות שרירים עם מספיק זמן התאוששות, זה יכול לעבוד- לא תתקדם ככה כמו בתכנית מסודרת.
אבל אתה אומר שבאת ב"ראש פתוח" ו"עשית מה שעשית" אז אני מאמין שזה לא היה ככה. קשה לי להאמין שאתה 83 ק"ג על 12 א"ש ו1.77 עם תוכנית רופפת ואימונים לא רציניים.
בשביל להתקדם במשקלים תצטרך תוכנית טובה ומסודרת. מה המשקלים במורכבים שלך?

• פותח/ת השרשור
כל עוד אתה לא מתאמן מתחיל עם משקלים מכובדים, אתה עושה תרגילים נכונים והאימונים שלך עדיין מחולקים לקבוצות שרירים עם מספיק זמן התאוששות, זה יכול לעבוד- לא תתקדם ככה כמו בתכנית מסודרת.
אבל אתה אומר שבאת ב"ראש פתוח" ו"עשית מה שעשית" אז אני מאמין שזה לא היה ככה. קשה לי להאמין שאתה 83 ק"ג על 12 א"ש ו1.77 עם תוכנית רופפת ואימונים לא רציניים.
בשביל להתקדם במשקלים תצטרך תוכנית טובה ומסודרת. מה המשקלים במורכבים שלך?

האימונים שלי מאוד מאוד רציניים, אני כבר ב3 חדשי כושר ולא ראיתי אחד שמשקיע באימונים כמו שאני משקיע, אני נותן 200 אחוז באימונים.
יש לי תרגילים בסיסיים שאני עושה בכל אימון, פשוט הסדר לא אותו דבר, נגיד אימון חזה אני מתחיל או עם לחיצת חזה או עם לחיצת חזה דמבלים או עם לחיצת חזה דמבלים שיפוע עליון, אבל תמיד זה 3 תרגילי לחיצה ואז פרפר וקייבל כרוס.

אני פועל ככה כי ממה שהבנתי זה האידיאל לשנות כל פעם כדי לא להתרגל לאותו דבר, אבל אם אני טועה אני אשמח לתקן.
איפה אני מוצא תוכנית אימונים טובה ואיך כדי לעשות את החלוקה? (לא עושה דדליפט)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית