הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורס מאמן כושר

RoniNinja636

משתמש מתחיל
265
78
נק' מוניטין:
115
265
78
היי זאת ההודעה הראשונה שלי כאן באתר, אבל זה לא אומר שאני חדש בתחום ושלא נכנסתי לפה בכלל.
להיפך יש לי ידע והתאמנתי שנה בערך עד שהעבודה השתלטה על כל הלו"ז. אני מתכוון לחזור בהזדמנות הראשונה שתהיה לי ולהתאמן סדיר כי אני פשוט התמכרתי לזה ואני מרגיש נכון לעכשיו "בטטון" למרות שאני עדיין שומר על תזונה וכאלה.
אוקיי חלאס חפירות

אני מתכוון לעבור קורס בוינגייט של מאמן כושר ואחת הדרישות שם בין היתר: "הקורס מיועד לאנשים בגילאי 17 ומעלה המתאמנים בצורה מסודרת בחדר כושר והמעוניינים להתמחות בהדרכה של אוכלוסיות שונות."
הבעיה שכבר למעלה משנה לא התאמנתי (בשבילי להתאמן זה לפחות חודש אימונים מלא) ברצינות ולכן אני שואל אתכם האם אני אוכל להתקבל לקורס גם אם בתקופה העכשווית איני מתאמן? מי פה עבר את הקורס הנ"ל?

תודה רבה מראש לכל העונים 😃

• פותח/ת השרשור
תמיד קיים הספק השלילי הזה של "הנה ככה רשום אז ככה זה באמת"

תמיד קיים הספק השלילי הזה של "הנה ככה רשום אז ככה זה באמת"
הלוואי שזה היה ככה... רוב האנשים שם זה בדיחה... ואם יש שם אנשים שמתאמנים, אז אנשים שלעולם לא עשו סקוואט עם מוט חופשי, משמע לא התאמנו לעולם :sporty074:

• פותח/ת השרשור
אתם לא יודעים אבל הורדתם לי עכשיו אבן רצינית מהלב. וואי תודה לכם! עכשיו אני יותר נחוש להרשם

זה קורס של 6 אלף שקל,והמשכורת לא כזאת וואוו(אלא אם כן אתה עושה אימונים אישיים,ולפי מה שאתה מספר אתה לא תעשה הרבה כאלה).
תחשוב טוב לפני.

• פותח/ת השרשור
חשבתי על זה הרבה הרבה זמן ואימונים אישיים זה תוצר של ניסיון עם הזמן, חברים ומוניטין שעובר מפה לאוזן. המשכורת לא מדאיגה אותי ודרך אגב העלות מתקרבת ל10 אלף שקלים דנדשים

למי שלא יודע, העלו עכשיו את שעות הלימודי בנושאים מסוימים (פיזיולוגיה,תזונה,תורת האימון, אולי גם באנטומיה), והשכר לימוד עלה מאיזור ה-7 אלף לאיזור ה9 וחצי אלף..

• פותח/ת השרשור
השכר לא הכי מעניין אותי עכשיו אבל כן זה מבאס שהעלו את שכר הלימוד

שמע,
אני לא יודע אם נרשמת בסוף או לא.
אבל הקורס ממש לא שווה את זה.
ואם אתה הולך לעשות את הקורס אצל וינגייט בכל זאת אל תעשה את הקורס של החודשיים.
קח אחד של 4.
הוא פשוט אינטנסיבי מדי במיוחד במתכונת החדשה שלו.
הכי טוב ללכת לעשות בשיאים או בקמפוס אחר.
וינגייט דיי גנבים ועל כל חוברת לימוד דורשים כסף.
לרוב המרצים טובים והנושאים מעניינים.
אבל לא כולם.
כך בחשבון.
לפחות חצי מהבנים בקורס שלי, נראים כמו שחיפים שבחיים לא הרימו משקולת ככה שאין לך מה לדאוג מהבחינה הזאת.

• פותח/ת השרשור
עדיין לא נרשמתי אני בנתיים חוסך לזה ולאופנוע. אני חושב שאני אקח את המתכונת של ימי שישי בלבד. אז איפה אתה ממליץ לי אם לא ויינגייט?

עדיין לא נרשמתי אני בנתיים חוסך לזה ולאופנוע. אני חושב שאני אקח את המתכונת של ימי שישי בלבד. אז איפה אתה ממליץ לי אם לא ויינגייט?
יש לך את קמפוס שיאים אם אינני טועה.
בכל מקרה, הבנתי שלוינגייט יש שם יותר טוב.
אבל לך תדע אם זה נכון.

להבנתי השם של המכללה בעניין הזה בכלל לא חשוב.. כולם ברמה די נמוכה.
אני כרגע עושה את הקורס ב"מכללה למקצועות הספורט". זה נוח להגיע, מרחק הליכה מעזריאלי, המרצים בסדר גמור יחסית למה שהיית מצפה מלבד המרצה לאנטומיה שהוא די ליצן, למרצה של החלק הענפי (שזה התכלס) קוראים יורם להב, הוא מאוד מקצועי, לא מה שציפיתי. סך הכל נחמד שם, הייתי ממליץ על המקום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית