הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון blast&cruise

• פותח/ת השרשור jake
  • פורסם בתאריך

jake

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
חברים אני יודע שהנושא נטחן אבל בוא נעשה סדר אחת ולתמיד בנושא!!!!

קראתי הרבה מאמרים מחו"ל ועדיין לא ראיתי תשובה חד משמעית לעניין הכוריגון במהלך הבלאסט אנד קרוז.

נניח אני רוצה לעשות בלאסט אנד קרוז למשך שנה וחצי, לפי האתרים בחו"ל רוב האנשים לוקחים 250X2 כוריגון כל שבוע לאורך כל הבלאסט אנד קרוז, עכשיו מצד שני יותר מדי כוריגון יגרום לניוון האשכים, ואז קמו חכמים שאמרו שאין מאמרים שבאמת מוכיחים זאת, מצד שני יש אנשים שאומרים שהריצו כוריגון במהלך כל הבלאסט אנד קרוז שלהם והאשכים לא חזרו לגדול הטיבעי, הם לא מצומקים אבל לא חזרו לגודל הטיבעי.

השאלה היא כזו, מה עדיף?

לתת למשך כל הבלאסט אנד קרוז כוריגון? אם כן כמה ולמה?
או לתת כל כמה זמן על מנת לתת גירוי? אם כן לכמה זמן וכמה? ולמה כמובן? 😃

אשמח שנשפוך כאן בדיון הכל על בלאסט אנד קרוז, אלו שאלות קריטיות שעלו לי ולא כל כך מצאתי תשובות חד משמעותיות באינטרנט!!! שמישהו כבר ימציא ספר עם הכל מדוייק! 😃

אתה קצת מתבלבל.

לא תמצא בחיים תשובה מדעית מדוייקת - גם לא בספרות.
הכל פה עניין של ניסוי וטעייה ויש איזה 20 אסכולות לאיך צריך לבצע בלאסט אנד קרוז.
יש דברים שעבדו על אחד ועל שני לא וההפך.

בכל מקרה במשך תקופה ארוכה של בלאסט אנד קרוז אני מעדיף את הרעיון של הפצצות פרגניל במשך שבועיים בזמנים יעודיים.
נגיד שבועיים לפני התחלת קרוז ושבועיים ראשונים של בלאסט.
הרעיון מאחורי השיטה הזו היא שגירוי תמידי של פרגניל למשך המון זמן בסופו של דבר מאבד מהרגישות שלו.
וגירויים נקודתיים בזמנים חשובים מביאים יותר תוצאה פר סה.

בכל אופן, בכל המקרים תאבד מסת אשך - שלא תשלה את עצמך.
בלאסט אנד קרוז זו לא שיטה שאני תומך בה בגדול אלא אם זה החיים שלך ואתה מתכוון להשקיע את כולך בתחום.

תחום בריא זה לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית