מתקרב לסייקל מסה שני של אנטט ופניל, כשאחריו הסייקל השלישי כבר יהיה חיטוב (לא ידוע כרגע מה החומרים שאריץ),
חשבתי להמשיך לאחר הסייקל השני עם פרגניל ומינון נמוך של טסט (250MG) בשבוע, לא סגור עדיין לגבי המינון של הפרגניל, אך כל זה למשך חודשיים~שלושה
לאחר סוף הסייקל של המסה, ומיד לאחר מכן להתחיל את הסייקל השלישי של החיטוב, כאשר אחריו אעשה פיסיטי רגיל.
קראתי ועיינתי בפורום על עניין הblast and cruise וקראתי על כמה דברים לא נעימים, ורציתי לדעת ולשמוע מחוות דעת שלכם עד כמה זה ריאלי מה שאני הולך לצטט כאן והאם זה תקף לגבי גם חודשיים של התהליך ולא שנה+ כמו שרוב האנשים עושים.
"השלכות?
כן! לשיטה הזו יש השלכות בריאותיות כמובן. כמה, מה, מי ? בתכל'ס לאף אחד אין תשובה מדוייקת וזו גם משתנה מאדם לאדם. אבל מה שכנראה די בטוח שהשתקת הציר HTPA הוא לא דבר חיובי שכן נשארים איברים בלי איזון ועבודה.
ספרמטוג'נסיס זו תופעה ידועה (דילול זרע, עקרות).
בנוסף בעיות בכלי דם, סיכוני שבץ והתקפי-לב עקב רמות כולסטרול גבוהות.
התנוונות של האשכים - במצב מסויים באם לא עובדים נכון ניתן לגרום לניוון (מוות/שיתוק) של האשך
רמות המוטוקריט גבוהות שמובילות ללחץ דם גבוה ולשטפי דם, עיניים אדומות ובעיות בעיניים, בעיה בקרישת דם
העמסה על הכבד וכבד שומני שיכול להוביל לשחמת."
"בין התופעות האפשריות:
1. עליה קבועה בלחץ הדם.
2. עליה חדה בערכי כולסטרול
3. עליה בצמיגות הדם
4. השתקת הציר באופן אנוש עד בלתי ניתן לשחזור - אצל אנשים רגישים.
5. עקרות.
6. העלמות האשכים לבטן (דבר שמצריך ניתוח) - אני לא מדבר על עליה של האשך למפשעה.
ויש עוד מלא..."
אשמח לדיון מלמד 😃
@DoctorProp
@Daniel Barack
@Mike772
@Eyal
חשבתי להמשיך לאחר הסייקל השני עם פרגניל ומינון נמוך של טסט (250MG) בשבוע, לא סגור עדיין לגבי המינון של הפרגניל, אך כל זה למשך חודשיים~שלושה
לאחר סוף הסייקל של המסה, ומיד לאחר מכן להתחיל את הסייקל השלישי של החיטוב, כאשר אחריו אעשה פיסיטי רגיל.
קראתי ועיינתי בפורום על עניין הblast and cruise וקראתי על כמה דברים לא נעימים, ורציתי לדעת ולשמוע מחוות דעת שלכם עד כמה זה ריאלי מה שאני הולך לצטט כאן והאם זה תקף לגבי גם חודשיים של התהליך ולא שנה+ כמו שרוב האנשים עושים.
"השלכות?
כן! לשיטה הזו יש השלכות בריאותיות כמובן. כמה, מה, מי ? בתכל'ס לאף אחד אין תשובה מדוייקת וזו גם משתנה מאדם לאדם. אבל מה שכנראה די בטוח שהשתקת הציר HTPA הוא לא דבר חיובי שכן נשארים איברים בלי איזון ועבודה.
ספרמטוג'נסיס זו תופעה ידועה (דילול זרע, עקרות).
בנוסף בעיות בכלי דם, סיכוני שבץ והתקפי-לב עקב רמות כולסטרול גבוהות.
התנוונות של האשכים - במצב מסויים באם לא עובדים נכון ניתן לגרום לניוון (מוות/שיתוק) של האשך
רמות המוטוקריט גבוהות שמובילות ללחץ דם גבוה ולשטפי דם, עיניים אדומות ובעיות בעיניים, בעיה בקרישת דם
העמסה על הכבד וכבד שומני שיכול להוביל לשחמת."
"בין התופעות האפשריות:
1. עליה קבועה בלחץ הדם.
2. עליה חדה בערכי כולסטרול
3. עליה בצמיגות הדם
4. השתקת הציר באופן אנוש עד בלתי ניתן לשחזור - אצל אנשים רגישים.
5. עקרות.
6. העלמות האשכים לבטן (דבר שמצריך ניתוח) - אני לא מדבר על עליה של האשך למפשעה.
ויש עוד מלא..."
אשמח לדיון מלמד 😃
@DoctorProp
@Daniel Barack
@Mike772
@Eyal