הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סרטים מאליפות ישראל (הרמת משקולות)

אהבתי מאוד את הקטגוריה של 85 קילו, נראה שהם היו הכי מוכנים פיזית ומנטאלית. יש לי כמה שאלות:
1) איך החברה האלה מתאמנים? ברמה של תחביב או מקצועי? אם מקצועי, אפשר טעימה מאיך נראה שבוע של מניף אולימפי?
2) האם צריך וותק מסוים או כל פרמטר אחר על מנת לגשת לתחרות או שרק רצון הפרט?
3) משהו מהחברה האלה מייצג את ישראל באולימפיאדה? לישראל יש בכלל ייצוג בענף הזה?
תודה!

• פותח/ת השרשור
אהבתי מאוד את הקטגוריה של 85 קילו, נראה שהם היו הכי מוכנים פיזית ומנטאלית. יש לי כמה שאלות:
1) איך החברה האלה מתאמנים? ברמה של תחביב או מקצועי? אם מקצועי, אפשר טעימה מאיך נראה שבוע של מניף אולימפי?
2) האם צריך וותק מסוים או כל פרמטר אחר על מנת לגשת לתחרות או שרק רצון הפרט?
3) משהו מהחברה האלה מייצג את ישראל באולימפיאדה? לישראל יש בכלל ייצוג בענף הזה?
תודה!

1. אם הכוונה במקצועי זה מתפרנסים מהספורט, אז עד כמה שאני זוכר אין אף אחד שאפשר להחשיב אותו ככזה כרגע. יש תקופות שיש. יש שם אבל חבר'ה שהאימונים מהווים את רוב או עיקר מה שהם עושים לדעתי.

2. בשביל להתחרות באליפות ישראל צריך להיות שייך לאחת האגודות (עניין פורמלי בעיקר) ולעשות קרטריון. כרגע הקרטריון הוא הוא 187 סינקלייר שמתורגם למישהו ששוקל 85 ק"ג בערך ל160 ק"ג בקרב 2.

3. יש שם חבר'ה שיצגו את ישראל באליפות עולם/ארופה ויש גם נציגים ישראלים שעכשיו (ממש בימים אילו) מתחרים באליפות ארופה לקדטים. בד"כ יש ייצוג באולימפיאדה, נראה מה יקרה עד ריו.

נערך לאחרונה:
יש לציין שיורי (מקום שני הנפה ודחיקה) עד 85 קילו , התאמן רק שלשה חודשים בערך לתחרות והוא עם פציעה בגב שמעכבת אותו קצת.
כל מי שהשתתף תותח! נראה אתכם שם בשנה הבאה על הפלטפורמה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית