הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים

NirMalka

משתמש מתחיל
70
4
נק' מוניטין:
4
70
4
שלום לכולם !
לאחר ירידה של כ 15 קילו החלטתי לפנות לעולם הפיתוח גוף .
קראתי רבות על תוכנית ה SS והחלטתי שלא לבצע אותה משום שנדרשת כמות אוכל מטורפת ולכך נלוות השמנה שאני לא מוכן לעבור שנית . לכן בהתאם למה שקראתי ובמיוחד בעקבות המאמר בחרתי לבנות תוכנית AB המתבססת על עלייה במשקלים בתרגילי הקודש מאימון לאימון .

A - חזה כתפיים יד אחורית
בנץ פרס 4X6
מקבילים 2X10
מילטרי פרס 3X6
הרחקות לצדדים 2X10
לחיצה צרפתית 3X10

B - גב רגליים יד קדמית
דדליפט 3X6
מתח 3X6
חתירה בבודדות 2X10
סקוואט 4X6
כפיפת ברכיים 2X10
כפיפת מרפקים בעמידה 3X10

• פותח/ת השרשור
עיינתי בתוכניות לעלייה במסת שריר המופיעות בפורטל . אפשר לדעת למה שריר גדול מקבל כל כך הרבה סטים (8-9) ? והאם זה הכרחי ?

עיינתי בתוכניות לעלייה במסת שריר המופיעות בפורטל . אפשר לדעת למה שריר גדול מקבל כל כך הרבה סטים (8-9) ? והאם זה הכרחי ?
התשובה בגוף השאלה.
כמות הסטים היא בהתאמה לגודל השריר, שכן עדיף לכנות את זה "קבוצת שריר" במקום "שריר גדול" כי היא מכילה כמות מסויימת של שרירים יותר קטנים.
לדוגמא החזה, שיקבל 3-4 תרגילים ומס' חזרות וסטים בהתאם לתכנית, לעומת יד קדמית (דו-ראשי) שהיא שריר אחד בפני עצמו ולכן אין צורך לאנוס אותה בתרגילים וסטים. 1-2 יספיקו

• פותח/ת השרשור
אוקיי . אבל נפח גבוה יפגע בהתאוששות ובשלב מסויים יקשה מאוד (ואולי לא יאפשר) עלייה במשקלים שכן זה התנאי ההכרחי לגדילה .

אז לא עושים נפח גבוה מדי, אלא יותר גבוה משריר אחר. אולי 4 תרגילים זה באמת גבוה, תלוי בתכנית, אבל 2-3 עם משקל ומס' סטים וחזרות נכונים זה אידיאלי.
ובכל זאת אתה צריך להעמיס על השריר (עומס יסף) כדי להתפתח, ואם תישן ותאכל טוב ותנוח נכון בין אימונים, לא אמורה להיות בעיה

שמע.. זה לא שחור ולבן. היא נראית טובה. תנסה אותה כמה שבועות ותראה אם היא טובה לך. לא טובה? תשנה
זה מאוד אינדיוידואלי לגוף המתאמן ומטרתו..

מה שכן, ברור לך שאתה עושה תכנית העלאה מסה שתגרום לך להעלות את אחוז השומן. אתה תעלה במשקל כי תצטרך לאכול הרבה

אני בדעה שss היא התוכנית הטובה ביותר למתחיל בלי קשר לתזונה, תאכל פחות תתקדם פחות, עדיין בss תתקדם הכי מהר

לא, שיעשה SS.
כל העולם צריך לעשות SS.
פלקס לואיס צריך לעשות SS!
ג'ו ריימונד צריך לעשות SS!
הרי כולם אומרים לעשות את זה, למה שהם לא יעשו את זה?
אני ינסה ליצור קשר עם כל המתחרים בעולם, אולי ככה הם יהיו יותר מפלצות.

לדעתי בכלל צריך להחליף את כל הפורום לתגובות אוטומטיות של:
תעשה SS!

לא, שיעשה SS.
כל העולם צריך לעשות SS.

תעשה SS!

מסכים עם כל מילה, הדבר הראשון החכם שיצא ממך בפורום. מוניטין.
לא, שיעשה SS.
כל העולם צריך לעשות SS.

תעשה SS!

אם אתה רוצה להבין למה אנחנו מציעים לך ss, קח תקרא קצת
http://www.lbs.co.il/threads/41971/#post-525807
@MR_בחור

קרדיט לביסט כמובן

לא, שיעשה SS.
כל העולם צריך לעשות SS.

תעשה SS!

לא אחי,עדיף שיעבדו עם חצי במבה כל צד כמוך

אני בדעה שss היא התוכנית הטובה ביותר למתחיל בלי קשר לתזונה, תאכל פחות תתקדם פחות, עדיין בss תתקדם הכי מהר
אני לא בטוח שריפטו יסכים איתך. ה-SS היא תוכנית מאוד מובנית אם הנחיות ברורות כמה לעלות במשקלי העבודה ומתי לעשות ריסטים.
תוכנית שתכלול את כל התרגילים או מרבית התרגילים המורכבים בהתקדמות שונה יכולה להיות מתאימה לא פחות, בספר יש לא מעט הסתייגויות של ריפטו (אומנם בין השורות) לגבי מי לא מתאים לתוכנית.

אני לא בטוח שריפטו יסכים איתך. ה-SS היא תוכנית מאוד מובנית אם הנחיות ברורות כמה לעלות במשקלי העבודה ומתי לעשות ריסטים.
תוכנית שתכלול את כל התרגילים או מרבית התרגילים המורכבים בהתקדמות שונה יכולה להיות מתאימה לא פחות, בספר יש לא מעט הסתייגויות של ריפטו (אומנם בין השורות) לגבי מי לא מתאים לתוכנית.

אתה צודק כביכול אבל עדיין ריפטו מסביר למה רק x תרגילים וx חזרות וסטים וכו׳ יהיו היעילים ביותר למתאמן מתחיל אז יאכל כמו שצריך או לא, אני חושב שss היא הטובה ביותר. וזה קצת דעה אישית, אני מודע לעובדה הזאת. בוא נגיד שלא הייתי שם את יהבי עליה אבל עדיין יש בה הרבה הגיון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית