ייעוץ תוכנית SS

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
בתוכנית SS צריך לעלות משקלים מאימון לאימון , אם אני יעלה 5 קילו מאימון לאימון בסקוואט (שעושים אותו 3 פעמים בשבוע ) משמעות הדבר שאני יעלה 15 קילו בשבוע בסקוואט ... זה מלא ... לפחות עבורי , זה בסדר לעלות מאימון לאימון 2.5 קילו בסקוואט ואז תיהיה עליה של 7 וחצי קילו בסקוואט בשבוע ? וכל שאר התרגילים שמתבצעים 3 פעמים בשבועיים , אני יעלה 5 קילו מאימון לאימון , זה בסדר לעשות ככה בתוכנית SS ?

• פותח/ת השרשור
כי אם אני יעלה 5 קילו מאימון לאימון בסקוואט , יצא מצב שאני מעלה 15 קילו בשבוע בסקוואט , אני יתקע אחרי 3 שבועות ... וחבל לי להתקע הייתי מעדיף לעשות התקדמות איטית ולא להיתקע בשלב כל כך מוקדם של התוכנית .

מה גם שאני בכלל מעדיף שבוע וחצי ראשונים שיהיה משקל נמוך ולתרגל כמה שיותר את הטכניקה .

הרעיון הוא לתרגל במשקלים נמוכים. אחרי 3 שבועות אתה לא תתקע, אתה תתחזק ואז תתחיל להוסיף 2.5.

• פותח/ת השרשור
אוקי אז במשך שלוש שבועות אני יעלה 5 קילו בסקוואט , משמעות הדבר 15 קילו בשבוע .. אחרי 3 שבועות אני ירים כבר 65 קילו סקוואט ... כשהמשקל שיא שלי הוא 45 .. ואז על זה אני יתחיל להוסיף 2.5 מקווה שאני באמת לא יתקע , בקשר למתח אני לא יודע מה לעושת , לעשות כל אימון 5 קילו יהיה קשה מאוד , אבל אני ינסה .

אם אני יראה שאני נתקע במתח אני יחליף את זה לתרגיל בנט אובר רואו .

תודה שעזרתם .

אתה אמור להתחיל עם משקל נמוך ב SS, הרבה מתחת לשיא שלך (אם השיא שלך הוא 45, אז הייתי מתחיל עם מוט ריק).
משם לעלות מאימון לאימון בחמש קילו.שזה נהיה כבד ואתה מרגיש שצריך עליה יותר מתונה אז תעלה ב 2.5. בד"כ זה יהיה גם קרוב למשקל שיא שלך ולאחריו.

במתח זה בעייתי מאוד, תשתדל לעלות ב1.25 שזה נהיה כבד (אם אתה שם פלטות בתיק, אז זה אפשרי). גם אם נסתכל על זה בצורה יותר רחבה, גם הפרס הוא תרגיל שקשה להתקדם בו.
לכן גם במתח וגם בפרס אתה לא תעלה מלכתחילה במשקלים הגבוהים מ 2.5, בגלל שנקודת הפתיחה היא גבוהה בכל מקרה.

תזכור רק שאם אתה נתקע תנסה עוד פעם אימון הבא, אל תתחיל ישר להוריד משקלים.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז בפרס אני יעלה ב1.25 כל צד כל אימון ויתחיל עם מוט שיש עליו רק 2.5 קילו .

את המתח אני עושה עם חגורה ששמים עליה משקולת , אני יתחיל בלי משקל בכלל , ואז יעלה באימון הבא ל2.5 קילו קילו , ומתי שיהיה קשה אני יעלה ב1.25 .

אם אני יראה שאני לא מצליח לעלות משקלים במתח , אני יחליף לבנט אובר רואו או t-bar נראלי מה ימליצו לי יותר .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית