ייעוץ התלבטות סופית (מסה) AB VS ABC

MR_בחור

משתמש מתחיל
30
6
נק' מוניטין:
-6
30
6
שלום לכולם
1.66 משקל 61.
צריך מסה רצינית.
חשבתי על התוכנית AB הבאה 4 פעמים בשבוע.
חשבתי על ABC כי אין לי בעיה מנטלית ללכת למכון 6 פעמים בשבוע ואז התוכנית ABC תהיה שימושית, האם אני צודק?

RMR:1900
אני אוכל ביום
2440 קלוריות
175 גרם חלבון
262 גרם פחמימה
80 גרם שומן
**חשוב לא רוצה דעות על SS, תודה.

A:
חזה
לחיצת חזה כנגד מוט 2 סטים של 10 חזרות
לחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד משקולות 2 סטים של 10 חזרות
פרפר:2 סטים של 15 חזרות
כתפיים:
לחיצת כתפיים 2 סטים של 10 חזרות
הרחקה לצדדים:2 סטים של 10 חזרות
יד אחורית:

פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון 2 סטים של 15 חזרות
אימון B:
גב:
משיכת פולי עליון 3 סטים של 10 חזורת
חתירה בבודדות:3 סטים של 10 חזרות
פול אובר:2 סטים של 15 חזורת
רגליים:
סקוואט 3 סטים של 10 חזרות
כפיפת ברך 2 סטים של 10 חזורת
יד- קדמית:
כפיפת מרפקים כנגד מוט 2 סטים של 15 חזרות
כפיפת מרפקים כנגד דאמבלים בפריצ'ר 2 סטים של 15 חזרות
גו:
פשיטת גו 2 סטים של 15 חזרות
בטן:
כפיפות בטן:2 סטים של 20 חזורת

נערך לאחרונה:
תשובה חרושה מציקה חופרת ועוד ועוד,
אבל SS, תעשה SS תתחזק תעלה במסה תנצל את התכנית הזאת.

(תסתכל על זה בתור AB אם קשה לך עם השם, הרבה מפחדים ממנו)

• פותח/ת השרשור
ביקשתי משהו, לא?
סה''כ אמרתי לא SS, רק בפורמים אני נתקל באנשים שכ''כ חסדים SS בגלל שמישהו אחר רשם להם בנושא.
שאלתי 3 אנשים שלקחו מר ישראל, ועוד אחד שהשתתף בתחרות מאוד גדולה בחו''ל (דרך הפייסבוק).
אף אחד מהם לא המליץ על SS, אבל למה אני לא שואל אותם?
כי הם רצו 200-300 שקל לפגישת יעוץ שבונים לי רק תזונה ועוד פגישה לתוכנית אימונים.
סה''כ ביקשתי בקשה קטנה, ולא, אני לא יעשה כאילו זה AB.
תודה

תעשה AB של מורכבים נורמליים.. סקוואט פרס בנץ' דדליפט חתירה.. ולא הבזבוז זמן שכתבת פה

ביקשתי משהו, לא?
סה''כ אמרתי לא SS, רק בפורמים אני נתקל באנשים שכ''כ חסדים SS בגלל שמישהו אחר רשם להם בנושא.
שאלתי 3 אנשים שלקחו מר ישראל, ועוד אחד שהשתתף בתחרות מאוד גדולה בחו''ל (דרך הפייסבוק).
אף אחד מהם לא המליץ על SS, אבל למה אני לא שואל אותם?
כי הם רצו 200-300 שקל לפגישת יעוץ שבונים לי רק תזונה ועוד פגישה לתוכנית אימונים.
סה''כ ביקשתי בקשה קטנה, ולא, אני לא יעשה כאילו זה AB.
תודה

הם כנראה לא מכירים את התוכנית. בכל האופן התוכנית שרשמת כאן רעה מאוד מאוד. הכמות המרובה של התרגילים והסטים לא תאפשר לגוף שלך להתאושש ותאשר עם אותם משקלי עבודה. ss מושלמת למתאמן המתחיל שרוצה להיות בילדר. אני ממליץ לך לקרוא עליה קצת להבין את העקרונות מאחוריה ולהפסיק להקשיב לבילדרים עם גנטיקה שונה משלך וכנראה על חומרים או שהם פשוט טיפשים שהשיגו מה שהשיגו בהרבה יותר זמן מאם היו עושים ss.

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה, מכל האנשים שישר אומרים לי SS,ואחרי זה שבודקים תמונות חולצה במידה XS בקושי עולה עליהם
(אקסטרה סמול) .
החלטתי לקחת יעוץ אצל מקצוען, אצל גיל.
תודה בכל מקרה לכל מי שניסה לעזור.

בכל מקרה, מכל האנשים שישר אומרים לי SS,ואחרי זה שבודקים תמונות חולצה במידה XS בקושי עולה עליהם
(אקסטרה סמול) .
החלטתי לקחת יעוץ אצל מקצוען, אצל גיל.
תודה בכל מקרה לכל מי שניסה לעזור.

אני צופה לך חיים כואבים מאוד

אתה לא חייב לעשות SS, אבל התכנית הנוכחית היא פשוט בזבוז זמן מוחלט. חבל שגם הנייר שהיא נכתבה עליו כנראה קשה מדי בשביל לנגב איתו את התחת, ושעץ היה צריך להיכרת בשבילה. קח FBW או AB מוכנה מהפורטל, רצוי אחת שכוללת את ארבעת הגדולים (סקוואט, בנץ', דדליפט, פרס), וזהו.

מר בחור , לך על תוכנית FBW שלוש פעמים בשבוע , זרוק לפח את כול הפיצולים המיותרים האלה...
ואל תחשוב על ABC כי זה הביזבוז זמן הכי גדול שיש בתחום , כול האותיות האל ABCDEFG זה למזריקים שיכולים להתאושש בזריזות בין האימונים לא לבן אדם רגיל וטבעי מהישוב.

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית