עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני.
יש כלוב, 2 ספות ואפשר לעשות הרמות אולימפיות. יש כמה מאמנים שמבינים וכמה מתאמנים חזקים. זה מצד אחד.
מהצד השני, יש את כל שאר הדברים, ספה חיובית, ספה שלילית, 2 סמית' (כן, דפוק), לג פרס, מכונות מכל הסוגים, דאמבלים עד 45 נראה לי ראיתי אפילו דאמבל של 50 מתישהו. יש גם קטלבלים ב"חדר" של המאמנים ועוד מלא חוגים שלא התעמקתי.
בערב יש הרבה לחץ אבל לרוב אפשר להתאמן. מה ששמתי לב אבל כמות האנשים שמשתמשים בכלוב הכפילה את עצמה פי 4 מאז הפעם הראשונה שדרכתי במכון, לטובה ולרעה.
אם זה גם מעניין אותך אז הם מוכרים שם ביגוד ספורט ויש בר וחדר שיזוף. קיצר אחלה מקום אבל גם די יקר, אני משלם איזה 210 בחודש וזה עם הנחה פלוס התחייבות לשנתיים ואני מבין שלרוב זה עובר את ה-250 לחודש. אבל אין לי אלטרנטיבה באזור אז זה מה יש.
מי המאמנים שמבינים? ביקשתי פעם ממאמן שיגיד לי אם יש לי מה לתקן בLB הוא אמר לי להישען אחורה ולהסתכל על התקרה =/ אני די מתחיל אז קצת בעייתי לי עדיין עם המורכבים.. תאורטית אני יודע לעשות מעשית אני מפחד שאני עושה משהו לא טוב..תודה לשניכם.
מה הסידור עם החנייה?
מי המאמנים שמבינים? ביקשתי פעם ממאמן שיגיד לי אם יש לי מה לתקן בLB הוא אמר לי להישען אחורה ולהסתכל על התקרה =/ אני די מתחיל אז קצת בעייתי לי עדיין עם המורכבים.. תאורטית אני יודע לעשות מעשית אני מפחד שאני עושה משהו לא טוב..
לגבי החנייה אם אני לא טועה זה 5 שקל במקום 15 בחניון של הקניון למנויים.. אתה יכול להתקשר לשאול